Čeljabinsk – Barys 1:2 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pátek 27.09.2019, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Vitalij Menšikov měl kotouč na modré čáry a poslal jej níže na levou stranu, kde už byl napřažený Alexej Kručinin. Jeho pumelici ale zastavil Henrik Karlsson maskou, a tak se hra přerušila.
     
    59:22
    Oddechový čas si vzal Traktor, který střádá plány na závěrečné vteřiny. Navíc si opory Čeljabinsku odpočinuli a mohou jít znovu do boje. Ovšem bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    58:57
    Na levé straně zůstal zcela osamocený Pjotr Jasinskij, který měl na holi vyrovnaní. Jeho pokus mířil na zadní tyč, ovšem Henrik Karlsson se znovu roztáhl a kotouč vyrazil betonem.
     
    58:34
    Traktor Čeljabinsk se nemůže usadit v útočném pásmu, hostující celek znovu posunul hru do středního pásma. Ve stejný moment míří Ivan Fedotov na střídačku, domácí jsou v šesti.
    51:50 Iiro PAKARINEN - 1:2
     
    51:50
    Barys právě vstřelil branku!
    Aktivita hostujícího celku končí vedoucí brankou! Jesse Blacker podstoupil souboj u mantinelu a přihrál na modrou čáru, kde se nacházel IIRO PAKARINEN. Jeho pumelice proletěla brankáři pod lapačkou a zamířila přesně k pravé tyči. Asistence: Jesse Blacker.
     
    48:46
    Ve druhé vlně byl najetý Arkadi Šesťakov, jehož pokus z vrcholu pravého kruhu mířil do protipohybu brankáře, ale také vedle levé tyče. To byla další velká šance celku z Kazachstánu.
     
    46:30
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Pjotr Jasinskij – 2 min., podrážení).
     
    46:27
    Přihrávka zpoza branky mířila mezi kruhy, kam si najel Arkadi Šesťakov. Jeho první pokus mířil do brankáře a k druhému pro faul nedošlo. Barys Nur-Sultan bude hrát další početní výhodu.
     
    45:30
    Po sražené střele se kotouč odrazil do druhé vlny, kde se na vrcholu pravého kruhu zjevil Jurij Sergijenko, jehož pumelice mířila pod břevno. Jenže v brance je dnes Henrik Karlsson, který vytáhl další famózní zákrok ramenem.
     
    43:58
    Hostující hráči uháněli ve dvou na jediného obránce. Celou situaci na sebe vzal Curtis Valk, jenž mířil k bližší tyči, ovšem Ivan Fedotov si připsal další důležitý zákrok večera.
     
    41:30
    Do útočné třetiny si následně najel Nikita Michajlis, který se nebal ani převahy a dostal se za obránce. Jeho pokus mířil do teploměru brankáře, jenž mezeru mezi tělem a rukou utěsnil.
     
    Dnešní utkání sleduje 6 875 diváků.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Těreščenko – 2 min., hákování).
     
    37:25
    Andrej Popov jel středem hrací plochy, kde puk se štěstím prorval za obránce, kam si najížděl Alexandr Šarov. Domácí útočník už to měl na dlouhou hůl a trefil jen vyrážečku hostujícího gólmana.
     
    35:10
    Po vyhraném vhazování vyslal skrytou střelu Darren Dietz, jehož pokus proletěl jen těsně vedle vzdálenější tyče. Akce Barysu dál trvala a ve velké šanci se ocitl Roman Starčenko, jehož zakončení zase bylo přizvednuté do ochranné sítě.
     
    34:28
    Na druhé straně to také vypadalo na nebezpečnou situaci, protože před brankářem clonil Curtis Valk. Nur-Sultan vyslal zakončení z pravé strany, jenže také Ivan Fedotov si připsal důležitý zákrok.
     
    33:51
    Tvrdou střelu přes obránce vyslal Jesse Virtanen, který hostujícího brankáře pořádně vyděsil. Jeho pokus mířil někam pod horní tyč, jenže Henrik Karlsson černou gumu vyrazil vedle své svatyně.
     
    29:07
    Další neskutečný zákrok švédského maskovaného muže! Henrik Karlsson vyrazil nahození od modré čáry před sebe, kam se první dostal Alexej Kručinin. Domácí útočník potáhl kotouč do strany a zakončoval bekhendem, jenže v cestě se zjevil brankářův beton.
     
    28:48
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vitalij Menšikov – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Roman Starčenko – 2 min., sekání).
     
    22:10
    Fjodor Malychin se nacházel u mantinelu, na který byl natlačen, ovšem zadovkou přihrál do nebezpečného prostoru. Před branku si najel Jesse Virtanen, jehož pokus vychytal dnes skvěle připravený Henrik Karlsson.
     
    19:58
    V závěru první třetiny si hostující celek připsal ještě jednu velkou šanci! Před branku z modré čáry spěchal Darren Dietz, který dostal přihrávku na brusle, a tak trefil jen brankářův beton.
     
    19:38
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ruslan Karlin – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:06
    Neskutečné, co nyní lapil Henrik Karlsson, který v oslabení přiváděl hráče soupeře k zoufalosti! Andrew Calof zprava nabídl kotouč před branku, kde se nacházel Christian Thomas. Ovšem jeho v tutové situaci vychytal švédský gólman.
     
    12:27
    Všichni hráči se nacházeli na pravé straně a nalevo zůstal pouze Sergej Těreščenko, na kterého zamířil puk. Domácí hráč jel blíže k braně, jenže trefil jen rameno švédského velikána v brance.
     
    12:09
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jegor Petuchov – 2 min., podrážení).
     
    12:00
    Před brankou hostujícího celku se nacházel Alexandr Šarov, na kterého také mířil puk. Domácí útočník mohl zakončovat do prázdné branky, ovšem byl podražen.
    11:22 Darren DIETZ - 1:1
     
    11:22
    Barys právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a nutno říct, že zaslouženě! Nur-Sultan zavřel soupeře před jeho brankou a doslova jej mačkal jako citrón. Ivan Fedotov vyrazil snad tři střely soupeře, jenže na pokus z hole kapitána už neměl. DARREN DIETZ zakončil přes obránce a ukryl svůj pokus tak skvěle, že ho zastavila až síť. Asistence: Roman Starčenko a Nikita Michajlis.
    09:26 Jesse VIRTANEN - 1:0
     
    09:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor soupeře zmáčkl před jeho brankou a počínal si zkušeně! Andrew Calof naznačil střelu, ale přihrál ještě na levou stranu, kde se nacházel JESSE VIRTANEN. Domácí obránce si popojel blíže k brance a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andrew Calof a Jurij Sergijenko.
     
    04:05
    Souboj o kotouč vyhrálo domácí mužstvo, jenže Alexej Kručinin nezvládl přihrávku po modré čáry. Po pravé straně se do úniku hnal Jegor Petuchov, který byl tísněn, a tak zakončil bekhendem jen do Ivana Fedotova.
     
    03:53
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., hákování).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Virtanen (Calof, Sergijenko) – 12. Dietz (R. Starčenko, Michajlis), 52. Pakarinen (Blacker)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Suchačov (A)) – Virtanen, S. Těreščenko (C), Menšikov, Karpuchin, Žiljakov, Sergijenko, Borodkin, Jasinskij – Thomas, Calof (A), Malychin – An. Popov, Šarov, Kručinin – Fatějev, Karlin, Kosov – Šolochov, Truňov, Těrtyšnyj.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Pasquale) – Dietz (C), Makljukov, Metalnikov, Blacker, Šalapov, Polochov, M. Semjonov (A) – Valk, Tangradi, Pakarinen – Michajlis, Knight, R. Starčenko (A) – Petuchov, Paňukov, Šesťakov – B. Muratov, Sagadejev, Ševčenko.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Stanislav Raming – Jevgenij Antonov, Dmitrij Osipov

    Diváci: 6 875
    bahis siteleri