Astana – Rennes 2:0 (kon.) | AC Milán – Olympiakos 3:1 (kon.) | Anderlecht – Dinamo Záhřeb 0:2 (kon.)
Real Betis – Dudelange 3:0 (kon.) | Bordeaux – Kodaň 1:2 (kon.) | Curych – Ludogorec 1:0 (kon.)
Fenerbahce – Trnava 2:0 (kon.) | Karabach – Arsenal 0:3 (kon.) | Leverkusen – Larnaka 4:2 (kon.)
Rosenborg – RB Lipsko 1:3 (kon.) | Salzburg – Celtic 3:1 (kon.) | Vorskla Poltava – Sporting 1:2 (kon.)
Zenit – Slavia 1:0 (kon.) | Apollon Limassol – Marseille 2:2 (kon.) | BATE – PAOK 1:4 (kon.)
Frankfurt – Lazio 4:1 (kon.) | Chelsea – Fehérvár 1:0 (kon.) | Jablonec – Dynamo Kyjev 2:2 (kon.)
FK Krasnodar – Sevilla 2:1 (kon.) | Malmö – Besiktas 2:0 (kon.) | Rangers – Rapid 3:1 (kon.)
Sarpsborg – Genk 3:1 (kon.) | Spartak – Villarreal 3:3 (kon.) | Standard – Akhisarspor 2:1 (kon.)
konec
Apollon Limassol FC
2:2 (0:0)
Olympique Marseille
Čtvrtek 04.10.2018, 21:00 • GSP - Nicosia • Evropská liga • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:20. (22:57:48)
     
    Tři nastavené minuty ve druhém poločase jsou minulostí. Marseille si z půdy kyperského Limassolu odváží zpět do Francie pouze bod za remízu 2:2.

    Marseille v úvodu první půle drželo balon, ale k výraznějším šancím se ne a ne dostat. Nakonec po Payetově centru od rohového praporku nebezpečně zakončoval Luiz Gustavo, ale jeho tečovaná střela šla jen do prostoru, kde byl Bruno Vale. Podobně se dostal ke střele také na druhé straně Pereyra, ale míč se od obránců odrazil jen mimo hru. Již v jedenácté minutě musel trávník opustit Héctor Yuste, kterého ve stoperské dvojicí Limassolu nahradil Saša Marković. Ve druhém poločase se ale děly věci. Brzy po návratu ze šatem se prosadil parádním průnikem Dimitri Payet. Když po více než hodině hry přidal druhou branku Marseille Luiz Gustavo, tak se zdálo, že již Limassol nenajde síly na zvrat. Opak byl pravdou. Saša Marković skvělou ránou do levého horního roku snížil a konečný stav utkání udal v první minutě nastaveného času Emilio Zelaya.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Marseille se snaží ještě vstřelit rozhodující branku. Tlačí na domácí celek, ale až před Valeho se nemůže dostat. Domácí s klidem kontrolují závěr druhé půle.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
    90+1. Emilio ZELAYA - 2:2
     
    90+1
    Apollon právě vstřelil branku!
    Domácí vrhli všechny své síly do útoku a vyplatilo se! V devadesáté minutě se Limassol raduje z vyrovnání! Po zmatcích v pokutovém území se dostal k balonu EMILIO ZELAYA. Ten měl sice na zádech Kamaru, ale i tak dokázal zakončit z blízkosti přesně pod břevno. Bod je pro kyperský celek velmi blízko.
     
    90
    Hosté si mohli pojistit tři body. Šli do velmi nadějného přečíslení, ale Payet se nechtěl zbavit míče. Před vápnem se pokoušel o kličku, ale ta mu proti Robergemu neprošla.
     
    89
    Tlak Limassolu se stupňuje. Richard Soumah prohrál souboj se Sarrem u postranní čáry, ale Marseille už do útoku nepospíchá. Protiútoku skončil jen nepřesným pasem Lópeze.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Jordan Amavi (Olympique Marseille).
     
    88
    Joao Pedro si narazil na pravém kraji s Bruem. Následně přihrával pod sebe na Pereyru. Ten byl ale obsazen hned dvojicí hostujících hráčů a tak raději poslal míč znovu k obráncům.
     
    87
    Kyperskému týmu již příliš času na srovnání skóre nezbývá. Domácí to zkoušeli po dlouhém centru od Soumaha, ale přesilu ve vápna nedokázali zužitkovat.
     
    86
    Esteban Sachetti zkoušel najít mezi obránci střídajícího Papoulise. Ten už má na svém kontě z dnešního zápasu asistenci, ale další přesnou přihrávku tentokrát nepřidal.
     
    85
    Kévin Bru se rozhodl překvapit hostující obranu dalekonosnou střelou. Z třiceti metrů ale poslal míč jen vysoko nad branku Yohanna Pelého.
     
    84
    Hosté ztratili míč u půlící lajny. Naštěstí pro Francouze se včas vrátil Bouna Sarr, který alespoň uhasil protiútok Limassolu odkopem do zámezí.
     
    83
    Zhruba poslední deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro domácí Limassol, který mohutně usiluje o srovnání stavu.
     
    82
    Payet centroval do šestnáctky domácího celku. Ta sice nikdo z francouzského týmu neuspěl, ale Marseille se udrželo u míče v blízkosti vápna.
     
    81
    Germain je už dobrou půlhodinu naprosto neviditelný. Nyní se ale zapojil do hry na pravé straně a vybojoval pro svůj tým autové vhazování. Marseille se tak po delší době mohlo přesunout na útočnou polovinu.
     
    80
    Dimitri Payet je potrestán za lehký faul zezadu na Pereyru. Domácí hráč si zpracovával míč vhozený do hry zpoza postranní lajny.

    Vít Schück

    Branky: 74. Marković (Papoulis), 90+1. Zelaya (Papoulis) – 50. Payet, 68. Gustavo (Payet)

    Karty:   45+1. Carayol (APN), 57. Papoulis (APN) – 62. Kamara (OMA), 80. Payet (OMA), 88. Amavi (OMA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:20.
    Apollon Limassol FC: Vale (C) – João Pedro, Yuste (11. Marković), Roberge, Soumah – Bru, Sachetti – Sardinero (54. Papoulis), Pereyra, Carayol (65. Maglica) – Zelaya.
    Náhradníci: Kissas – Marković, Papoulis, Stylianou, Schembri, Vasiliou, Maglica.

    Olympique Marseille: Pelé – Sakaj (46. B. Sarr), Kamara, Ćaleta-Car, Amavi – Maxime López, Strootman, Gustavo (75. Sertic), Radonjić – Payet (C), Mitroglu (46. Germain).
    Náhradníci: Mandanda – Ocampos, B. Sarr, Rocchia, Sertic, Hubočan, Germain.

    Rozhodčí: Harald Lechner – Andreas Heidenreich, Maximilian Kolbitsch (všichni Rakousko)
    bahis siteleri