Norwich – Hull City 3:2 (kon.)
konec
Norwich City
3:2 (2:1)
Hull City AFC
Středa 13.03.2019, 20:45 • Carrow Road, Norwich • Anglická Championship • 37. kolo
Předzápasové kurzy
    87. MARTIN - 3:2
     
    87
    Hull City právě vstřelil branku!
    No, a Hull snižuje! Že by se začal dít malý fotbalový zázrak? Defenzíva Norwiche nyní trestuhodně nechala před brankou, nedávno střídajícího, CHRISE MARTINA a ten se trefuje se svou hlavičkou. Velkou zásluhu na této brance měl také Grosicki, který předvedl ukázkový centr na hlavičku Chrise.
    60. Emilian BUENDIA - 3:1
     
    60
    Norwich právě vstřelil branku!
    Přenádherná branka! Dlouhý centr sklepl Buendia na Pukkiho, který už mohl být sám před brankářem, ale zamotal se mu míč pod nohami. Nicméně zachoval klidnou hlavu a patičkou oslovil nabíhajícího EMILIANA BUENDIHO a ten se prosazuje pod nohy brankáře Marshalla.
    45+1. Marc PUGH - 2:1
     
    45+1
    Hull City právě vstřelil branku!
    V nastavené první minutě se nakonec hosté prosazují a to po velké chybě domácí obrany! Malá domů přinesla nakonec zmatky v obraně Norwiche a tu nakonec využil střelou k levé tyči MARC PUGH.
    14. Emiliano BUENDIA - 2:0
     
    14
    Norwich právě vstřelil branku!
    Defenzíva hostí je zcela v rozpadu. Po několika zajímavých dalších útočných pokusech, je tu další zásah domácích. Marshall ještě stačil reagovat na střelu Hernandeze z úhlu, ale míč jen vyrazil před sebe. K odraženému míči se dostal EMILIANO BUENDIA, který už neměl problémy doklepnout míč do branky.
    11. Marco STIEPERMANN - 1:0
     
    11
    Norwich právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARCO STIEPERMANN, který dostal na levé straně míč a neohroženě se dostal až před branku. Cestou jeho postupu jej nedokázali ubránit tři obránci a Stiepermann využil fatální selhání defenzívy soupeře a otevírá skóre dnešního zápasu.

    Adam Dořák

    Branky: 11. Stiepermann, 14. Buendia, 60. Buendia – 45+1. Pugh, 87. Martin

    Karty:   49. Lewis (NRW) – 35. Kane (HLL), 59. Burke (HLL), 65. Henriksen (HLL)


    Norwich City: Krul – Lewis, Godfrey, Zimmermann, Aarons – McLean, Trybull – Hernandez (90+3. Klose), Stiepermann (86. Leitner), Buendia (89. Vrancic) – Pukki.
    Náhradníci: McGovern – Cantwell, Hanley, Klose, Leitner, Rhodes, Vrancic

    Hull City AFC: Marshall – Kane, Burke, Ridgewell, Lichaj – Bowen (72. Grosicki), Henriksen, Stewart (71. Milinkovic), Irvine – Pugh – Campbell (82. Martin).
    Náhradníci: Long – Evandro, Grosicki, Kingsley, Martin, McKenzie, Milinkovic

    Rozhodčí: A. Madley
    bahis siteleri