Litoměřice – Sokolov 5:3 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Chomutov 0:4 (kon.)
Jihlava – Motor ČB 2:3 (kon.) | Prostějov – Havířov 1:4 (kon.) | Kadaň – Vsetín 2:7 (kon.)
Ústí n/L – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Slavia – Přerov 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 23.09.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Holý naznačil tvrdou střelu, ale jenom posunul na Pekra u levé tyče, který ještě hledal Zemana. Jenže Zeman nedokázal puk dostat do branky! Jihlava je v neskutečném náporu a Klouček se válí v brance, ale gól to prostě není!
     
    58:22
    Motor je v nejvyšším stupni ohrožení, protože se může stát, že také neodjede se třemi body! René Vydarený 98 sekund před koncem shodil na zem najíždějícího Čermáka a dostává dvě minuty za nedovolené bránění! Dukla bere logicky oddechový čas!
     
    53:26
    Dukla ohromně tlačí svého soupeře a mohlo to být už 3:3! Lukáš Anděl si vyjel na levém kruhu a poslal kotouč na branku, od exploze radosti jej dělila jenom levá tyčka!
    52:41 Adam ZEMAN - 2:3
     
    52:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Během necelých dvou minut jsme hned na absolutně jiném levelu! Jihlava se totiž dostala zpátky na dostřel a psychicky je hodně vysoko. Pekr ze středového kruhu uvolnil na modré čáře najíždějícího ADAMA ZEMANA. Ten se vydal sám proti Kloučkovi a společně s pukem mu doručil i sprchový gel s ručníkem na koupání, poslal ho totiž kličkou na absolutně druhou stranu – 2:3! Asistence: Matěj Pekr.
     
    52:06
    V závěru není nouze o zvýšené emoce. Václav Karabáček a Tomáš Harkabus se tak dlouho na ledě osekávali a strkali, až je sudí nekompromisně poslal ven. Karabáčka za sekání, Harkabuse za hrubost. Po komerční pauze se bude hrát pravděpodobně 4 na 4.
     
    51:25
    Ihned po buly domácí pláchli do brejku 2 na 1, Fronk ale z levého kruhu těsně netrefil mezeru mezi rukou a betonem Kloučka!
    51:12 Tomáš JIRÁNEK - 1:3
     
    51:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dostává devět minut před koncem na lepší výchozí pozici do závěru! Tvrdá střela Pohla od modré skončila na betonu Kloučka, hostující gólman ale neudržel kotouč ve své moci, TOMÁŠ JIRÁNEK předvedl velký důraz a puk do branky prostě dotlačil – 1:3! Asistence: Jan Pohl, Matěj Pekr.
     
    49:38
    Dukla může snížit alespoň v přesilové hře. Radek Prokeš dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    49:10
    Není jiná volba, Niklas Lundström dneska jednoduše dochytal. Pro Ondřeje Chaloupka se tak jedná o velmi těžkou premiéru. Hned první zápas v této sezoně za A-tým a navíc proti Motoru.
     
    47:59
    Michal Poletín po přechodu do útočného pásma okamžitě pálil na Kloučka, poprvé hostující gólman zasáhl vyrážečkou, podruhé ho ale z dorážky uchránila levá tyčka!
     
    47:31
    Jak Jan Pohl, tak Jan Veselý, dostávají za největší aktivitu shodně dvě minuty. Hraje se v počtu 4 na 4.
    45:48 Václav KARABÁČEK - 0:3
     
    45:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    „Shoříš, já tě zapálím!“ Prakticky ihned po třetím gólu Motoru, který padl v přesilové hře, spustili hostující fanoušci tento pokřik a asi už moc nemusím přibližovat jméno střelce. VÁCLAV KARABÁČEK dostal skoro přes celou šíři kluziště přesný krosový pas z hole Plášila a střelou procezenou přes lapačku Lundströma navýšil vedení – 0:3! Asistence: Karel Plášil, Jiří Šimánek.
     
    45:27
    Matěj Pekr odjíždí za podrážení v útočném pásmu na trestnou lavici. Motor čeká další přesilová hra.
    42:40 Martin NOVÁK - 0:2
     
    42:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Za nedobré prostřídání pyká Dukla hodně krutým trestem! Motor zrovna začínal zakládat útok, na modré čáře ale nebyli v tu chvíli žádní obránci. Proto hosté hru zrychlili, Plášil nahrál na modrou pro MARTINA NOVÁKA, který si poradil s dojíždějícím Pieglem, kličkou do protipohybu se jej zbavil a pukem umístěným pod víko rozjásal Budějovické podruhé – 0:2! Asistence: Karel Plášil, Jan Veselý.
     
