Sparta – Třinec 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
7:1 (1:0, 5:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 19.09.2019, 18:00 • enteria arena • turnaj O Pohár DHL • 5. kolo
Partner:
     
    47:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zakončení přišlo a ihned je gólové! Druhou branku v dnešním zápase střílí RADEK ŠÍR a navyšuje tím již tak vysoký rozdíl na šest branek – 7:1! Asistence: Petr Antoníček.
     
    39:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tři desetiny před sirénou dává Dynamo gól s pořadovým číslem šest! Brankářovi Jihlavy vypadl puk z výstroje přímo na hokejku VÍTA ROZLÍLKA, který ho za méně než vteřinu dvanáct dopravil do sítě – 6:1! Asistence: Jiří Bucek.
     
    35:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že jihlavský nádech je definitivně zmražen, Dynamo na ledě vládne! Další rychlá útočná akce nabídla velkou šanci pro ONDŘEJE ROHLÍKA, který se sám před Chaloupekem nemýlil – 5:1! Asistence: Dominik Chára.
     
    32:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Následně se ale domácí tým znovu raduje! Po střele a zákroku jihlavského gólmana zůstal na brankovišti zcela nepokrytý RADEK ŠÍR, jenž rychlou dorážkou navyšuje již na tříbrankový rozdíl – 4:1! Asistence: Michal Rouha.
     
    31:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda navrací Pardubicím dvoubrankové vedení! Domácí předvedli neuvěřitelný tlak na brankovišti, ve skrumáži vyšťoural kotouč PETR ANTONÍČEK, který ho dorazil za záda bezmocného brankáře – 3:1! Asistence: Kale Costa.
     
    26:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita, hosté se přibližují. Po řadě soubojů v rohu kluziště se z moci soupeře vymanil Kardoš, nabil na hokejku RICHARDA PĚTNÍKA, který tvrdou ranou vstřelil kontaktní branku – 2:1! Asistence: Jindřich Kardoš a Adam Dvořák.
     
    22:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí se již domácí hokejisté prosazují a navyšují svůj náskok! JAN OLIVA střelou zpoza modré čáry hledal spoluhráče na teč, nakonec jeho pokus prolétl do jihlavské sítě bez povšimnutí – 2:0! Asistence: Jiří Bucek.
     
    13:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tlak domácího celku byl již velmi silný, Dukla poprvé kapituluje! Branka jde především na vrub Dominika Cháry, jenž za brankou Jihlavy zasekl svoji jízdu a zpětně poslal kotouč na hokejku KALEHO COSTY, který z voleje trefil přesně za záda přesouvajícího se brankáře – 1:0! Asistence: Dominik Chára a Ondřej Rohlík.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 14. Costa (Chára, Rohlík), 23. Oliva (Bucek), 32. Antoníček (Costa), 33. Šír (Rouha), 36. Rohlík (Chára), 40. Rozlílek (Bucek), 48. Šír (Antoníček) – 27. Pětník (Kardoš, Dvořák)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Kraus) – Dubovčí, Hrádek, Oliva (C), Kubíček, Blažej, Secký, Kaštánek – Rouha, Rozlílek, Antoníček, Tobiáš, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (41. Krejčí) – Piskač, Dvořák, Grauer, Křišta, Rašín, Smolko, Trávník, Nikolič – Brož, Pětník, Krajíček, Kardoš, Gergel, Juda, Čermák, Doležal, Vyvial, Vlk

    Rozhodčí: Lacina – Kis, Špringl
    bahis siteleri