Espanyol – Eibar 1:0 (kon.) | Real Sociedad – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Atlético – Huesca 3:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:2 (1:2)
Rayo Vallecano
Úterý 25.09.2018, 21:00 • Estadio Municipal de Anoeta • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 12:18. (22:50:33)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo remízový výsledek 2:2. Druhý poločas nabídl o poznání lepší výkon od domácího celku, který se nakonec dočkal vyrovnávací trefy. Napomohlo tomu příchodu brazilského forvarda Josého, který výrazně oživil útočnou snahu svého celku. Vallecano ve druhém poločase nepředvedlo ideální výkon, s patřičnou dávkou štěstí ale mohlo sahat po tříbodovém vítězství. Remízový výsledek je ale pro domácí celek ztráta, proti nováčkovi soutěže určitě chtěli zvítězit.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí se za každou cenu pokouší vstřelit třetí branku. Nyní se na malém vápně strhla "hlavičkovaná", která dopadla lépe pro hráče v černém.
     
    90+2
    Merinovi se nyní nepodařilo proniknout po pravém křídle, to ale nemuselo tolik vadit. Hostující Alegría si totiž pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Óscar Trejo (Rayo Vallecano).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Joseba Zaldúa (Real Sociedad San Sebastian).
     
    89
    Amat hodně zariskoval, v pokutovém území doslova zboural jednoho z protihráčů, který si nakonec pokutový kop nevymodlil.
     
    88
    Hosté se snažili vybojoval nedovolený zákrok, napadající Oyarzabal si ale počínal v rámci pravidel. Nakonec z toho bude aut pro San Sebastian.
     
    87
    Trejo se pokoušel vymanit ze sevření, nakonec se pokusil o zakončení, které mu nevyšlo dle představ. Rulli nemusel vůbec zasahovat.
     
    86
    Alegría se dostával za Rodriguese, který mu nechal v cestě nohu. Jednoznačný faul, po kterém Vallecano okamžitě rozehrálo volný kop.
     
    85
    García rozehrál tak trochu na jistotu po zemi. Následně se jeho spoluhráči dostali s míčem na útočnou polovinu, kde ale Embarba přihrál do autu.
     
    84
    Advíncula se provinil dalším faulem, čímž daroval soupeři další standardní situaci. Ke střeleckému pokusu se dostal José, který ale tentokráte přestřelil.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Mikel Merino (Real Sociedad San Sebastian).
     
    79
    Vallecano se v posledních minutách pouze brání, naopak domácí vycítili šanci na otočení nepříznivého výsledku ve svůj vlastní prospěch.
    78. Willian JOSÉ - 2:2
     
    78
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali! Do pokutového území přiletěl nadýchaný bochánek, na který si naskočil WILLIAN JOSÉ. Brazilský forvard se doslova natlačil k zakončení, které nekompromisní hlavičkou poslal mimo dosah hostujícího brankáře.

    David Suchý

    Branky: 5. Bautista (Sangalli), 78. José (Zaldúa) – 31. Advíncula, 36. Trejo (pen.)

    Karty:   15. Zubeldia (RSC), 75. H. Moreno (RSC), 81. Merino (RSC), 89. Zaldúa (RSC) – 61. Advíncula (VLL), 63. G. Kakuta (VLL), 90+1. Trejo (VLL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 12:18.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, A. Elustondo, H. Moreno, Rodrigues – Merino, Zubeldia (60. Illarramendi) – Oyarzabal, Pardo (63. José), Sangalli (76. Zurutuza) – Bautista.
    Náhradníci: Moyà – Navas, José, Illarramendi, Zurutuza, Espinoza, Djouahra.

    Rayo Vallecano: Alberto García – Advíncula, Gálvez, Amat, Á. Moreno – Comesaña – G. Kakuta, Trejo, Medrán (65. Imbula), Bébé (71. Embarba) – De Tomás (76. Alegría).
    Náhradníci: Dimitrievski – Embarba, Pozo, Imbula, Alegría, Velázquez, Á. García.

    Rozhodčí: Martínez – Barbero, Noval
    bahis siteleri