Vladivostok – Nižněkamsk 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 1:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Ufa – Magnitogorsk 0:3 (kon.) | Riga – Viťaz 1:2 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 2:3 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 07.10.2019, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:05 (18:17:09)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 26:27.
    Zblokované střely – 10:13.
    Vyloučení – 3:3.
    Využití přesilovek 0/3 – 1/3.
    Vhazování – 29:20.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Magnitogorsku, který svého soupeře porazil poměrem 3:0. Poslední perioda nám přinesla zoufalou stranu ze strany domácího celku, který neustále narážel na obranu soupeře a také na brankáře Košečkina, jenž si nakonec připisuje čisté konto. Magnitogorsk navíc přidal ještě jednu branku, z tohoto utkání tak bere velice cenné dva body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Hrací předmět se opět dostal pouze do středního pásma. Salavat podnikl jednu z posledních útočných akcí, Kartajev se protáhl kolem protihráče, který ho obral o puk.
     
    58:20
    Ufa se ještě snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak asi se jí nepovede vstřelit ani jednu branku. Soupeř si opět ukázkovým způsobem pohlídal pásmo.
    56:36 Bogdan POTĚCHIN - 0:3
     
    56:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Kozunovi se ve středním pásmu podařilo přeposlat touš přesně na hokejku BOGDANA POTĚCHINA, který zkoušel vypálit přes obránce. Výsledkem byla velice přesná střela nad betonem, na kterou finský brankář Metsola vůbec nedosáhl.
    Asistence: Brandon Kozun, Viktor Antipin.
     
    55:04
    Metallurg se zatím brání velice dobře, soupeře nepustil do žádné větší šance. Navíc v souboji za brankou kraloval Antipin, který vyhodil až na druhou stranu.
     
    54:07
    Chytrým nahozením na branku to zkoušel domácí Lisovec, jenomže jeho rána skončila pouze na protihráči. Aby toho nebylo málo, tak se Ufa dopustila ofsajdu.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., hrubost).
     
    53:01
    Už to vypadalo, že se Hartikainen dostane ke kontaktní brance, avšak nakonec přeci jenom nevyzrál na brankáře Košečkina, kterému se povedlo zakročit.
     
    52:02
    Kadějkin se přeci jenom dostal za modrou čáru, jenomže soupeř se dokázal osvobodit. Bylo to díky prudkému výhozu, který znamenal další zakázané uvolnění.
     
    51:08
    Nestrašil usiloval o volný kotouč, jenomže bleskovým způsobem se k němu dostal jeden z protihráčů, který založil rychlou protiakci na svého kolegu Manninena.
     
    50:12
    Magnitogorsk se prezentoval ofsajdem, který uviděl také čároví rozhodčí. Hra je tak opět přerušena, což v tuto chvíli překáží spíše domácímu mužstvu.
     
    49:14
    Hartikainen pořádně zaměstnal obranu soupeře, načež se dokázal vytočit zpoza branky. Přihrávka mezi smečku hráčů nakonec žádné kloudné zakončení nepřinesla.
     
    48:01
    Vypadalo to na zakázané uvolnění Magnitogorsku, avšak jako první se k puku dostal právě hostující hráč. Sudí tedy nechal pustit hru, posléze ale zasahoval Metsola. Na řadu přijde předposlední komerční přestávka.
     
    47:12
    Přihrávka podél pravého hrazení dokázala najít Kugryševa, kterému se povedlo udržet puk proti přesile protihráčů. Metallurg ale zkušeně poslal puk do středního pásma.
     
    46:20
    Domácí obrana naprosto zapomněla na nesmírně nebezpečného Mozjakina, který na střelu dlouho vyčkával. Nakonec mu jí dokázal přizvednout Kartajev.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 16. Paršin (Mozjakin), 30. Ljubimov (Mozjakin, Matuškin), 57. Potěchin (Kozun, Antipin)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Sochatskij) – Panin (C), Larsen, Lisovec, Koledov, Pašnin, Ar. Sergejev – Hartikainen, Manninen, Omark (A) – Kugryšev, Burmistrov, Chochrjakov – Sošnikov (A), Kadějkin, M. Majorov – Soloduchin, Kartajev, V. Žarkov – Alalykin.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – J. Birjukov, Antipin (A), Vereščagin, J. Jakovlev (A), Matuškin, Běreglazov, Dronov – Timkin, Několenko, Ljubimov – Paršin, Mozjakin, A. Nestrašil (C) – Kozun, Rasmussen, Potěchin – Dorofejev, Loktionov, Rožkov – Korobkin.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Gašilov – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 6678
    bahis siteleri