Švýcarsko – Česko 0:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Česko
Čtvrtek 11.04.2019, 18:00Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Česka, které svého soupeře porazilo poměrem 3:0. V poslední periodě jsme žádnou branku neviděli, avšak oba celky si vytvořily několik vyložených šancí, avšak ani jedna neskončila na místě určení. Pochvalu si zaslouží český brankář Čajan, který dnes chytal velice dobře, častokrát vychytal protihráče. Česká reprezentace tak zvládla další zápas turnaje, v tom prvním vyzrála na nevyzpytatelné Rusko, které prohrálo poměrem 2:4. (19:59:03)
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Pomalu a jistě se nám blíží koncovka tohoto zápasu, o vítězi je už delší dobu rozhodnuto. Česko nyní tráví čas v útočném pásmu, k ničemu vážnějšímu to zatím nevede. Navíc to vypadá, že si brankář Čajan připíše čisté konto.
     
    57:10
    U levého kruhu měl dostatek času na zakončení Robin, jehož ránu srazil protihráč pouze do ochranné sítě. Hra je opět přerušena, vhazovat se bude opět u levého kruhu.
     
    56:36
    Nahozením na branku to zkoušel obránce Meier, který i přesto mířil do hrudníku brankáře. Hlavní sudí tentokráte krátkou strkanici hodně rychle ukončil.
     
    55:45
    Vyloučení v týmu Česko (Tobiáš Handl – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Rémy von Allmen – 2 min., hrubost).
     
    55:45
    Nepříjemný projektil vypustil ze své hokejky Handl, přičemž domácímu brankáři vypadl puk z lapačky. Důraz českých hráčů přinesl strkanici, po které by se mělo vylučovat.
     
    55:05
    Posléze si o přihrávku řekl obránce Maurer, kterého spoluhráči ignorovali. Místo toho se na druhou stranu dostával Malát, jehož přihrávka na Chlubnu byla příliš razantní.
     
    54:10
    Neskutečný Čajan! Český brankář předvedl několik senzačních zákroků, přičemž snad třikrát zasahoval proti Robinovi, jenž ani v jednom případě nezasunul touš za brankáře.
     
    53:01
    Adamec byl u zadního mantinelu hodně důrazný, počínal si v rámci pravidel. Menší přetahovanou u švýcarské střídačky dobře vyřešil Lindemann, který se daleko s pukem nedostal.
     
    52:03
    Tentýž hráč se i posléze dostal do palebné pozice, avšak v tomto případě trefil jediného protihráče před sebou. Přesilová hra je dávno u konce, Česká republika ale stále okupuje útočnou zónu.
     
    51:20
    Ačkoliv Česko hraje klasickou početní přesilovku, tak jsme se dočkali pouze jednoho ze střeleckého pokusu. Na křižnou přihrávku si sjel Ivan, který z úhlu úplně minul branku.
     
    49:44
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Maximilian Streule – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Robin Lekic – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Česko (Lukáš Stehlík – 2 min., sekání).
     
    49:09
    Drzým výpadem po levém křídle to zkoušel Bougro, který se natlačil až k zadnímu hrazení, kde přišel o touš. Záhy se nepovedenou přihrávkou prezentoval obránce Streule.
     
    48:02
    Jakousi nabídkou na teč to ještě zamýšlel Graf, který ani přesto nenašel hokejku protihráče. Švýcarsko má nyní více ze hry, další střelecký pokus blokoval Vacík
     
    47:05
    Meier zkoušel ve vzduchu odehrát touš, což se mu sice podařilo, avšak našel pouze čepel protihráče. Záhy si k pravému kruhu sjel domácí Fahrni, jenž rozvlnil pouze boční síť.
     
    46:02
    Nyní nesledujeme zrovna pohlednou podívanou, neboť hlavní sudí často pískají do své píšťalky. Druhá formace Česka se provinila ofsajdem, vhazování vyznělo lépe pro Matěje, načež se až před brankáře natáhl Ivan, jenž bekhendem neuspěl.
     
    45:08
    Na červené čáře číhal český forvard Malát, který na puk nakonec nedosáhl. Naše reprezentace se musela bránit dalšímu ataku, který nic světoborného nepřinesl.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 2. Chlubna (Gut), 10. Matěj, 32. Gut (Chlubna, Malát)


    Švýcarsko: Rötheli (Wyss) – Meider, Guignard, van Allmen, Streule, Gehringer, Maurer (A), Cadonau – Lindemann (A), Bärtschi, Allenspach – Robin, Bougro, Biasca – Wenger (C), Lekic, Graf – Zaugg, Ritzmann, Fahrni
    Česko: Čajan (Maláč) – Vacík, Baláž, Hampl, Hrádek, Kovář, Naar, Kremláček – Gut (C), Malát, Chlubna (A) – Macháček, Matěj, Ivan – Stehlík, Cikhart, Handl – Malý, Adamec, Vrhel

    Rozhodčí: Hürlimann, Tscherrig – Betschart (všichni Švýcarsko), Stalder (Švédsko(
    bahis siteleri