Švédsko – Japonsko 2:3 (kon.) | USA – Rusko 10:0 (kon.) | Česko – Německo 2:0 (kon.)
Kanada – Finsko 6:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 09.04.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Baráž o extraligu • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Petr Kváča míří z branky a pouští do hry šestého bruslaře!
     
    57:29
    Sražený pokus od modré čáry se odrazil mezi kruhy, kam si najížděl Radek Duda. Chomutovský matador měl před sebou odkrytou klec, ale Petr Kváča skočil do střely jako Dominik Hašek v nejlepších letech!
     
    57:17
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Heřman – 2 min., sekání).
     
    56:49
    To byl tlak Českých Budějovic! Z vrcholu pravého kruhu střílel Karel Plášil, jehož vychytal kanadský brankář. Poté přes celou šířku dostal přihrávku stejný hráč, ale Justin Peters se skvěle přesunul a hru přerušil.
     
    53:06
    Chomutovští ujeli do přečíslení a branku nedali, to je může mrzet! Tomáš Svoboda našel na druhé straně Petra Koblasu, jenž měl před sebou odkrytou část branky, ale netrefil ji.
     
    49:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    49:21
    Zpoza branky mířil kotouč opět do předbrankového prostoru, odkud z jedné vypálil Tomáš Svoboda. Ovšem ani on nezamířil přesně, protože poslal černou gumu těsně nad břevno. Poté Motor vyhodil na další icing.
     
    47:22
    Mezi kruhy se dorážkou v pádu prezentoval Tomáš Svoboda, jenž mířil k pravé tyči. Jenže Petr Kváča skvělým zákrokem lapačkou České Budějovice podržel.
     
    46:20
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Duda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., hrubost).
     
    43:14
    Zpoza branky mířila černá guma mezi kruhy, odkud vypálil René Vydarený. Jenže Justin Peters se skvěle přesunul a celou situaci se štěstím zvládl.
     
    42:10
    Za chomutovskou obranu si najel Pavel Pýcha, jenž si stáhl kotouč do bekhendu. Ovšem kanadský brankář se blýskl skvělým zákrok a drží dál Piráty ve vedení.
     
    41:35
    Vladimír Růžička přihrál od mantinelu na osu hrací plochy, kde se nacházel Radek Duda. Jeho pokus z jedné proletěl jen těsně vedle levé tyče budějovické klece.
     
    40:26
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., podrážení).
     
    37:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Duda – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:01
    Přihrávka mířila mezi kruhy, ale skončila v levé kruhu, kde se nacházel najetý Karel Plášil. Ovšem Justin Peters si střelu opět pohlídal. Poté se na druhou stranu vydal Pavel Klhůfek, jenž po skvělé kličce přenechal černou gumu Ditzovi, jenž trefil prvního soupeře.
     
    34:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2 min., krosček).
     
    30:48
    Pokus od modré čáry přibrzdil Marek Tomica, jehož snažení mohl z hranice brankoviště dokonat Vladimír Růžička. Jeho pokus mířil nad rameno brankáře, ale také přeletěl těsně horní tyč.
     
    30:00
    Na modrou čáru se najel Vladimír Růžička, na kterého také mířila přihrávka. Elitní centr si pak sjel na hranici kruhu pro vhazování, ale jeho pokus vyrazil hostující brankář. K dorážce se probojoval ještě Jakub Sklenář, jenž nechal vyniknout opět Kváču.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Jandus – 2 min., podrážení).
     
    25:48
    Z pravého kruhu k zadní tyči mířil Zdeněk Doležal, jehož pokus vyrazil kanadský brankář před sebe. K dorážce se dostal ještě Zdeněk Kutlák, který puk za brankovou čáru neposlal.
     
    25:11
    Karel Plášil měl hodně času na pravé straně, kde si najel z modré až do kruhu, odkud mířil pod horní tyč. Justin Peters maskou vyrazil černou gumu do ochranné sítě.
     
    24:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ivan Huml – 2 min., podrážení).
     
    22:13
    Marek Tomica přihrával na zadní tyč, kde se nacházel domácí bouřlivák. Ovšem Radka Dudu před opuštěnou bránou zklamalo zpracování.
     
    20:38
    Po pravé straně se řítil do útočného pásma Zdeněk Doležal, jenž mířil na první tyč. Ovšem jeho pokus rozvlnil síť jen z boku. Justin Peters tentokrát zasahovat nemusel.
     
    18:30
    Sám na branku uháněl Jakub Sklenář, jemuž soupeř puk vypíchl. Ovšem chomutovský útočník jej zastavil a snažil si ho stáhnout na střed. Jenže Petr Kváča práci betony zvládl.
    18:00 Marek TOMICA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se v závěru úvodní periody ujímají vedení! Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Lukáš Blaha, jehož pokus hostující brankář vyrazil před sebe. K puku si najel MAREK TOMICA, který bekhendem trefil vzdálenější šibenici. Asistence: Lukáš Blaha a Martin Šťovíček.
     
    17:55
    Radek Duda dlouhou přihrávku našel najetého Martina Šťovíčka, jenž nic nevymýšlel na napřáhl se z levého kruhu. Ovšem Petr Kváča si střelu mezi betony pohlídal.
     
    13:45
    Nejprve se domácí hnali do přečíslení, jenže Marek Tomica nezvládl přihrávku na Ivana Humla. Hra se pak rychle otočila a před branku Pirátů mířil Václav Karabáček, jenž měl před sebou odkrytou klec, ale netrefil ji.
     
    12:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Bohumil Jank – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:40
    Ve středním pásmu byl najetý Jakub Chrpa, jehož atakoval soupeř. Přesto se chomutovský člen čtvrté formace dostal ke střele po ledě, kterou Petr Kváča vyrazil k zadnímu mantinelu.
     
    03:28
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Jandus – 2 min., podrážení).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 18. Tomica (Blaha, Šťovíček)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Jank, Flemming, Štich, Knot, L. Kovář, Blaha, Dietz – Sklenář, V. Růžička, Klhůfek – Koblasa, Huml, T. Svoboda – Tomica, Šťovíček, Duda – A. Dlouhý, Chlán, Chrpa.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – M. Jandus, Vydarený, Prospal ml., Kutlák, Plášil, Pýcha – Babka, Gilbert, Šimánek – Z. Doležal, M. Novák, Karabáček – Heřman, R. Přikryl, Čermák – Doktor, Dančišin, Kachyňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Pešek, Ganger

    Diváci: 2763
    bahis siteleri