K. Vary – Sokolov 3:6 (kon.) | Motor ČB – Irtyš Pavlodar 2:1 (kon.) | Písek – Klatovy 1:5 (kon.)
Nitra – Fribourg 2:4 (kon.) | Vrchlabí – Sachalin 4:8 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HK Irtyš Pavlodar
Pondělí 12.08.2019, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:53 M. NOVÁK - 2:1
     
    40:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A když to nevyjde napoprvé, napodruhé už třeba ano! Po střele Hawerchuka od modré se uprostřed kruhů strhla mela o puk, kterou vyhrál Václav Karabáček a dostal puk na Chomutovo pravé křídlo, kde už stál MARTIN NOVÁK a opět poslal puk do prázdné branky. Tohle duo si očividně velmi rozumí a Václav Prospal by se nad nimi mohl zamyslet! Asistence: Václav Karabáček a Benjamin Hawerchuk.
    38:09 RAZVADOVSKY - 1:1
     
    38:09
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Irtyš nakonec výhodu jednoho muže využívá a je srovnáno! Střelu Putilova ještě Strmeň vyrazil, vyrazil ji ale zpět do hřiště, a co víc, ztratil přehled o situaci. Nevšiml si tak, že zprava si najíždí PAVEL RAZVADOVSKY, který sebral vyražený puk a měl před sebou úplně prázdnou klec! Asistence: Kirill Putilov a Vitalij Žiljakov.
    22:07 M. NOVÁK - 1:0
     
    22:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se konečně prosadil a otevírá skóre zápasu! Václav Karabáček viděl na křídle krásně volného MARTINA NOVÁKA a ten měl před sebou prázdnou branku! Asistence: Václav Karabáček a Pavel Pýcha.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 23. M. Novák (Karabáček, Pýcha), 41. M. Novák (Karabáček, Hawerchuk) – 39. Razvadovsky (Putilov, Žiljakov)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha, Pavlin, Vydarený (C), Suchánek, Lytvynov, Pavel – Christov, Prokeš, Veselý – M. Novák, Gilbert, Hawerchuk – Karabáček, Přikryl, P. Novák – Beránek, Venkrbec, Holec
    HK Irtyš Pavlodar: Rumjancev (Chomutov) – Volgin, Išmametěv, Kuršuk, Lipin, Namestnikov, Miljukov, Moškarev, Putilov (A) – Ajdaš, Atachanov, Volkov – Žiljakov (C), Makuckij, Mitěnkov – Sošnikov, Samoljov, Titov – Razvadovsky, Štefan, Děmidov (A) – Gasnikov

    Rozhodčí: Pražák, Jílek – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 2730
    bahis siteleri