Dukla Praha – Slovácko 1:2 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:2 (1:1)
1.FC Slovácko
Pátek 17.08.2018, 18:30 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Domácí byli nesmírně blízko vyrovnání! Holíkův centr z rohového kopu Djuranović prodloužil ke vzdálenější tyči, kde Brandner z bezprostřední blízkosti přestřelil slováckou branku!
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Filip Rada (FK Dukla Praha).
    90. Martin CHLUMECKÝ - 1:2
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná situace! Centr Michala Kadlece ke vzdálenější tyči prodloužil Jan Juroška a před brankou se ukopl MARTIN CHLUMECKÝ, jenž omylem nasměroval míč do vlastní sítě již podruhé v tomto zápase a zřejmě rozhoduje o vítězství Slovácka!
     
    88
    Z předchozího centru Holendy vznikla jen drobná rozepře Djuranoviće s Hofmannem, kterou rozhodčí Jílek řeší žlutou kartou pro oba znesvářené kohouty.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Filip Kubala.
     
    84
    Lukáš Holík načechral míč na hlavu Hanouska, kterému hostující defenziva dopřála skutečně velké množství prostoru a byť Hanousek hlavičkoval zády k brance, tak z velmi nebezpečné pozice a jen těsně přestřelil břevno hostující branky!
     
    76
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Douděra, přichází Patrik Brandner.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Jan Kalabiška.
    74. Sadílek z dobré pozice pálí mimo
     
    74
    Hosté byli blízko vedoucí brance! Jakub Petr rozehrál akci lobovanou přihrávkou na Sadílka, následně si naběhl na jeho průnikovou přihrávku po křídle a po skrumáži v pokutovém území se míč odrazil k Janoškovi, jenž technickou střelou těsně přestřelil domácí branku!
     
    73
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Podaný, přichází Jan Holenda.

    Střídání hrotového útočníka Holendy za krajního záložníka Podaného dává najevo útočné ambice domácího trenéra Drska pro závěr zápasu.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Daniel Tetour (FK Dukla Praha).

    Tetour vidí žlutou kartu za zdržování hry, když zasáhl do rozehrávky volného kopu Navrátila.
    71. Hoffman se drží za hlavu. Nevěří, co mu Rada chytil!
     
    71
    Stanislav Hofmann minulý týden vstřelil dvě branky Olomouci a teď měl nesmírně blízko k další, když jej našel perfektní Petrův centr, zakončení Hofmanna v pádu ale skvělým zákrokem vyráží brankář Rada!
     
    58
    Zajíc potáhl míč po levém křídle, elegantní kličkou do protipohybu se zbavil Bezpalce, následnou střelu ke vzdálenější tyči vyráží brankář Rada.
     
    53
    Necelých osm minut druhého poločasu jsme čekali na první brankovou příležitost druhého poločasu, když se hosté hezky prokombinovali na levém křídle k finální souhře Daníčka se Sadílkem, druhý jmenovaný ale křižnou přízemní střelou branku netrefil!
     
    52
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Breda, přichází Uroš Djuranović.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Marek Havlík, přichází Dominik Janošek.
     
    28
    Douděrovi se ale centr vůbec nepovedl, Podaný poté promáchl odražený míč a hrozící brejk Slovácka musel jen za cenu žluté karty zastavit Michal Bezpalec.
     
    28
    Po dlouhém Radově výkopu Bredu povalil Michal Kadlec, zkušený obránce Slovácka vidí žlutou kartu a hosté se budou muset bránit standardní situaci Dukly v hloubi útočné poloviny.
    15. Ivan SCHRANZ - 1:1
     
    15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Míč si postavil IVAN SCHRANZ a přízemní střelou doprostřed branky s jistotou skóruje!
     
    15
    Penalta pro Duklu!
    13. Martin CHLUMECKÝ - 0:1
     
    13
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A dočkali se! Centr Jakuba Petra letěl do předbrankového prostoru, kde si míč za záda bezmocného Rady srazil MARTIN CHLUMECKÝ a domácí obránce tak nešťastně otevírá skóre v neprospěch svého týmu!
    10. Ostrá rána Zajíce vyzkoušela rukavice gólmana Dukly
     
    10
    První ostrý zákrok zápasu musel vytáhnout domácí brankář Rada! To poté, co Tomáš Zajíc si v pokutovém území obhodil Hanouska a prudce pálil, Rada ale jeho střelu vyráží mimo dosah hostujících hráčů, lačnících po dorážce.
     
    3
    První šanci zápasu měla Dukla a hned se jednalo o vyloženou gólovou příležitost! Holík vybojoval míč ve středu hřiště, po ose hřiště přihrál Schranzovi, jenž vysunul Bredu do zcela volného prostoru, ovšem domácí křídelník se sám trochu vyhnal ze střeleckého úhlu a místo střely pak volil velmi nepřesnou přihrávku na hostující kopačky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 15. Schranz (pen.) – 13. Chlumecký (vla.), 90. Chlumecký (vla.)

    Karty:   28. Bezpalec (DUK), 73. Daniel Tetour (DUK), 88. Djuranović (DUK), 90+1. F. Rada (DUK) – 28. Mich. Kadlec (SLO), 88. S. Hofmann (SLO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:5.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Douděra (76. Brandner), Bezpalec, Chlumecký, Milošević – D. Breda (52. Djuranović), Daniel Tetour, Holík, Marek Hanousek (C), Podaný (73. Holenda) – Schranz.
    Náhradníci: M. Hruška – Doumbia, Brandner, Holenda, Bilovský, Ostojić, Djuranović.

    1.FC Slovácko: Daněk – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Mich. Kadlec – Sadílek, V. Daníček (C), Havlík (46. Janošek) – Navrátil (75. Kalabiška), Zajíc (84. Kubala), Petr.
    Náhradníci: Nemrava – Janošek, Machalík, Jakub Rezek, Reinberk, Kalabiška, Kubala.

    Rozhodčí: Jílek – Kříž, Caletka

    Diváci: 1 287
    bahis siteleri