Třinec – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.)
Liberec – Zlín 6:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 29.09.2019, 17:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:33 Rhett HOLLAND - 2:3
     
    47:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dnes v enteria areně padají opravdu šťastné branky! Na modré čáře se totiž do volného kotouče opřel RHETT HOLLAND, zlomil hokejku a měl velké štěstí, že jeho střela byla několikrát tečovaná a nakonec mezi betony Svobody proklouzala až do sítě – 2:3! Bez asistence.
    35:03 Petr ŠIDLÍK - 1:3
     
    35:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po třiadvaceti vteřinách využívají hosté přesilovou hru! Když nevíš co, tak vystřel – právě tímto heslem se do puntíku řídil PETR ŠIDLÍK, který tvrdou ranou z pravého kruhu vymetl šibenici Kacetlovy branky – 1:3! Asistence: Peter Liška.
    29:33 David KVASNIČKA - 1:2
     
    29:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velké štěstí pro ostravský tým, který si těsně před polovinou zápasu bere vedení na svoji stranu! Hostům znovu pomohl závar před Kacetlem a nastřelený puk, který se odrazil přímo na hokejku DAVIDA KVASNIČKY, jenž neměl s dorážkou výraznější problémy – 1:2! Asistence: Šimon Stránský.
    27:17 Johan HARJU - 1:1
     
    27:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na branku v oslabení dokázali domácí reagovat! Po střele Radoslava Tybora zvonila za brankářem Svobodou tyčku, důraz na brankovišti prokázal švédský útočník JOHAN HARJU, který dokázal volný kotouč zamést do sítě – 1:1! Asistence: Radoslav Tybor.
    25:55 Jan SCHLEISS - 0:1
     
    25:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují při vlastním oslabení! Po střele Radoslava Tybora dokázal Miroslav Svoboda velmi rychle rozehrát a po úniku se Vítkovice dostávají do vedení! Nástřel od modré čáry trefil JANA SCHLEISSE, který měl na dorážku spoustu času a otevřel jí skóre dnešního zápasu – 0:1! Asistence: Dominik Lakatoš.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 28. Harju (Tybor), 48. Holland – 26. Schleiss (Lakatoš), 30. Kvasnička (Š. Stránský), 36. Šidlík (Trška)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Eklund, Holland, J. Kolář (C), Piché, Mikuš, J. Zdráhal, Ivan – Harju, R. Kousal, Tybor – Látal, J. Kloz, Hovorka – Mandát (A), Poulíček (A), Machala – Machač, Pochobradský, Matýs.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Černý, Trška, Šidlík, D. Krenželok, Výtisk (C), Kvasnička, Bodák – Roberts Bukarts, Š. Stránský (A), Lakatoš – Kurovský, Vopelka, Schleiss – Dej (A), E. Němec, Mallet – Baláž, Werbik, Guman.

    Rozhodčí: Hejduk, Šindel – Ganger, Klouček

    Diváci: 6388
    bahis siteleri