Norsko – Bulharsko 1:0 (kon.) | Slovinsko – Kypr 1:1 (kon.)
konec
Slovinsko
1:1 (0:1)
Kypr
Úterý 16.10.2018, 20:45 • Stadion Stožice (Lublaň) • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 12:4. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 17:14. (22:41:19)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1-1. Kypr dlouho sahal po senzaci, jenomže tlak soupeře byl natolik drtivý, že prostě vyrovnávací branka musela přijít. Kypr to měl o to složitější, že utkání dohrával bez vyloučeného Kastanos, který odešel do kabin po necelé hodině hry. Slovinsko ke konci zápasu skutečně srovnalo, případné vyrovnání tak trochu zavrhl Iličić, jenž si rovněž nechal dát druhou žlutou kartu. To ale rozhodně nebylo vše, v šesté minutě nastavení přišla ještě jedna červená, vyfasoval jí hostující Demetriou, domácí ale následnou standardku nevyužili.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Tak ještě jedno vyloučení. Nakonec je z toho přímá červená karta pro hostujícího kapitána Demetrioua, který bezmyšlenkovitě sestřelil unikajícího protihráče.
     
    90+5
    Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Giorgos Vasiliou, přichází Nicholas Ioannou.
     
    90+5
    Do konce zápasu nezbývá už moc času, Slovinsku se nedaří usadit v blízkosti opačné šestnáctky.
     
    90+4
    Skubić se postaral o provedení dalekonosného autu, který se ale neujal. Posléze to tentýž hráč zkoušel centrem, který pro změnu zachytil Panayi.
     
    90+3
    Vasiliou už je zpět na nohou, mezitím si kamery vybírají Iličiće, který neodešel do kabin, nýbrž sedí někde v tunelu stadionu.
     
    90+2
    Vasiliou ještě zůstal ležet na hrací ploše, ihned k němu přispěchal lékařský personál, který se ho snaží dát dokupy. Nakonec to nevypadá na nic vážného.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    90
    Síly na hrací ploše se srovnají! Iličić totiž neodhadl dráhu letu míče, místo toho trefil protihráče, za což si pochopitelně vysloužil druhou žlutou kartu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Kypr sice přišel o hubené vedení, nicméně i remíza by byla do čisté míry vysvobozením.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Miha Mevlja (Slovinsko).
     
    88
    Panayi poslal míč až na druhou stranu hrací plochy, kde se žádný jeho kolegů nedostal k hlavičce. Naopak domácí spěchají na opačnou stranu.
     
    87
    Z druhé vlny podpořil svůj celek střídající Balkovec, kterému ale zakončení vůbec nesedlo. Kypr je v posledních vteřinách hodně pasivní.
     
    86
    Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Margaca, přichází Demetris Christofi.
    83. SKUBIĆ - 1:1
     
    83
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali kýžené branky! Slovinsko tak dlouho obléhalo pokutové území soupeře, až se k míči dostal Zajc, jehož fantastická kolmice našla naběhnuvšího NEJCE SKUBIĆE, který z první propálil brankáře Panayie.

    David Suchý

    Branky: 83. Skubić (Zajc) – 37. Papoulis (Margaca)

    Karty:   1. Iličić (SLV), 88. Mevlja (SLV) – 21. Kastanos (CYP), 82. Panayi (CYP)   90. Iličić (SLV) – 66. Kastanos (CYP)   90+6. Demetriou (CYP)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 12:4. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 17:14.
    Slovinsko: Belec – Skubić, Mitrović, Melvja, Jokić (C) (58. Balkovec) – Crnigoj, Krhin (75. Zahović) – Iličić, Zajc, Bezjak (46. Dervišević) – Berić
    Náhradníci: Ivačić, Kotnik – Balkovec, Stojanović, Dervišević, Šporar, Delamea, Zahović, Požeg, Bijol, Štulac, Blažić

    Kypr: Panayi – Demetriou (C), Merkis, Sielis, Vasiliou (90+5. Ioannou) – Artymatas, Kastanos, Kousoulos – Papoulis (73. Avraam), Sotiriou, Margaca (86. Christofi)
    Náhradníci: Georgallides, Pardo – Avraam, Economides, Fylaktou, Christofi, Ioannou, Mouhtaris, Papafotis, Rousias, Styliannou

    Rozhodčí: Kristoffersen – Rasmussen, Hummelgaard (všichni Dánsko)
    bahis siteleri