Polsko – Nizozemsko 1:2 (kon.) | Anglie – Česko 0:3 (kon.)
konec
Anglie
0:3 (0:0)
Česko
Pondělí 14.10.2019, 20:00 • Peterborough • U20 Elite Tournament
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Konec zápasu. (21:52:38)
     
    73
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ HUŠEK.
     
    60
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je PATRIK HELLEBRAND.
     
    51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je PATRIK HELLEBRAND.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Česko

    Češi by jistě rádi navázali na výkon reprezentačního áčka, které v pátek Albion senzačně porazilo 2:1. Naše dvacítka nezačala v lize ideálně, prohrála o dvě branky s Itálií a Německem. Když už přišlo na řadu měření sil se Švýcarskem, tak Češi pouze remizovali, kvůli čemuž jsou s jedním bodem na posledním místě osmičlenné soutěže.
    Speciální zápas to jistě bude pro brankáře Kováře, který má podepsanou profesionální smlouvu s Manchesterem United, a tak se dnes potká s některými ze svých spoluhráčů.
     
    Anglie

    Anglická reprezentace do dvaceti let nebude s úvodními zápasy Elitní ligy spokojena, urvala totiž jen jednu výhru, a to nad Švýcarskem. Dále remizovala s Nizozemím a Itálií, což jsou ovšem týmy, se kterými chtějí reprezentanti ostrovní země vítězit.
    Jednou z těch nejzajímavějších osobností sestavy Anglie je záložník Angel Gomes, tedy hráč Manchesteru United, jenž pomalu sbírá nějaké minutky v áčku.
     
    Vítám vás u utkání Elitní ligy, které se účastní reprezentace hráčů do dvaceti let. Dnes proti nastoupí celky Anglie a Česka, jejich souboj začne ve 20:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Michal Hladký

    Branky: 51. Hellebrand, 60. Hellebrand, 73. Hušek


    Anglie: Crellin (46. McGill) – Lamptey (85. Latibeaudiere), Williams (65. Giles), Tavernier, Ferguson, Gibson, Poveda-Ocampo (75. Bolton), Dozzell (65. Downes), Leko (75. Loader), Slattery (65. Clarke), Gomes
    Česko: Kovář – Dudl (90. Čihák), Zima, Hušek, Sláma (46. Svoboda) – Krunert (87. Zmrzlý), Fortelný (87. Horák) – Selnar (46. Šulc) Hellebrand (67. Solil), Kohút (67. Ostrák) – Zikl (67. Zifčák)
    bahis siteleri