Petřkovice – Zlínsko 1:1 (kon.) | Uh. Brod – Kroměříž 1:0 (kon.) | Vyškov – Ostrava B 1:1 (kon.)
Znojmo – Olomouc B 0:2 (kon.) | Frýdek-Místek – Hlučín 2:0 (kon.)
konec
FC Odra Petřkovice
1:1 (1:0)
FC Zlínsko
Sobota 17.08.2019, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:07:47)
     
    Dnešní zajímavé utkání je u konce a výsledkem je nakonec remíza! Domácí sice měli po faulu výhodu, jenže hned poté o míč přišli a do gólově šance se dostal Petr Vavřík, jenž svou šanci proměnil. Obrovskou šanci na zvrácení stavu měly Petřkovice v posledních minutách poté, co byla přihrávka hostí vyhodnocena jako malá domů. Díky tomu měli domácí k dipozici volný nepřímý kop, jenže Otrokovice stihly vykopnout míč těsně před brankovou čárou. To byla navíc poslední situace, a tak utkání skončilo 1:1.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Už to vypadalo, že z toho branka bude, jenže není! Na konec to měl na starosti Radim Baranek, který to chtěl propálit silou, jenže hostující obrana odkopla míč těsně před brankovou čárou!
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Semanko (FC Viktoria Otrokovice).
     
    90
    Přihrávka hostů byla určena jako malá domů! To je obrovská šance na vstřelení branky pro domácí tým, který má ideální pozici.
     
    89
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Radim Plesník, přichází Dominik Mládek.
     
    89
    Vladimír Mišinský se zbavil tří protihráčů, načež poslal míč na Ondřeje Moučku. Tomu však rána ani trochu nesedla, navíc šla jen vedle levé tyče.
     
    88
    Na hřišti je opravdu jen jedno mužstvo. Petřkovice ovšem zatím dobývají branku Otrokovic marně.
     
    87
    Dvě obrovské šance Odry, jenže znovu z toho není branka! Parádní centr totiž trefil nohou hráč na zadní tyči, načež mířil k té druhé. Okolo té však jen míč prolétl. Následně předvedl Semanko dobrý zákrok, ale hlavně udržel míč v rukavicích, jinak by dorážel hráč Odry do prázdné.
     
    86
    Petřkovice jsou nastěhovány na útočné polovině, ale velmi rychle jim začíná ubývat čas. Otrokovice se snaží napadat, ale zatím jim to k ničemu není.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Jan Koňařík (FC Viktoria Otrokovice).
     
    83
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Marek Neumann, přichází Dominik Tomšů.
     
    82
    Pavel Tobiáš se rozeběhl za míčem jako buldok, jenže hráč hostí u něj byl dříve. Navíc napálil míč právě do Tobiáš, od něhož šel míč do zámezí.
     
    81
    A Odra je znovu nebezpečná, ale dnes asi nemá střelecké štěstíčko! Nádherný centr do šestnáctky se už snášel na hlavu domácího hráče, který by dával de facto do prázdné, ale na poslední chvíli odehrál míč obránce.
     
    80
    Nyní si navíc dva spoluhráči Odry nerozuměli, a tak musel jeden z nich hodně zasprintovat, aby stihl balón na hrací ploše. To se mu nakonec povedlo.
     
    79
    Domácí jsou po inkasovaném gólu jako opaření, naopak Otrokovice jsou nabuzené. Přesto se u míče drží spíše Petřkovice, jenže mnohem častěji chybují.
     
    78
    Otrokovice se díky dobrému napadání dostaly k míči a jsou usazené na útočné polovině. Petřkovice ovšem během chvíle dostali balón znovu pod kontrolu.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Adam Bahounek, přichází Michal Minář.

    Denisa Józsová

    Branky: 11. Neumann – 73. Vavřík

    Karty:   73. Mlýnek (OTR), 86. Koňařík (OTR), 90+2. Semanko (OTR)


    FC Odra Petřkovice: Buček – Dziuba (74. Tobiáš), Sporysz, Neumann (84. Tomšů), Baranek (C), Ptáček (60. Moučka), Mišinský, Plesník (89. Mládek), Strakoš, Szotkowski (74. Tilkeridis), Honiš.
    Náhradníci: Moučka, Tomšů, Tobiáš, Tilkeridis, Mládek, Lapeš.

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Mozol, Vavřík, Slaný (59. Dnistrianskyi), Jasenský (C), Bahounek (77. Minář), Novák, Koňařík, Dekleva, Mlýnek.
    Náhradníci: Hrnčiřík, Horák, Dembélé, Minář, Dnistrianskyi.

    Rozhodčí: Macrineanu – Černoevič, Richtár

    Diváci: 231
    ocianews.com