Rio Ave – Nacional 3:3 (kon.) | Chaves – Aves 1:2 (kon.)
konec
Rio Ave FC
3:3 (2:1)
CD Nacional
Pondělí 05.11.2018, 20:00 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. (22:04:16)
     
    Domácí celek byl sice aktivnějším celkem, ale trestuhodně o vedení přišel. Rio Ave bylo favoritem utkání, což potvrzovalo a ve druhém poločase už vedlo o dvě branky. Jenže nezvládlo koncovku zápasu, což hosté potrestali a připisují si do tabulky další bod.

    Nacional zůstává dál předposlední, naopak Rio Ave je na čtvrtém místě tabulky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Daniel Guimarães (CD Nacional), jenž dlouho otálel s rozehráním míč do hry. Hostující brankář šikovně ušetřil několik vteřin ve prospěch svého týmu.
     
    90+2
    Fábio Coentrão rozehrál standardní situaci, když míč poslal na zadní tyč. Tam se nacházelo duo spoluhráčů, ale balon zamířil jen do zámezí.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Fábio Coentrão (Rio Ave FC).
    Žlutou kartu dostává Sérgio Marakis (CD Nacional).
    89. Witiness QUEMBO - 3:3
     
    89
    Nacional právě vstřelil branku!
    Sen se stává skutečností a Nacional znovu vyrovnává! Joao Schmidt předvedl obrovkou chybu, po které se hosté dostali do přečíslení. Celou akci zakončil WITINESS QUEMBO, který se štěstím prostřelil gólmana.
     
    87
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Vinícius, přichází Gelson.
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Galeno, přichází Gabrielzinho.
     
    86
    Chvíli se hrát nebude, jelikož na zelený pažit míří lékařský tým.
     
    85
    Rio Ave získalo právo k rozehrání dalšího rohového kopu, ovšem centr od praporku zamířil na hlavu bránícího hráče. Nacional by potřeboval hrát před brankou domácího celku.
     
    84
    Hra se v posledních minutách hodně přerušuje, jelikož zejména hosté rozbíjí útoky soupeře. Fábio Coentrão se postavil k rozehrání standardní situaci, ale balon skončil u brankáře.
     
    81
    Rio Ave se hnalo do protiútoku, na polovině soupeře se obrana dopustila faulu. Standardní situace byla již rozehrána, ale míč zamířil do míst, kde nikdo z domácích nebyl.
    79. Bryan ROCHEZ - 3:2
     
    79
    Nacional právě vstřelil branku!
    Hostující celek se znovu dostává do hry o body! K pokutovému kopu se postavil BRYAN ROCHEZ, jehož pokus doprostřed brány pod horní tyč nedal brankáři nejmenší šanci k zákroku.
    77. Pokutový zákrok
     
    77
    Pokutový kop také na druhé straně! Nadjack v šestnáctce zasáhl Witinesse Quembu loktem do obličeje. Hlavní rozhodčí se rozhodl správně a ukázal na puntík.
     
    77
    Třináct minut plus nastavení zbývá Nacionalu k tomu, aby s duelem něco udělal. Další útok táhl po pravé straně João Camacho, jenž se přes obránce k centru nedostal.
     
    74
    Z velké dálky se do míče opřel jeden z hostujících hráčů, jeho pokus byl hodně razantní, ale zamířil jen vedle pravé tyče. Léo Jardim celou situaci kontroloval a nyní bude odkopávat od brány.

    Michal Luxa

    Branky: 7. D. Lopes, 45+4. Vinícius (pen.), 68. Vinícius – 24. Gorré, 79. Rochez (pen.), 89. Quembo

    Karty:   60. Reis (AVE), 90+1. Coentrão (AVE) – 35. Júlio César (NAC), 45+3. F. Lopes (NAC), 56. Camacho (NAC), 90+1. Marakis (NAC), 90+5. Guimarães (NAC)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:17.
    Rio Ave FC: Jardim – Nadjack, Borevković, Buatu Mananga, Reis – Tarantini (C) (72. Leandrinho), Schmidt – Coentrão, D. Lopes, Galeno (87. Gabrielzinho) – Vinícius (87. Gelson).
    Náhradníci: Paulo Vítor – Gabrielzinho, Gelson, Leandrinho, B. Moreira, Figueiredo, M. Rodrigues.

    CD Nacional: Guimarães – N. Campos, F. Lopes (C), Júlio César, Kalindi – Camacho, Marakis, Paločević (59. Quembo), Gorré (59. Jota) – Hamzauí (73. Rochez), Gonçalves.
    Náhradníci: Franca – Abdullahi Alhassan, Kaká, D. Coelho, Rochez, Jota, Quembo.

    Rozhodčí: João Pinto – Pedro Felisberto, Valter Rufo
    bahis siteleri