Jihlava – Benátky n/J 4:5 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Ústí n/L 9:1 (kon.) | Chomutov – Třebíč 3:0 (kon.)
Vsetín – Sokolov 3:2 (kon.) | Slavia – Litoměřice 3:2 (1:0 po s.n.) | Přerov – Kadaň 7:0 (kon.)
Poruba 2011 – Prostějov 9:3 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:0 (3:0, 1:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 16.09.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Tomáš SÝKORA - 7:0
     
    59:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak sedmá trefa Zubrů byla takzvaným gólem do kuchyně! Přerov využil postavení v útoku, kde po sérii přihrávek nasměroval kotouč před branku Goiš, který se šťastně odrazil od brusle bránícího hráče až k hokejce TOMÁŠE SÝKORY. Ten si jemným doklepnutím puku do brány připisuje dnešní druhou branku do osobních statistik! Asistence: Jiří Goiš, Zdeněk Čáp.
    56:05 Matouš KRATOCHVIL - 6:0
     
    56:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři získali postavení v útočném pásmu a brzy z něj těží šestou branku večera! Na modrou čáru přišla od Moučky přihrávka MATOUŠI KRATOCHVILOVI, který propálil Štěpánka! Asistence: Jaroslav Moučka, Zdeněk Čáp.
    43:54 Roman PŠURNÝ - 5:0
     
    43:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hattrick ROMANA PŠURNÉHO! Zbořil střílel od modré čáry, na jehož ránu reagoval Štěpánek pouze vyražením kotouče před sebe. Pšurný byl dostatečně hbitý nato, aby puk pod padajícím gólmanem dopravil až za brankovou čáru! Asistence: Mikuláš Zbořil, Jakub Kubeš.
    24:36 Roman PŠURNÝ - 4:0
     
    24:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď už ale Štěpánek poprvé v zápase inkasuje! Dnešní druhou branku přidává ROMAN PŠURNÝ, jenž dobře clonil brankáři ve výhledu v momentě, kdy pálil od modré čáry Kubeš. Jeho střelu hráč s číslem 91 dokázal ztečovat mezi betony, a dopravit tak puk do sítě! Asistence: Jakub Kubeš, Jakub Navrátil.
    10:30 Tomáš SÝKORA - 3:0
     
    10:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté nezažívají povedený vstup do utkání, Wolf inkasuje už potřetí! Goiš posunul z rohu kluziště na TOMÁŠE SÝKORU, který z mezikruží prostřelil brankáře hostů mezi betony! Asistence: Jiří Goiše, Matouš Kratochvil.
    09:10 Roman PŠURNÝ - 2:0
     
    09:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Kadaňští už se hrnuli do útoku, Navrátil se ale dokázal natáhnout a zmocnit se puku. V brejkové situaci záhy přihrál puk Doležalovi, který jej poté z pravého kruhu posunul na dojíždějícího ROMANA PŠURNÉHO. Ten si s pukem věděl rady a prostřelil Wolfa! Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Navrátil.
    02:37 Jan DUFEK - 1:0
     
    02:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak na první gól se dnes v MEO Aréně nemuselo dlouho čekat! Přerovští si útočnou akci příliš nekomplikovali, JAN DUFEK se po přihrávce Süsse odvážil ke střele a nebezpečnou pozici využil těžko chytatelnou střelou do pravého horního růžku! Asistence: Jan Süss, Jiří Krisl.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Dufek (Süss, Krisl), 10. Pšurný (T. Doležal, Navrátil), 11. T. Sýkora (Goiš, M. Kratochvil), 25. Pšurný (Kubeš, Navrátil), 44. Pšurný (Zbořil, Kubeš), 57. M. Kratochvil (Moučka, Čáp), 60. T. Sýkora (Goiš, Čáp)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Krisl (A), R. Černý, Kubeš, Zbořil (A), Weinhold, Čáp – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Hejcman, Číp – Goiš, T. Sýkora (C), M. Kratochvil – Dufek, F. Dvořák, Süss – Indrák.
    SK Trhači Kadaň: Wolf (11. Štěpánek) – Poizl, Trefný (C), Šilhán, L. Chalupa, Eliáš, Mert, Klodner – Čech, Chlouba (A), Wágner – Zabloudil, Rindoš (A), Řepík – Matýs, Hotěk, Koblížek – Zd. Zabloudil, Dubský.
    ocianews.com