Litvínov – Třinec 0:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 9:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 19.02.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:28
    Dávid Gríger využil volného okénka v liberecké defenzivě a hnal se víceméně sám na branku! Po výjezdu z levé strany ovšem nezvládl finální fázi a puk skončil mimo.
     
    51:21
    Energetici si komplikují situaci, Tomáš Rachůnek (KVA) totiž míří pykat za podrážení.
     
    49:03
    Jakub Valský dostal na pravé straně spoustu prostoru, najel si tedy až na kruh. Střela mu vůbec nesedla, ovšem s tím Bednář nepočítal a puk mu po ledě projel jen několik centimetrů od tyčky!
     
    46:49
    Roman Vlach se prokličkoval až do mezikruží, kde do něj drkl Lukáš Derner (LIB), jenž inkasuje menší trest za držení protihráče.
     
    44:00
    Ladislav Šmíd (LIB) se nadechl k velkému sólu a z levého křídla se prokličkoval až k brankovišti! Ve střele mu zabránil podrážením Martin Rohan (KVA).
     
    43:08
    Radan Lenc mířil úplně sám na branku, dostal se ovšem příliš blízko k Bednářovi a forhendový blefák poslal jen do jeho betonu!
     
    40:18
    Znovu se hraje. Michal Plutnar se okamžitě snažil zavézt touš do útočného pásma. Povedlo se mu to napodruhé a Jakub Flek se prohnal až před Romana Willa! Z pravého kruhu ovšem mířil pouze do jeho břicha.
    39:45 Libor HUDÁČEK - 3:1
     
    39:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovou hru ještě před koncem periody a vedou už o dva góly! Tomáš Filippi se zjevil ve velice solidní pozici na pravém kruhu. Rána mu úplně nesedla a po ledě dojela pouze do Bednářova betonu. Radan Lenc nicméně kotouč stihl posunout do strany a LIBOR HUDÁČEK to už měl před otevřenou svatyní snadné! Asistence: Radan Lenc, Tomáš Filippi.
     
    39:22
    Ze sílícího tlaku šelem pramení faul. Dávid Gríger (KVA) se provinil proti pravidlům, když držel hokejku jednoho z libereckých forvardů.
     
    35:53
    Ačkoliv se to domácím příznivcům nelíbí, Michal Birner (LIB) inkasuje menší trest za hrubost. Zákrok byl odpískán s poměrně velkým zpožděním.
     
    34:56
    Karlovarští mířili ve čtyřech proti dvěma! Škoda pro ně, že vše skončilo pouze střelou Petra Stloukala z nepříliš komfortní pozice na levé straně. Roman Will si připisuje další důležitý zákrok!
     
    30:43
    Velká šance na vyrovnání! Roman Vlach si navedl kotouč za branku, aby skvěle našel mezi kruhy volného Tomáše Mikúše. Toho zblízka vychytal Roman Will, načež se ještě strhla potyčka.
     
    29:37
    Dominik Lakatoš (LIB) zbytečně fauloval za brankou soupeře. Energie si zahraje přesilovku, Lakatoš hákoval.
     
    17:16
    Jakub Flek v rychlé protiakci Varů nastřelil puk před brankoviště. Dobře jej tečoval Dávid Gríger, leč z bezprostřední blízkosti Willa nepřekonal!
    13:27 Lukáš KRENŽELOK - 2:1
     
    13:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zatím je to zápas Marka Zachara! Rychlonohý útočník opět nakopl motory. Na pravém křídle jej nikdo neměl nárok zachytit. Zachar poté zpoza klece našel LUKÁŠE KREŽELOKA, který zblízka zakončil mezi Bednářovy nohy! Asistence: Marek Zachar, Martin Ševc.
     
    10:36
    Tygři nadále hořeli. Jakub Flek v další tutovce nepropálil maskovaného muže, na tribunách to jen hučí. Po tvrdém zákroku u hrazení se navíc vyrovnají síly na ledě, Petr Jelínek (LIB) se provinil zásahem do oblasti hlavy a krku, za což inkasuje 2+10.
     
    10:10
    Další tutovka Varů v oslabení! Po další chybě Ladislava Šmída mířil na Willa Jakub Flek, jemuž Šmíd na poslední chvíli zabránil v zasunutí za beton!
     
    09:58
    A je z toho logické vyústění, tedy faul. Za hákování si trestnou lavici osedlá Petr Šenkeřík (KVA).
    07:58 Marek ZACHAR - 1:1
     
    07:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    A vzápětí je vyrovnáno! Vypadalo to jednoduše. MAREK ZACHAR se chopil puku v neutrální zóně, nabral rychlost, dostal se až na pravý kruh a ze zákrytu beka vypálil prudce k bližší tyči! Asistence: Martin Ševc.
     
    07:26
    Lukáš Derner promáchl na modré čáře a Západočeši vyrazili do přečíslení. Jakub Černý z levého křídla pěkně nabídl puk na teč pro Šafáře, jenž usměrnil těsně mimo!
     
    06:26
    Tomáš Hanousek napoprvé nedokázal od modré čáry pořádně vypálit. Kotouč se k němu vrátil, Hanousek si najel až na vrcholek pravého kruhu, načež mířil pouze do středu klece!
     
    04:44
    Hned mohlo být vyrovnáno! Jan Ordoš zpoza klece nabil Lukáši Krenželokovi, jenž stál sám před Bednářem. Maskovaný muž výborně zasáhl a puk z něj ani nevypadl.
    04:14 Dávid GRÍGER - 0:1
     
    04:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je pro většinu diváků šok, hosté se totiž ujímají při vlastním oslabení vedení! Ladislav Šmíd dlouho váhal s rozehrávkou, až mu klepl do hole DÁVID GRÍGER. V tu dobu bylo s Tygry zle, Gríger totiž ujížděl úplně sám na Romana Willa, kterého také nadvakrát překonal. Ačkoliv první pokus po bekhendovém blafáku neprošel, dorážka už se vydařila! Bez asistence.
     
    02:26
    Liberec si zahraje první přesilovku! Vladimír Eminger (KVA) si totiž míří odpočinout za vysokou hůl.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 8. M. Zachar (Ševc), 14. L. Krenželok (M. Zachar, Ševc), 40. L. Hudáček (Lenc, Filippi) – 5. Gríger


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc (A), Kolmann – Lenc, L. Hudáček, Birner – Ordoš (C), P. Jelínek, L. Krenželok – Lakatoš, Filippi, Valský – M. Zachar, Redenbach, J. Vlach.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Eminger (C), M. Rohan, Podlipnik, Šafář (A) – Flek, Gríger (A), T. Rachůnek – Kohout, R. Vlach, J. Černý – Gorčík, T. Mikúš, Křemen – Šik, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Jindra, Zíka

    Diváci: 5 454
    bahis siteleri