RB Lipsko – Hoffenheim 1:1 (kon.)
konec
RB Lipsko
1:1 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Pondělí 25.02.2019, 20:30 • Red Bull Arena (Leipzig) • Německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:8. Fauly: 16:21. (22:25:01)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Lipsko si v úvodu druhého poločasu vytvořilo velký nápor, avšak k vyrovnávací brance to dlouho nevedlo. Postupem času se směrem dopředu začal projevovat také Hoffenheim, jehož náznaky ale končily před šestnáctkou. V závěru utkání mohlo TSG rozhodnout zápas, avšak proti byl pohotový brankář Gulácsi. To naopak přineslo vyrovnávací branku, o kterou se za domácí celek postaral kapitán Orban.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do konce zápasu nezbývá moc času, oba celky svádějí celou řadu nepřesností.
     
    90+3
    Jenomže Poulsen předvedl další nedovolený zákrok, který ho natolik rozčílil, že hodil míčem o zem. Toto nesportovní chování si klidně zasloužilo kartu.
     
    90+2
    Na druhé straně sice Demirbay uspěl ve vzdušném souboji, avšak jeho hlavička směřovala mezi dvojici spoluhráčů. Směrem dopředu to tak zkouší domácí.
     
    90+1
    Z velké vzdálenosti to zkoušel domácí Halstenberg, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho rána ale nakonec vystoupala kousek nad břevno branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
    89. Willi ORBAN - 1:1
     
    89
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom tu máme vyrovnávací branku! Halstenberg měl v pokutovém území hodně času na přízemní nabídku, na kterou si naběhl kapitán WILLI ORBAN, který ve skluzu dopravil míč za brankáře Baumanna. Lipsko tak pár minut před koncem srovnává stav!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Lipsko i nadále marně dobývá šestnáctku soupeře, ještě se ale bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Na vlastní polovinou se vydal rychlonohý Nelson, který navíc dokázal konstruktivně založit akci svého celku, která ale přinesla další ofsajdové postavení.
     
    86
    Mohlo být rozhodnuto! Na vzdušnou nabídku se totiž vyhoupl Szalai, jehož důraznou hlavičku ale dokázal brankář Gulácsi zneškodnit nad branku.
     
    85
    Střídající Nelson pracoval zády k brance, což mu ale nevadilo. Hoffenheim tak udržel míč na kopačkách, avšak poté se tentýž hráč dostal do ofsajdu.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Už poměrně dlouhou dobu čekáme na něco vážnějšího, Lipsko má i nadále územní převahu.
     
    83
    Zpětná nabídka našla trestuhodně volného Sabitzera, který ihned trefil míč levačkou. Jeho ránu srazil jeden z protihráčů, Baumann tak nemusel zasahovat.
     
    82
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Joelinton, přichází Reiss Nelson.
     
    81
    Augustin to zkoušel přízemní přihrávkou do pokutového území, což se ale nesetkalo s úspěchem. Hostující obrana zasáhla, avšak dlouho si míče neužila.
     
    80
    Joelinton se na malý moment dostal k míči, avšak poté samovolně upadl na zem. Faul to pochopitelně nebyl, pískáno bylo na druhé stran hrací plochy.

    David Suchý

    Branky: 89. Orban (Halstenberg) – 22. Kramarić

    Karty:   57. Kadeřábek (HOF)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:8. Fauly: 16:21.
    RB Lipsko: Gulácsi – Konaté, Ilsanker (46. Adams), Orban (C) – Klostermann, Sabitzer, Demme (61. Kampl), Laimer, Halstenberg – Y. Poulsen, Cunha (75. Augustin).
    Náhradníci: Mvogo – Adams, Augustin, Forsberg, Mukiele, Kampl, Saracchi.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Kadeřábek, Nuhu, S. Posch, N. Schulz – Amiri (64. Bičakčić), Grillitsch, Demirbay – Kramarić, Belfodil (69. Szalai), Joelinton (82. Nelson).
    Náhradníci: Stolz – Amade, Bičakčić, Brenet, Nelson, Otto, Szalai.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp
    bahis siteleri