    37:44
    Přesilovka Jihlavy končí po půlminutě. Robin Staněk už tentokrát trestu neunikne, za hákování Venkrbce dostává menší trest.
     
    37:14
    René Vydarený dostává dvě minuty za podrážení a Jihlava má těsně před koncem třetiny možnost snížení skóre v přesilové hře.
     
    34:10
    Adam Zeman se natlačil před vracejícího se Vydareného a budějovickou branku, po souboji s hostujícím zkušeným bekem narazil do Kloučka společně s brankovou konstrukcí a zůstal ležet. Hra se přerušila, Zeman po svých dojel na střídačku a rozhodčí o žádném trestu ani neuvažovali.
     
    32:22
    Holý pobídl před brankou Poletína na teč jeho střely. Poletín usměrňoval kotouč na pravou tyč, zatímco Klouček klouzal na levou. Avšak puk minul pravou tyč o zhruba 15 centimetrů!
     
    31:15
    Krásné gesto nyní předvedl jeden z hráčů Motoru, kterého v souboji trefil Robin Staněk a sudí se jali domácího beka vylučovat za vysokou hůl. Hostující plejer ale i ve vyrovnaném zápase přiznal, že ho Staněk rozhodně vysokou holí nezasáhl a nedopustil se ani ničeho jinak závadného! Pokračuje se tedy 5 na 5.
     
    23:44
    Matouš Venkrbec se dopustil pozdního dohrání na Zemana a dostává dvě minuty na trestné lavici.
     
    19:41
    Klouček jel rychle za vyhozeným pukem, moc ale nečekal, že taky proti němu pojede Pekr. Ve zmatku budějovický gólman poslal puk podél prken, kde ale stál Zeman. Výborně však Kloučkovi pomohli obránci, kteří se vrátili a střelu Zemana do poloprázdné branky zblokovali!
     
    19:27
    Tomáš Chlubna se stává 33 sekund před koncem třetiny dalším vyloučeným. V útočném pásmu zahákoval svého strážce a jde za to na trestnou.
     
    18:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jak by řekl Pavel Karoch, jednu šanci můžete přežít, dvě už ale ne! První akce byla brána jako průniková přihrávka na Přikryla, který si ale ve finále proti Lundströmovi neprosadil. Přikryl však dojel vyhozený kotouč, vrátil ho na Niklase Pavla. I přesto, že jel hostující obránce střídat, dokázal najít na pravém kruhu JIŘÍHO ŠIMÁNKA, který z vrcholku kruhu prostřelil přes teploměr Lundströma – 0:1! Asistence: Niklas Pavel, Roman Přikryl.
    18:10 Jiří ŠIMÁNEK - 0:1
     
    06:33
    Kloz si vyjel zpoza kruhu na střelu, kterou však zamířil nad. Od plexi se ale kotouč odrazil příznačně pro Michala Poletína, který se vydal do brejku. Z úhlu zkoušel kličkou odsunout Kloučka z bližší štangle, maskovaný muž se však obalamutit nenechal a betonem nepustil kotouč za sebe!
     
    06:11
    Komerční přestávka přináší i přesun Robina Staňka na trestnou lavici. Ten ve středním pásmu totiž s holí poslal na zem Karabáčka a dostává za to menší trest.
     
    01:54
    Přichází první vyloučení utkání. Po buly zasáhl Radek Prokeš vysokou holí do obličeje Davídka a kasíruje za to dvě minuty.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 52. Jiránek (J. Pohl, Pekr), 53. A. Zeman (Pekr) – 19. Šimánek (Pavel, R. Přikryl), 43. M. Novák (Plášil, J. Veselý), 46. Karabáček (Plášil, Šimánek)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (50. Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, Půža, J. Holý, Mareš, D. Kolář, Piegl – Jiránek (A), A. Zeman, Pekr (C) – Harkabus, Čachotský (A), Poletín – Anděl, D. Čermák, Fronk – Lichanec, Davídek, Chlubna.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Suchánek, Pavel, Pýcha (C), Lytvynov, Vydarený (A), Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák (A), J. Kloz, J. Veselý – Karabáček, Prokeš, Gilbert – Šimánek, R. Přikryl, Babka.

    Rozhodčí: Doležal, Jaroš – Flegl, Roupec

    Diváci: 2 106
    bahis siteleri