Finsko – Švédsko 2:1 (po pr.) | Rusko – Česko 2:6 (kon.)
po prodl.
Finsko
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Švédsko
Čtvrtek 23.08.2018, 15:30 • Zimní stadión Václava Nedomanského, Hodonín • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:40:05)
     
    Je dobojováno. Finky nakonec dokázaly dvě minuty před koncem třetí třetiny dorovnat své manko a vynutily si prodloužení. V něm už v jeho druhé minutě dokázaly rozhodnout, když Minnamari Tuominenová střelou mezi betony Grahnové rozhodla o bonusovém bodu navíc pro Finsko.
     
    Konec zápasu.
    61:14 Minnamari TUOMINENOVÁ - 2:1
     
    61:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. O bonusovém bodu navíc rozhoduje svou střelou v těsné blízkosti Grahnové MINNAMARI TUOMINENOVÁ, která prostřelila její betony a zařídila tak Finkám první výhru na nově vzniklé ženské Euro Hockey Tour – 2:1. Asistence: Petra Nieminenová.
     
    60:57
    Petra Nieminenová se dostala na pravém kruhu ke střele, kterou ale lapila Grahnová.
     
    60:22
    Švédky se hned dostaly do úniku před branku Finek, zakončení Emmy Nordinové však mezi tři tyče nezaplulo. Rodí se tak akce také na druhé straně.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je to tak. Základní hrací doba vítězky neurčila a na řadu tak přichází pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:45
    V závěru třetiny to ještě zkoušely Finky před brankou Švédek, ale jejich pokus zamířil mimo tři tyče.
     
    59:11
    Oba celky urputně bránily tento výsledek, nikdo nechce udělat chybu. Zatím to vypadá, že základní hrací doba vítěze nepřinese.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:59 Susanna TAPANIOVÁ - 1:1
     
    57:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finkám se nakonec podařilo srovnat stav a vypadá to, že se dočkáme nastaveného hracího času. SUSANNA TAPANIOVÁ se těsně před švédskou brankářkou nemýlila a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Riikka Väliläová.
     
    57:19
    Jedna z hlavních sudích ztratila puk z dohledu a je nařízeno vhazování ve středním pásmu.
     
    56:55
    Noora Rätyová musela čelit dalšímu útoku soupeřek, ty se dostaly před její brankou ke střele, kterou však dokázala pokrýt. A hned míří její spoluhráčky na opačnou stranu.
     
    55:34
    Ebba Berglundová chtěla vyvézt kotouč z obranného pásma, to se jí ale nepovedlo a puk získala Elisa Holopainenová, která se dostala do zakončení. Chybělo tomu ale více přesnosti.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 58. Tapaniová (Väliläová), 62. Tuominenová (Nieminenová) – 26. Ljungblomová (Olssonová)


    Finsko: Rätyová (Silvonenová) – Savolainenová, Tuominenová, Hiirikoskiová (C), Laitinenová, Vitasuová, Lindstedtová, Karppinenová – Nilssonová, Välimäkiová, Hoviová (A) – Tulusová, Väliläová (A), Holopainenová – Karjalainenová, Tapaniová, Nieminenová – Rakkolainenová, Niskanenová, Rajahuhtaová, Hakalaová
    Švédsko: Grahnová (Ombergová) – Nylénová-Perssonová, Fällmanová, Holmgrenová (A), Berglundová, Ramboldtová, Waximová, Anderssonová – Östenssonová, Nordinová (C), Olssonová H. – Johanssonová L., Grahmová (A), Rasková – Winbergová, Lundinová, Ljungblomová – Fernová, Olssonová M., Carlssonová, Johanssonová W.

    Rozhodčí: Novotná, Růžičková – Dopitová, Šťastná

    Diváci: 58
    bahis siteleri