Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.)
konec
Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava

sk Úterý 26.03.2019, 12:00Tiskové konference
     
    D. Greif:
    "Sme si vedomí našej sily, náskoku v tabuľke, preto si chceme zápasy užívať. Ale nerozmýšľame tak, že nám stačí vyhrať už len nejaký počet zápasov a hotovo. Každý zápas je pre nás motiváciou." (12:24:13)
     
    M. Ševela:
    "Pokiaľ si zvyknete na víťazstvá, chcete víťazi stále, iným sa ani nezaoberáte. Sme si vedomí našej sily, kvality, ide z nás pokoj. Verím, že spoločne s fanúšikmi budeme napĺňať predsezónny cieľ."
     
    T. Straka:
    "Na zápas s Michalovcami je predaných vyše 6 000 vstupeniek a permanentiek. Na zápase s DAC bude zrejme hosťujúci sektor vypredaný."
     
    "Andraž si musel prejsť určitú cestu, aby sa vyprofiloval na útočníka č. 1 v slovinskej reprezentácii. My sme tu preto, aby sme mu pomohli."
     
    M. Ševela:
    "Cez repre pauzu boli tréningové dávky trochu vyššie, niektorí hráči si zahrali za A mužstvo. Videl som v akcii V. Božikova, aj Andraža, pozrel som si zápasy Holandska s Nemeckom, Slovensko vo Walese."
     
    "Pre mňa je každý zápas prestížny, mužstvo pripravujem rovnako na každý zápas. Je dôležité, aby sme pokračovali vo víťaznej vlne, ako doposiaľ. Minicieľov máme dostatok, vždy je o čo hrať."
     
    M. Ševela:
    "Uvidíme, v akom zdravotnom stave sa vrátia reprezentanti, ale inak nemám informácie o žiadnych zraneniach v tíme."
     
    T. Straka:

    "Poteší nás, aj bude vypredané, zatiaľ sa to nedá s určitosťou povedať."
     
    D. Greif:

    "Určite to s DAC nebude nejaký pokojný zápas, emócie určite budú, berieme hocijaké víťazstvo."
     
    "Reprezentantov nie je nikdy dosť, dúfam, že ich bude v budúcnosti v Slovane čo najviac."
     
    M. Ševela:

    "Pre mňa to nebude žiaden škrt cez rozpočet. Ja som prišiel s touto myšlienkou, potom sme ju rozpracovali. Čo sa týka tréningu, nebudeme nič meniť. Celé to vnímam veľmi pozitívne. Prídu pozrieť aj mládežnícki tréneri so svojimi mužstvami."
     
    D. Greif na margo otvoreného tréningu
    "Dodá to novú atmosféru, pozitívnu emóciu, nakopne nás to, dúfame, že fanúšikovia prídu."
     
    "Pred zápasom sa na ihrisku budú konať súťaže pre fanúšikov. Vstup pre fanúšikov je tadiaľ, ako majú uvedené na vstupenke. Na štadióne sú možné len bezhotovostné platby."
     
    Sprievodné aktivity začnú už o 12:30 na námestí pred štadiónom. Bude krst knihy Viktora Tegelhoffa, fanshopy, edícia troch pív.
     
    "Novinka: Otvorený tréning pre verejnosť a médiá vo štvrtok od 17:30. Všetkých fanúšikov srdečne pozývame. Potom bude nasledovať autogramiáda všetkých hráčov."
     
    T. Straka
    "Pripravili sme rôzne aktivity smerom k fanúšikom. Od zajtra spúšťame predaj samostatných vstupeniek, približne od 10:00. Predaj vstupeniek bude online systémom, cez ticketmedia.sk."
     
    D. Greif
    "Nevieme sa dočkať ďalšieho zápasu na Tehelnom poli. Sme vo veľkom očakávaní, veríme, že nás príde podporiť veľa ľudí, nálada je dobrá."
     
    M. Ševela:
    "Nám sa týždenný mikrocyklus posunul o jeden deň, tým že hráme v nedeľu. Ešte nemáme k dispozícii kompletný káder, hráči hrajú za reprezentácie. Zajtra, pozajtra by sme mali byť v kompletnom zložení."
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 12:00.

    Daniela Mesíková

    bahis siteleri