Sparta – Luxol 5:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
5:1 (1:0)
Luxol St. Andrews FC
Pátek 11.10.2019, 20:00 • UNYP Arena, Praha • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:30
    Střídání v týmu Luxol St. Andrews FC: ze hřiště odchází Kenneth Rakvaag, přichází Dragan Obradovic.
     
    39:13
    Kristijan Grbeša (Sparta) si u levé lajny počínal nedovoleně, za což mu rozhodčí udělil žlutou kartu. Tohle je navíc pátý akumulovaný faul pro Spartu.
     
    35:26
    Vevé (Luxol) teď musel zatáhnout za záchranou brzdu, když na polovině hřiště u pravé lajny stáhl skluzem k zemi unikajícího Tihomira Novaka. Rozhodčí mu za to ukázal žlutou kartu.
     
    32:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla futsalová paráda v podání Tomáše Drahovského. Sparťanský kapitán se na polovině hřiště šikovně obtočil okolo jednoho z hostujících hráčů a rázem se tak ocitl společně se střelcem MICHALEM SEIDLEREM v přečíslení 2 na 0. Slovenskému futsalistovi už stačilo jen míč ťuknout na sparťanského ostrostřelce, který míč bez problémů zakončil za záda přesouvajícího se gólmana. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    30:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    TIHOMIR NOVAK zkušeně poslal míč do levé šibenice maltské branky. Kenneth Rakvaag sice vystihl směr trefy, proti míči už ale nijak zasáhnout nedokázal. Bez asistence.
     
    30:26
    Leanderson stáhl před hostujícím vápnem Wildeho k zemi. Sparta bude kopat penaltu!
     
    29:54
    Tak to byl neuvěřitelný zákrok! Po úniku Maikinha po pravé lajně se k míči na druhé straně hřiště dostal jediný hostující střelec Alcides De Souza. Rázem se tak ocitl před poloprázdnou sparťanskou brankou, přesouvajícího se Libora Gerčáka nakonec ale prostřelit nedokázal, český gólman totiž ještě stihl do trefy mířící po zemi k pravé tyči vložit nohu.
     
    29:16
    Luxol právě vstřelil branku!
    Nepřesný výhoz Libora Gerčáka skončil pouze u maltského střelce ALCIDESE PEREIRY DE SOUZY, který ze stoprocentní pozice dokázal nadvakrát protlačit míč za záda zkušeného reprezentačního gólmana. Bez asistence.
     
    28:08
    Tomáš Drahovský se parádně prosmýkl okolo trojice obránců a z naděné pozice tváří v tvář hostujícímu gólmanovi vystřelil. Jeho trefu nakonec dokázal vyrazit Kenneth Rakvaag mimo tři tyče maltské branky.
     
    25:55
    Luxol bude hrát bez brankáře.
     
    25:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu třetí sparťanskou branku! Mladen Kocič posunul míč na pravou stranu na Brazilce WILDEHO, který parádní trefou mezi brankářem a bližší tyčí procpal balón až do maltské branky! Asistence: Mladen Kocič.
     
    21:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta jde už do dvoubrankového vedení! Tomáš Drahovský našel parádním pasem na pravé křídlo nabíhajícího AZEMA BRAHIMI, Albánský útočník parádní trefou pod víko maltské branky prostřelil Nora Kennetha Rakvaaga a vstřelil tak druhý sparťanský gól.
     
    17:26
    Mladen Kocič našel parádním pasem za maltskou obranu nabíhajícího Tihomira Novaka, ten dokázal míč procpat pod vybíhajícím brankářem Kennethem Rakvaagem. Už to vypadalo, že míč skončí v hostující brance, z té ho ale nakonec vykopl jeden z dobíhajících obránců.
     
    14:57
    Gabriel Rick na polovině hřiště trochu nešikovně stáhl Vevého k zemi, od rozhodčí za to vidí žlutou kartu, pro Spartu je to navíc pátý akumulovaný faul. Při každém dalším bude maltský mistr zahrávat desetimetrový kop.
     
    14:25
    Alcides De Souza nešel do souboje v rohu palubovky příliš ohleduplně a nedovoleně poslal jednoho z domácích hráčů k zemi. Tohle je už pátý akumulovaný faul pro Luxol, při každém dalším bude Sparta zahrávat desetimetrový kop.
     
    13:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádním pasem pod sebe našel jeden z domácích hráčů takřka od brankové lajny na ose hřiště volného TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, sparťanský kapitán přízemní parádní trefou nedal Kennethu Rakvaagovi sebemenší šanci a poslal Spartu do vedení.
     
    13:20
    Leanderson Coriolano (Luxol) stáhl po parádní přihrávce od Michala Seidlera domácího kapitána Tomáše Drahovského u pravé lajny k zemi. Od rozhodčího za to navíc uviděl žlutou kartu, Sparta teď navíc bude rozehrávat nadějně vypadající standardní situaci. Pro maltský tým je to čtvrtý akumulovaný faul.
     
    11:33
    Vevé parádním pasem od levé lajny našel u vzdálenější tyče nabíhajícího Emila Raducu. Hostující střelec z nadějné pozice ale poslal míč pouze mimo tři tyče pražské branky.
     
    09:17
    Obrovská šance pro Spartu! Kristijan Grbeša na polovině hřiště získal míč a ihned poslal míč do strany na Brazilce Wildeho. Ten z nadějné pozice ale zamířil míč pouze doprostřed branky, kde míč vyrazil mimo tři tyče luxolské branky Kenneth Rakvaag.
     
    01:48
    Tak to byla šance! Amadeu parádním pasem z přímého kopu z pravé strany našel u vzdálenější tyče úplně volného Michala Seidlera, sparťanský ostrostřelec ze stoprocentní pozice ale nakonec trefil pouze tyč, od které se balón odrazil ven z maltské branky.

    Libor Kokoška

    Branky: 14. Drahovský, 22. Brahimi, 26. Wilde (Kocič), 31. Novak (pen.), 33. Seidler (Drahovský) – 30. Souza

    Karty:   15. Rick (SPA), 40. Grbeša (SPA) – 14. Coriolano (LUX), 36. Vevé (LUX)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala, Plecitý) – Rick, Amadeu, Seidler, Drahovský (C), Kocič, Brahimi, Novak, Wilde, Křivánek, Hora, Grbeša
    Luxol St. Andrews FC: Rakvaag (40. Obradovic) – Fineo, Maikinho, De Souza, Coriolano, Vevé, Sammut, Zammit (C), Telisi, Vukovič, Raducu

    Rozhodčí: Ibrahim El Jilali (Nizozemsko), Alejandro Martinez Flores (Španělsko), Stefan Vrijens (Belgie)

    Diváci: 450
    bahis siteleri