Inter – Slavia 1:1 (kon.) | Lyon – Zenit 1:1 (kon.) | Neapol – Liverpool 2:0 (kon.)
Salzburg – Genk 6:2 (kon.) | Dortmund – Barcelona 0:0 (kon.) | Benfica – RB Lipsko 1:2 (kon.)
Chelsea – Valencia 0:1 (kon.) | Ajax – Lille 3:0 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
0:0 (0:0)
FC Barcelona
Úterý 17.09.2019, 21:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:10. (22:55:07)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec celkem překvapivě končí bezbrankovou remízou 0:0. Dortmund byl ve druhém dějství jednoznačnější aktivnějším celkem, jen s velkou smůlou se mu nepodařilo vstřelit ani jednu branku. Největší šanci měl na kopačce Reus, který nedokázal proměnit pokutový kop. Tentýž hráč si i posléze vytvořil několik šancí, avšak ter Stegen naprosto vymazal domácí hráče. Co se týče Barcelony, tak ta dnes předvedla naprosto bezradný výkon, za celý zápas si nedokázala vytvořit žádnou stoprocentní šanci, což je trochu k zamyšlení.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Roberto se s míčem dostal k hranici poloviny hrací plochy, nakonec se vrátil do bezpečnějšího prostoru. Ono to skutečně vypadá, že se žádné branky nedočkáme.
     
    90+1
    Sancho rozehrál jeden z posledních rohových kopů, který poslal na přední tyči. Tam si nabíhal také střídající Larsen, který v tísni trefil pouze dotírajícího Semeda.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Barcelona je v těchto momentech o něco aktivnější, avšak stále na vážnější příležitost čeká.
     
    88
    Pokračovalo se rozehrávkou volného kopu kousek od pokutového území Barcelony. Odpovědnost na sebe vzal Arthur, který opětovně hledal kolegy z obrany.
     
    87
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Jacob Bruun Larsen.
     
    86
    De Jong si s těžkou nahrávkou dokázal poradit, jenomže ještě těžší to měl kolega Arthur, který přišel o míč. Zaváhání ale přesným skluzem napravil Piqué.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, na úvodní trefu i nadále čekáme. Barcelona stále marně kombinuje, avšak i nadále bez větší šance.
     
    84
    Roberto nedokázal uspět v hlavičkovém souboji u postranní lajny, avšak i přesto se jako první k odraženému míči dostal Rakitić, který přenesl hru křížem.
     
    83
    Po delší době nepřesnost ze strany Borussie. Akanji totiž nedokázal zpětnou nahrávkou najít Hakimiho, místo toho si autové vhazování vyzkouší Roberto.
     
    82
    Piqué musel pořádně zabrat, napadal ho totiž bývalý spoluhráč Alcácer, který se nakonec k míči vůbec nedostal. Naopak ter Stegen rozehrál k levé autové lajně.
     
    81
    De Jong celkem dlouho hledal vhodného adresáta, kterým byl Messi. Ten okamžitě zkoušel najít Griezmanna, jehož následná nahrávka byla příliš čitelná.
     
    80
    Katalánci by určitě ocenili konec tohoto zápasu, druhý poločas je z jejich strany naprosto katastrofální. Nicméně stav na výsledkové tabuli je stále bezbrankový.
    79. Reus ani nadvakrát nepřekonal ter Stegena.
     
    79
    Neskutečný ter Stegen! K přední konstrukci si seběhl Reus, který okamžitým zakončením trefil německého brankáře, jenž si poradil i s dorážkou.
    78. Brandt trefil pouze břevno.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   15. Delaney (DOR), 47. T. Hazard (DOR) – 50. Piqué (BAR), 55. N. Semedo (BAR), 70. Rakitić (BAR)

    Neproměněná penalta: 57. Reus (DOR), brankář ter Stegen zneškodnil


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:10.
    Borussia Dortmund: Bürki – Hakimí, Akanji, Hummels, Guerreiro – Witsel, Delaney – Sancho, Reus (C), T. Hazard (73. Brandt) – Alcácer (87. Bruun Larsen).
    Náhradníci: Hupe – Brandt, Bruun Larsen, Weigl, M. Götze, Dahoud, Zagadou.

    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba (40. Roberto) – F. de Jong, Busquets (C) (60. Rakitić), Arthur – Fati (59. Messi), L. Suárez, Griezmann.
    Náhradníci: Neto – Messi, Roberto, Arturo Vidal, Rakitić, C. Pérez, Todibo.

    Rozhodčí: Hațegan – Șovre, Gheorghe (všichni Rumunsko)
    bahis siteleri