Florida – Washington 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Tampa 2:5 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 2:7 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 02.04.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Baráž o extraligu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (19:57:33)
     
    Pardubice dnes byly efektivnějším týmem a připisují si po vysoké výhře 5:1 třetí tři body do barážové tabulky, čímž již takhle na začátku utíkají soupeřům. Gólově se dnes prosadili Jordann Perret, Luboš Horký, Petr Sýkora, Jan Kloz a Tomáš Rolinek. Jediný úspěch domácích zaznamenal obránce Brett Flemming.

    Střely na branku: 27:23
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Na konci utkání se ještě strhla menší mela, ale žádné rány nepřišly. Pardubice vítězí 5:1 a dostávají se na devět bodů.
     
    59:22
    Utkání se už jen dohrává. Ivan Huml se pokoušel něco vymyslet za brankou, ale bránící hráči Dynama poslali kotouč za branku Peterse. Navíc tak šikovně, že je to bez icingu.
     
    58:40
    Domácí v plném počtu.
     
    58:19
    Po přihrávce se pokoušel dělovkou přidat potupnou šestou branku Mathias Porseland. Zahraniční bek ale netrefil puk ideálně a ten se sotva dostal metr před něj.
     
    57:25
    Jan Zdráhal to v přesilovce zkoušel od pravého mantinelu, ale jeho svižná rána skončila jen na betonech připraveného Peterse. Piráti se následně dostali k vyhození.
     
    56:59
    Marek Hovorka dostával přihrávku mezi kruhy, kde ale kotouč nezpracoval ideálně a ten se od jeho hole dostal mimo ledovou plochu. Pokračuje se vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    56:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Matyáš Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    56:12
    Domácí se dostali do útoku, ale Vladimír Růžička na levém kruhu naprosto nesmyslně pokazil přihrávku na modrou čáru a vyhodil tak Piráty z jejich útočné třetiny.
     
    55:54
    Domácí v plném počtu.
     
    55:05
    Bojovně se dostal do útoku Marek Tomica, ale tomu nakonec přihrávka před branku nevyšla. Poté se dostali do útoku hosté, ale bekhend z levé strany gólem neskončil.
     
    54:15
    Hostí se nikam neženou. Bohumil Jank mohl nyní vyslat do protiakce Petra Koblasu, ale přihrávka mu nesedla a kotouč moc daleko nedoletěl. Hrají Pardubice.
     
    53:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ivan Huml – 2 min., faul kolenem).
     
    52:42
    Vladimír Růžička připravil na pravém kruhu střeleckou pozici pro Tomáše Svobodu. Ten to po stahovačce zkoušel, ale trefil jen bránícího hráče před sebou.
     
    52:03
    Piráti byli aktivní v útočné třetině, ale Stanislav Dietz na modré čáře zaváhal a objevil se v ofsajdovém postavení. Hra se tedy přerušuje a pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    51:29
    Brett Flemming si najel do útočné třetiny a na levou stranu vylepšoval pozici pro Jakuba Trefného. Ten ale nevystřelil nebezpečně, Piráti nicméně nadále na kotouči.
     
    50:50
    Hraje se delší dobu bez přerušení a ani jeden celek není aktivní do útoku. Jde spíše o bojovný konec duelu, který je už nějakou dobu rozhodnut.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Flemming (Jank, Raška I) – 3. Perret (J. Kloz), 12. L. Horký (Mandát), 21. P. Sýkora (Ihnačák, M. Kratochvil), 35. J. Kloz (L. Horký), 49. Rolinek (Poulíček, Perret)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, L. Kovář, Štich, Trefný – Koblasa, V. Růžička, Duda – Sklenář, Huml, Klhůfek – Tomica, Vantuch, J. Stránský – Ma. Svoboda, Raška I, T. Svoboda.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Eklund, Holland, Mikuš, Schaus, Porseland, J. Zdráhal, Nedbal – M. Kratochvil, Ihnačák, P. Sýkora – Rolinek, Bubela, Hovorka – Mandát, Poulíček, L. Horký – Perret, Marosz, J. Kloz.

    Rozhodčí: Jeřábek, Obadal, Pešek, Hynek

    Diváci: 2 882
    bahis siteleri