Jekatěrinburg – Čerepovec 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 6:5 (po pr.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Riga – Soči 1:4 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:5 (2:1, 1:1, 0:3)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 27.09.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:57:49)
     
    Česká stopa v utkání

    Jakub Štěpánek (SBA) 19 zákroků, úspěšnost 79,17%
    Michal Řepík (SBA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:15
    Rudolf Červený (SBA) 1+0, 1 střela, čas na ledě 19:25
    Lukáš Klok (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:44
     
    Střely na branku: 24 – 24
     
    Je dobojováno. Slovan nakonec neudržel vedení 3:2, které měl před třetí třetinou. Hosté dokázali ve třetí části hry nasázet svému soupeři tři góly a nakonec tak v tomto duelu vítězí. Domácí tak sahali po dvou bodech, ale nezískají žádný.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Ještě jedno zakázané uvolnění a už to vypadá, že hosté své vedení udrží. Vhazovat se bude po levici Ryana Zapolskiho.
     
    59:40
    Hosté dostali puk znovu pryč z obranného pásma a poslali ho na zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje znovu před branku Jokeritu.
     
    59:03
    Jedovka Andreje Meszároše z prostoru mezi kruhy opět nechala vyniknout Zapolskiho, který stále svými zákroky drží svůj tým.
     
    58:23
    Eric Gelinas se snažil o dorážku u pravé tyče Zapolskiho, ale ten nastavil lapačku a další střelu domácího celku zastavil. Následně znovu míří puk do středního pásma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:23
    Michal Řepík zakončoval z pravé strany, levý beton Zapolskiho byl ale proti a střelu domácího útočníka tak zastavil. Následně pak hosté vyhazují puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    57:17
    Slovan drží útočné pásmo a snaží se o kontaktní branku. Nyní dalším zákrokem podržel Jokerit Zapolski a hra je přerušena.
     
    56:59
    Štěpánek je na střídačce a domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    56:59
    Slovan si bere oddechový čas.
     
    56:44
    Před Zapolskim vznikla obrovská skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval právě brankář finského celku a notně podržel svůj tým.
     
    55:58
    Sami Lepistö nahodil kotouč do útočné třetiny, tam však hosté příliš dlouho nepobyli. Následně získávají puk domácí a míří na opačnou stranu.
     
    55:01
    Patrik Virta napřáhl na levém kruhu k pořádné střele, která však skončila jen v lapačce Zapolskiho. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    54:24
    Hráči Jokeritu už se nikam neženou a snaží se svůj náskok udržet. Neradi by dopustili nějaké drama. Po další jejich střele zasahoval Štěpánek a raději přerušil hru.
     
    53:49
    Lukáš Klok ztratil u modré čáry puk a hosté se tak dostali do další akce. Ovšem jejich střela mezi tři tyče nezamířila.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Červený (Taffe, Gelinas), 17. Švarný (Chipchura, Liška), 35. Sersen (Taffe) – 16. Jormakka (Manninen, Lepistö), 27. Manninen (Moses, Lepistö), 41. Anttila (Niemi), 45. H. Ikonen, 46. Manninen (Lepistö)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Švarný, Klok – Řepík (A), Taffe, Virta – Sukel', C. Bailey, Červený – Liška, Chipchura, Rau – Lamper, Buc, Lunter.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Lepistö (C), Kivistö, A. Grant, Stollery, O. Lauridsen, Lööv, E. Räsänen – O'Neill (A), Norman, Joensuu (A) – Nicklas Jensen, Platt, Jormakka – Moses, Manninen, H. Ikonen – Anttila, Niemi, Mäki.

    Rozhodčí: Kuljov, Naumov – Kučava, Novikov

    Diváci: 7 190
    bahis siteleri