Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 12.11.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Martin NOVÁK - 5:0
     
    57:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A v hostující kleci se třepotá i pátá trefa! MARTIN NOVÁK si vybojoval slibnou šanci, z níž se následně také nezmýlil. Povedenou akci tak zakončil, jak nejlépe mohl – gólem. Bez asistence.
    55:59 Ondřej VACULÍK - 4:0
     
    55:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu i čtvrtou branku v hostující síti. Kadaň bude po bodovém zisku dnes sahat už jen velmi těžko. ONDŘEJ VACULÍK jel s kotoučem na levém kruhu, odkud zacílil za brankovou čáru naprosto přesně! Českobudějovický útočník si tak připsal premiérovou trefu v motoráckém dresu. Asistence: Pavel Pýcha, Žiga Pavlin.
     
    53:27
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Milan Dančišin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Daniel Novák – 2 min., hrubost).
     
    53:12
    Mitch Fillman se dnes objevil v další dobré střelecké pozici. Tentokrát se snažil zakončit pod víko betonem, nicméně přestřelil horní tyčku.
    50:19 Jiří ŠIMÁNEK - 3:0
     
    50:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V kadaňské síti se již třepotá třetí trefa! JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal ke kotouči před brankou. Následně jej nadvakrát dokázal usměrnit až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Babka, Milan Dančišin.
     
    43:59
    Ondřej Kachyňa se málem dostal ke střeleckému pokusu, respektive k jeho usměrnění za brankovou čáru! Domácí útočník se ale až ke kotouči nedostal, býval by byl před brankou ale zcela sám.
     
    38:55
    Lukáš Endál si sjížděl před branku, kam dostal povedenou přihrávku od Martina Nováka. První jmenovaný z dobré pozice ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil!
     
    36:40
    Bradley oslovil před brankou stojící Pavla Pýchu, který měl zcela volnou pozici ke skórování! Pavlát již byl na ledě, ale domácí obránce jej nedokázal přehodit!
     
    35:34
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Lukáš Endál – 2 min., hákování).
     
    35:07
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Blaha – 2 min., držení).
     
    35:01
    Pavlát nyní váhal s rozehrávkou poměrně dlouho. K hostujícímu gólmanovi se přiblížil Milan Dančišin, který málem srazil následnou rozehrávku až do odkryté klece.
     
    32:01
    Mitch Fillman zachytil hostující přihrávku v obranném pásmu a vydal se do úniku. Nabral obdivuhodnou rychlost a dostal se až do zakončení. Dominik Pavlát proti kanadskému bekovi ale vytasil svou lapačku v čas a kotouč vn í také ukryl.
     
    31:43
    Jan Holý se dostal ke střele z dobré pozice! Dokonce z velmi dobré pozice! Strmeň na jeho pokus nedosáhl, naštěstí pro domácí se ale kotouč odrazil jen od spojnice zpět do hry!
     
    30:00
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., hákování).
    28:34 David GILBERT - 2:0
     
    28:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí se radují z druhé trefy, nyní mohou hrát o něco klidněji! Zdeněk Kutlák našel přesnou přihrávkou DAVIDA GILBERTA, který po přesné asistence přidává v dnešním utkání i branku! Asistence: Zdeněk Kutlák, Martin Novák.
     
    26:42
    Kadaň ale mohla vzápětí vyrovnat! Téměř zničehonic. Jakub Trefný se dostal do útoku, vedl přečíslení. To vzal celé nakonec na sebe. Trefil ale jen tyčku Strmeňovy branky!
    25:39 Karel PLÁŠIL - 1:0
     
    25:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se domácí příznivci dočkali prvního gólu! David Gilbert poslal ideální přihrávku přímo před branku, kde stál pohotový KAREL PLÁŠIL, jenž se se svou střelou nezmýlil! Asistence: David Gilbet, Lukáš Endál.
     
    17:42
    Milan Dančišin dostal nabito zhruba někam nad vrchol levého kruhu, ale puk za brankovou čáru neprocpal. Následně pálil zblízka branky Zdeněk Doležal. Pavlát nicméně vytasil další skvělý zákrok, tentokrát lapačkou!
     
    16:34
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Filip Helt – 2 min., držení).
     
    14:57
    Další příhodná šance pro českobudějovické hráče! Sám před branku se dostal David Gilbert, který to zkusil z forhendové strany hole. Pavlát ale zase podržel svůj tým! Gilbertův pokus vyrazil mimo tři tyče.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Vít Seemann – 2 min., podrážení).
     
    12:37
    Zatím nejslibnější akce pro domácí hokejisty přišla právě teď! Střelu z větší vzdálenosti dostal Pavlát jen do prostoru před sebou, kde dorážel Milan Dančišin. A ten z bekhendu jen těsně neprocpal kotouč za brankovou čáru.
     
    07:20
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 26. Plášil (Gilbert, Endál), 29. Gilbert (Kutlák, M. Novák), 51. Šimánek (Babka, Dančišin), 56. Vaculík (Pýcha, Pavlin), 58. M. Novák


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pavlin, Pýcha, Vydarený, Plášil, Prospal ml., Kachyňa – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Dančišin, Babka – R. Přikryl, Bradley, Z. Doležal – Doktor, Vaculík.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Kuchař) – Trefný, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Blaha – Klíma, Kůs, Maršoun – Šulek, Šťovíček, Chlouba – Rezek, Helt, J. Müller – Wágner, Rindoš, Homer.

    Rozhodčí: Doležal, Jechoutek – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri