Plzeň – Pardubice 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 7:6 (po pr.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 03.01.2019, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Samostatné nájezdy a tudíž i extra bod navíc pro Duklu rozhodl PATRIK RAŠÍN, kterému letos trestná střílení poměrně jdou a potvrdil to i nyní. Jako jediný z deseti exekutorů (a pokud budeme počítat i dva nájezdy v základní hrací době a jeden v prodloužení, tak z třinácti) se prosadil, když poslal puk pod horní tyčku.
     
    58:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přesně 105 sekund před koncem základní hrací doby dokázali na Horáckém zimním stadionu srovnat. Hlaváč s Kořenkem zavezli kotouč do útočného pásma a DAVID ŠTEFKA jej zblízka dokázal usměrnit za záda Chaloupka. Začínáme znovu. Asistence: Matěj Kořenek, Matúš Hlaváč.
     
    40:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté při vlastním oslabení snižují. Hanáci provedli po zisku kotouče rychlý kontr, při kterém Rutar zavezl puk před branku a TOBIÁŠ HANDL byl tím, který kus černé gumy doklepl pod gólmanem do sítě. Asistence: Adam Rutar, Michal Matiaško.
     
    19:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ale nyní už byl Vojtěch Mokrý na jihlavskou střelu krátký. MATĚJ VÁLA již letos přesně pálil i v A-týmu, byť z pozice křídla čtvrtého útoku, a nyní dává přesný zásah také za juniory. Jihlavský bek napřáhl od modré, tyčka zacinkala a puk se od ní odrazil za záda olomouckého muže v masce. A znovu bez asistence.
     
    04:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla lahoda z hole JINDŘICHA KARDOŠE, který ukořistil v útočném pásmu puk jako sup mršinu a nabruslil si před Mokrého. U jeho levé tyče naznačil gólmanovi kličku, poslal ho lehce na pravou stranu a vzápětí přesně zakončil do mezery, která se právě u levé tyčky naskytla. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Kardoš, 20. Vála, rozh. náj. Rašín – 41. Handl (Rutar, Matiaško), 59. Štefka (Kořenek, Hlaváč)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matiaško (OLO)
    0:0   Kardoš (JIH)
    2. série:
    0:0   Tomajko (OLO)
    0:0   Moravec (JIH)
    3. série:
    0:0   Kořenek (OLO)
    1:0   Rašín (JIH)
    4. série:
    1:0   Kalač (OLO)
    1:0   Čermák (JIH)
    5. série:
    1:0   Štefka (OLO)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Moravec, Vála, Rašín, Piskač, Trávník, Chvátal – Menšík, Juda, Brož – Pigl, Čermák, Chlubna – Vala, Krajíček, Barák – Smolko, Kardoš, Doležal. Trenér: Karel Nekvasil
    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Dajčar, Rutar, Vosátko, Hlaváč, Bahounek, Pírek, Klesla – Horký, Matiaško, Štefka – Handl, Kořenek, Kalač – Mader, Ministr, Tomajko – Rosecký. Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Čuňočka – Král´, Musil

    Diváci: 93
    bahis siteleri