Jablonec – Slavia 0:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:2 (0:1)
SK Slavia Praha
Pondělí 17.12.2018, 18:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost, kterou jste věnovali celé podzimní části FORTUNA:LIGY. Příjemný večer a někdy příště znovu na počtenou! (20:00:03)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:2.
     
    Slavia po dlouhých letech zlomila jablonecký syndrom a ze zasněženého města se vrací se třemi body!

    Druhý poločas už obecně tolik vzruchu nenabídl. Sešívaní si po velice krušném úvodu zkušeně hlídali své vedení. Krátce po návratu z kabin sice Miloš Kratochvíl dostal balon do sítě, jenže po zhlédnutí videa situaci sudí Berka neuznal. Od té doby už si domácí prakticky nic nevytvořili, vedení Slavie naopak navýšil po Stochově centru Josef Hušbauer. Celek z hlavního města tedy přezimuje se čtyřbodovým náskokem na Plzeň, což si nyní užívají jak hráči, tak fanoušci.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jabloneckým se nedá upřít velká snaha, Slavia si ovšem závěr zápasu hlídá s nesmírným přehledem a je to ona, komu říká balon téměř po celé nastavení "pane."
     
    90+2
    Jeden z hostujících fotbalistů zůstal ležet v blízkosti postranní čáry, ale bude v pořádku, hra může po několika desítkách sekund opět pokračovat.
     
    90+1
    Tříminutové nastavení otevřel pěknou individuální akcí Jan Chramosta, který se ještě snažil vyslat do úniku Eduarda Sobola. Praporek pomezního vyletěl vzhůru pro ofsajd.
     
    90
    Michal Trávník v obklíčení trojlístku slávistů předal míč balon pouze Janu Sýkorovi. Hosté ze situace mohli vytěžit určitě více, než jen lacinou ztrátu.
     
    89
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Michal Frydrych.
     
    89
    Peter Olayinka posadil na zem Hanouska. Vydal se tedy sprintem do ofenzivy, leč skvělý návrat předvedl Michal Trávník, jenž zasáhl skluzem. Právě Olayinka bude střídat.
     
    87
    Vlastimil Hrubý hledal dalekonosným nákopem Davise Ikauniekse. Toho ale zkušeně uhlídal mohutný Michael Ngadeu, načež míč znovu sbírá Ondřej Kolář.
     
    86
    Davis Ikaunieks udržel míč na hrací ploše, sám proti přesile toho však moc vymyslet nemohl. Pražané si závěr utkání hlídají a hrají ze zabezpečené obrany.
     
    86
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Eduard Sobol.
     
    85
    Michael Ngadeu posunul míč hlavou na svého gólmana, Ondřej Kolář tedy na startu posledních pěti minut svírá kulatý nesmysl pevně ve své moci.
     
    84
    Ondřej Kolář vyrazil střílený centr z levé strany na rohový kop. Ten si vzal na starost tradičně Michal Trávník, jenže ani teď nedostal Jablonec šanci ke snížení.
     
    83
    Domácí příznivci si s průběhem zápasu nedělají těžkou hlavu a u stadionu momentálně odpalují ohňostroj! Rok 2018 byl pro jablonecký fotbal přeci jen mimořádně úspěšný.
     
    82
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Muris Mešanović.
     
    82
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Rafael Acosta.
     
    81
    David Lischka pod nátlakem dvou soupeřů zachoval klidnou hlavu a přehodil balon na Tomáše Holeše. Ten na pravém křídle nic nevymyslel, oba týmy se chystají střídat.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 18. Milan Škoda (pen.), 70. Hušbauer (Stoch)

    Karty:   69. Jovović (JAB) – 21. Stoch (SLA), 28. Ngadeu (SLA), 69. Coufal (SLA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:2.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman (C) – Kratochvíl (86. Sobol), Trávník, Považanec (82. R. Acosta), Jovović (75. D. Ikaunieks) – Chramosta.
    Náhradníci: Hanuš – Janković, Břečka, Sobol, Masopust, R. Acosta, D. Ikaunieks.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil – T. Souček, Hušbauer – Zmrhal, Stoch (78. Sýkora), Olayinka (89. Frydrych) – Milan Škoda (C) (82. Mešanović).
    Náhradníci: Kovář – Deli, Frydrych, Zelený, Mešanović, Traoré, Sýkora.

    Rozhodčí: Berka – Blažej, Vlček

    Diváci: 3 115
    bahis siteleri