Slavia – Mladá Boleslav 0:4 (kon.) | Příbram – Plzeň 3:2 (kon.) | Liberec – Bohemians 1905 0:0 (kon.)
Sparta – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Teplice 3:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
0:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 29.10.2018, 13:00 • MěS Jeronýmova, Liberec • Juniorská liga – Čechy • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se určitě nečekalo. Druhý poločas nám nabídl o něco vyrovnanější bitvu, avšak opět měl územní převahu Liberec. Ten stále narážel na pozornou soupeře, navíc se kvalitním výkonem prezentoval také brankář Kouba. Klokani byli v tomto dějství o něco aktivnější, několikrát musel do akce také Hnízdil, který dnes ale neměl moc práce. Bezpochyby největší šanci zápasu měl domácí Mashike, který už v prvním poločase neproměnil pokutový kop. (14:51:07)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nátr si počkal na náběh Barteka, který vybojoval autové vhazování. Jedna z posledních akcí tohoto zápasu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Klokani najednou začali hrát, avšak do vyložené šance se stále nemohou dostat.
     
    88
    Köstl zkoušel z první prodloužit míč na Mashikeho, který se ale nacházel v ofsajdovém postavení, čehož si pochopitelně všiml pomezní rozhodčí.
     
    85
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Dominik Nátr.
     
    85
    Na hranici ofsajdu si naběhl na přihrávku Bartek, který v šestnáctce našel lépe postaveného Buneše, jehož střelu musel Hnízdil vyrážet před sebe.
     
    84
    Nakonec se jednalo o Vodháněla, který se zdá být v pořádku. Mezitím hosté rozehráli volný kop, Bartek přenášel hru k pravé postranní čáře.
     
    83
    Přihrávka na Petra byla příliš dlouhá, míč se tak ocitl za postranní čárou. Posléze na zemi skončil jeden z hostů, kterého ostře přišlápl obránce Köstl.
     
    82
    Fukala se postaral o autové vhazování od pravé postranní čáry. Posléze se do pokutového území dostával právě Blažek, který nevybojoval ani roh.
     
    81
    Střídající Petr se zapojil do rychlé akce, na jejíž konci byl centr na Mashikeho. Domácí forvard zakončoval akrobaticky do zad protihráče.
     
    80
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Tom Ulbrich, přichází Jan Blažek.
     
    79
    Vrána si gestem ruky řekl o přihrávku na pravou stranu, kde ještě hledal naběhnuvšího Vodháněla, který si v souboji s protihráčem pomáhal rukama.
     
    78
    Jindřišek výborně vystoupil z obrany, posléze se do šestnáctky dral Buneš, který centroval pouze k Lehoczkimu, jenž poslal balón do bezpečí.
    77. Velká šance domácích.
     
    77
    Slovan mohl jít do vedení! Z obrovské vzdálenosti zkoušel své štěstí Gembický, jehož fantastická rána narazila pouze do horní konstrukce.
     
    76
    Po delší době jsme se dočkali kloudnějšího zakončení. Kouba musel ke své pravé tyči, kde míč vyrazil do strany. Klokani to zkouší středem hřiště.
     
    75
    Kouba nepředvedl zrovna jisté vyběhnutí pro míč, málem se k němu dostal Gembický, před kterým nakonec zasahoval pozorný obránce Farkaš.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   64. Farkaš (BOH)

    Neproměněná penalta: 36. Mashike (LIB), brankář Kouba zneškodnil


    FC Slovan Liberec: Hnízdil – Köstl, Ulbrich (80. Blažek), Lehoczki, Prokš (C), Nešický, Fukala, Kazda (72. Petr), Mashike, Vuklišević, Gembický
    Náhradníci: Franc – Blažek, Lábek, Petr, Michal

    Bohemians Praha 1905: Kouba – Farkaš, Václavík (C), Jindřišek, Bartek, Rothe (46. Buneš), Vaníček, Hlinák, Vodháněl (85. Nátr), Le Tuan (46. Vrána), Vetešník (71. Horizrál)
    Náhradníci: Fiala – Vrána, Buneš, Nátr, Horizrál

    Rozhodčí: Rejžek – Novák, Arnošt
    bahis siteleri