Finsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Finsko
4:3 (3:0, 0:3, 1:0)
Česko
Sobota 29.12.2018, 15:30 • Sportzentrum Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:45:12)
     
    Utkání je u konce. Nakonec se ve třetí třetině střelecky prosadili Finové a dostali se znovu do vedení. Češi nic nevzdávali a snažili se o vyrovnání, k tomu jim ale nepomohla ani závěrečná powerplay. Měli ideální příležitost v sedmapadesáté minutě, kdy jel trestné střílení Radek Mužík, ale Taponena nepřekonal. Nicméně rozhodně se nemusí český tým do osmnácti let stydět za svůj výkon, ba právě naopak. Češi podali zodpovědný výkon a nebyli daleko od úspěchu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Osm vteřin před koncem třetí periody se znovu vhazuje před Taponenem, nyní po jeho levé ruce.
     
    59:32
    Finové se stále nemohou vymanit ze zámku českého celku, který neustále hrozí před Taponenem, leč zatím marně a bez gólového efektu.
     
    59:16
    Ještě čtyřiačtyřicet vteřin mají čeští mladíci šanci srovnat stav utkání. Vhazuje se v pásmu finského celku, konkrétně po pravé ruce Taponena.
     
    58:55
    A hned zakombinovali před finskou klecí, ovšem obrana Finů dokázala zakročit a nedovolila tak, aby se Češi dostali do šance, která by mohla znamenat vyrovnání stavu skóre.
     
    58:40
    Česká branka je prázdná, český výběr to tedy zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:40
    Oddechový čas si bere lavička českého týmu.
     
    58:13
    Český tým své oslabení ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Z mezikruží pálil obránce Kalle Loponen a jeho pokus kryje Lukáš Pařík. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    56:59
    Češi dobře napadali střední pásmo a nedovolili Finům dostat se před jejich branku. Poté odpálili puk až před branku Finů, kterou hájí Roope Taponen.
    56:32 Neproměněné trestné střílení Radka Mužíka
     
    56:32
    Radek Mužík si sjel před Taponena, v jeho těsné blízkosti ho však nepřekonal. Nájezd tak neproměňuje a není tedy vyrovnáno. Byla to velká příležitost dostat se zpět do hry.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu Finsko (Antti Tuomisto – trestné střílení, nedovolené bránění).
     
    56:32
    Češi se dostali v oslabení do šance a došlo k faulu, sudí pro ně nařizuje trestné střílení!
     
    56:13
    Nyní ale budou pykat za faul čeští hráči a to je voda na mlýn pro Finy, kteří se vynasnaží navýšit své vedení a pojistit ho.
     
    56:13
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Bernovský – 2 min., hákování).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Aaltonen, 5. Aku Räty (Aatu Räty), 15. Mietinen, 51. Hirvonen (Puutio, Mäntykivi) – 28. Najman (Teplý), 30. Najman (Mužík), 38. Haš


    Finsko: Taponen (Blomqvist) – Hatakka, Tuomisto, Loponen, Räsänen (C), Puutio, Lehtinen, Niemelä – Aaltonen (A), Pärssinen (A), Simontaival – Miettinen, Räty Aku, Räty Aatu – Intonen, Petman, Tieksola – Mäntikivi, Myllalä, Hakanen – Hirvonen
    Česko: Pařík (Škorpík) – Has, Kučeřík, Suhrada, Poizl, Tureček, Mlčák, Žůrek, Volráb – Teplý (A), Najman, Mužík (C) – Beránek, Peterek, Myšák – Pytlík (A), Pšenička, Rychlovský – Raška, Bernovský, Křemen

    Rozhodčí: Fluri, Hungerbühler – Bachelut, Nater (všichni Švýcarsko)
    bahis siteleri