Mladá Boleslav – Královské Vinohrady 12:3 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
12:3 (1:2, 5:1, 6:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Úterý 25.09.2018, 10:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:02:29)
     
    Střely na branku: 58 – 27.
     
    Na stadion v Boleslavi si našlo cesto 1080 diváků!
     
    Je za námi dnešní utkání mezi domácí Mladou Boleslaví a hostujícími Vinohrady. Po první třetině to z hlediska stavu vypadalo na vyrovnanou partii. Ve druhé a třetí části ovšem zapli Středočeši svůj gólostroj a nasázeli v těchto dvou periodách hned jedenáct branek. Nakonec si tedy připsali naprosto pohodlné vítězství 12:3.

    Na této výhře se nejvíce podíleli JiříCurney – 8 bodů (3+5) a Jan Natov – 7 bodů (5+2).
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Je to jasné! Pražané se navíc ještě provinili faulem, po kterém měl dobrou možnost na vstřelení další branky Curney, jenže jeho ránu Mazák zastavil.
     
    59:30
    Vinohradům se už nedaří odehrát pořádně ani přesilová hra. Boleslav se naprosto v pohodě brání a nepouští svého soupeře k ničemu.
     
    58:32
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Josef Pluhař – 2 min., Sekání).
    57:52 Jiří CURNEY - 12:3
     
    57:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o devět branek, domácí tým se opravdu rozstřílel v poslední třetině. K míčku se dostal JIŘÍ CURNEY, který střelou po zemi překonal hostujícího brankáře. Asistence: Filip Zakonov.
     
    57:26
    O vítězi toho utkání již nemůže být pochyb. Středočeši naprosto jasně kontrolují utkání, ve kterém vedou o osm branek.
    56:52 Josef PLUHAŘ - 11:3
     
    56:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Pražanů, to už je opravdu debakl pro hráče z hlavního města! JOSEF PLUHAŘ to nejprve zkoušel bekhendem, tato rána byla ještě vyražena. Stejný hráče se ovšem dostal k dorážce a v pádu dokázal zakončit! Asistence: Sebastian Šlechta.
     
    56:10
    Sebastián Šlechta se hnal do zajímavé pozice, jenže na poslední chvíli dokázal zakročit hostující obránce, jenž mu míček odpálil z hokejky.
     
    55:20
    Královským Vinohradům se třetí perioda opravdu nepovedla. Inkasovaly v ní už čtyři branky, navíc se samy k žádné větší příležitosti nedostaly.
    54:36 Jiří CURNEY - 10:3
     
    54:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O chvilku později už je desátá branka na světě! Bína našel u pravé tyče volného JIŘÍHO CURNEYHO, jenž svůj pokus otřel o nohu Mazáka, od které se míček odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jakub Bína.
     
    54:13
    Dobrá akce domácích, po které klidně mohla padnout desátá branka! Jakub Bína dostal ideální pas do střelecké pozice, ze které trefil jen soupeře. Míček se k němu ovšem vrátil, poslal ho na Curneyho, jehož rána byla také sražena.
     
    53:32
    už to vypadalo, že se Pražané dostanou ke střele. Zbyněk Stuchlík ovšem nepřevzal dobře přihrávku a o míč přišel. O vítězi dnešního utkání už není pochyb.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 19. Natov (Curney), 26. Gruber (Pluhař), 27. Natov (Curney), 29. Bína (Natov), 32. Curney (Natov), 33. Řehoř (Kadlec), 43. Natov (Curney), 46. Curney (Natov), 52. Natov (Curney), 55. Curney (Bína), 57. Pluhař (Šlechta), 58. Curney (Zakonov) – 18. Hanák (Linhart), 20. Jelínek (Houra), 28. Rossi (Harnesk)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Musil (Bauer) – Novák, Řehoř, Kadlec, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šlechta, Ekl, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Pluhař, Gruber, Curney – Tomašík, Natov.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Dejmal (43. Mazák) – Jelínek, Vnuk, D. Záň, O. Stuchlík, Houra, Rychetník – Kachnič, Linhart, Šimík – Hartman, Hájek, Harnesk – Hanák, Z. Stuchlík, J. Záň – Rossi, Beran.

    Rozhodčí: Čížek, Laštovička

    Diváci: 1080
    bahis siteleri