Toronto – Boston 4:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:7 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
New Jersey Devils
Úterý 27.11.2018, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a dobrou noc, respektive dobré ráno! (04:02:07)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:02
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mike Hoffman (FLA) 1+0
    2. Jonathan Huberdeau (FLA) 1+2
    3. Sami Vatanen (NJD) 0+2
     
    Vyrovnané a napínavé utkání nakonec končí výhrou Floridy, která v duelu ani jednou nevedla. Devils se dostali ve druhé třetině do dvoubrankového vedení, které ale domácí brzy dohnali. Jesper Bratt sice ke konci duelu navrátil New Jersey vedení, ale Jonathan Huberdeau v předposlední minutě základní hrací doby srovnal a Mike Hoffman v prodloužení rozhodl. Panthers vítězí a přeskakují Devils v tabulce.

    Střely na branku: 34:32
    Diváci: 9 456
     
    Konec zápasu.
    61:28 Mike HOFFMAN - 4:3
     
    61:28
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN se ale následně prosazuje a jeho Florida se po parádním obratu raduje ze zisku dvou bodů! Jonathan Huberdeau se pohodlně dostal mezi kruhy a vyzval Hoffmana na pravém kruhu ke skórování. Produktivní domácí útočník nepohrdl a rozhoduje. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
     
    61:03
    Po pravé straně se do zakončení dostával Mike Hoffman, po jehož ráně se již radovalo. Domácí útočník ale trefil spojnici břevna a tyčky na levé straně, pokračujeme!
     
    60:22
    Nico Hischier se dostal podél pravého mantinelu až za branku. Následně hledal spoluhráče, ale o pásmo přišel. Kotouč je v obranné třetině Devils.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Dryden Hunt následně ujel a mohl dokonat neskutečný obrat. Před Kinkaidem ale střílel do tyčky a utkání jde do prodloužení!
     
    59:20
    Nico Hischier byl na konci aktivní kombinaci, kterou zakončoval před brankou bekhendově. Pokus švýcarského útočníka byl nakonec zablokován a prodloužení je blízko.
    58:32 Jonathan HUBERDEAU - 3:3
     
    58:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do aktivní kombinace v šesti hráčích na ledě a je vyrovnáno! Přihrávka Barkova z pravého kruhu před branku byla tečována a skončila u betonu Kinkaida, JONATHAN HUBERDEAU u něj byl první a bekhendem se prosadil! Asistence: Aleksander Barkov a Jevgenij Dadonov.
     
    57:30
    Domácí hrají s kotoučem za brankou Jamese Reimera a připravují se na závěrečný tlak. Následně jde Florida do útoku a brankář Floridy odjíždí na střídačku!
     
    56:31
    Po pravé straně si do zakončení najel domácí Aleksander Barkov, který to zkoušel na vzdálenější tyčku. Keith Kinkaid byl ovšem vyjetý z branky a pohotově zakročil.
     
    55:57
    Taylor Hall se následně dostal do útoku a z levé strany se pokoušel svižnou střelou zápěstím trefit vzdálenější šibenici. Branku ale nakonec těsně minul.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Barkov (Dadonov, Huberdeau), 32. McCann (Weegar), 59. Huberdeau (Barkov, Dadonov), 62. Hoffman (Huberdeau, Ekblad) – 22. Wood (Vatanen, J. Jakovlev), 27. Coleman, 52. Bratt (Vatanen, Hall)


    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Ekblad, Matheson, Pysyk, Yandle, Weegar, Kiselevič – Dadonov, Barkov, Hoffman – Huberdeau, Bjugstad, Vatrano – Hunt, McCann, Brouwer – Haley, Lammikko, Sceviour.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zacha, Bratt – Coleman, Zajac, Noesen – Boyle, Seney, Dea.

    Rozhodčí: Luxmore, Morton – Brisebois, Cherrey

    Diváci: 9 456
    bahis siteleri