Litoměřice – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:4 (kon.)
Kadaň – Jihlava 2:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 0:3 (kon.) | Sokolov – Chomutov 4:2 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 21.10.2019, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vymalováno! Po přiťuknutí DANIELA VOŽENÍLKA se kotouč doslova dokutálel do prázdné benátecké branky a žádný ze Středočechů ho už nedokázal dostihnout. Bez asistence.
     
    57:59
    Benátečtí jdou do závěru v šesti!
     
    57:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., podrážení).
     
    53:29
    Ani dva obránci Stadionu nestačili na průjezd Jiřího Průžka, který si s nimi pohrál jako kočka s myší. Benátecký útočník ale v závěru nestačil na Lukeše, jemuž se povedlo celou situaci zastavit.
     
    52:35
    S tresty za hrubost se dnes roztrhl pytel. Další z nich si vysloužil Radek Duda, který napadl Jana Strejčka a po jeho pádu k zemi ještě pokračoval v nedovoleném jednání.
     
    51:44
    Zkrat Patrika Marcela, při němž srazil k zemi Daniela Špačka. Vysloužil si tak dvouminutový trest za hrubost.
     
    50:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí využívají další přesilovku a dramatizují tak samotný závěr utkání! K pravé tyči dotlačil kotouč PETR WIENCEK a vrací tak svůj tým do hry. Asistence: Marek Zachar a Radek Duda.
     
    49:55
    Utkání už se začíná velmi vyostřovat. Výsledkem toho je potyčka mezi Janem Mlčákem a Janem Šírem, při které benátecký útočník dokonce držel litoměřického beka za krk. Oba však dostali dvě minuty za hrubost.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., vražení na hrazení).
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Přikryl – 2 min., podrážení).
     
    45:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A také Stadion navyšuje své vedení! Po vhazování se rychle posunul před několik hráčů Benátek a využil zakrytého Žajdlíkova výhledu k další trefě Litoměřic JOSEF JÍCHA. Asistence: Martin Kadlec.
     
    41:06
    Rychlý nájezd Jakuba Rychlovského po pravé straně! Benátecký křídelník se vydal už od vlastní branky a snažil se přisunout kotouč k pravé tyči. Štěpán Lukeš ale dokázal uzamknout tento prostor.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Daniel Voženílek – 2 min., faul kolenem).
     
    31:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci jdou opět do vedení! Po rychlé kombinaci v útočném pásmu se dostal ke střele DANIEL VOŽENÍLEK. Ten z první vymetl pavučiny u pravé tyče Žajdlíkovy branky a srovnává tak stav využití přesilovek na 1:1. Asistence: Martin Kadlec.
     
    31:13
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Daniel Bukač – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:46
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Ondřej Buchtela – 2 min., faul kolenem).
     
    27:14
    Gólovku měl na své holi Daniel Voženílek! Před brankovištěm dostal velmi povedenou přihrávku, kterou se pokusil nasměrovat na branku. Kotouč však bohužel netrefil tak, jak by potřeboval.
     
    26:45
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Radek Duda – 2 min., sekání).
     
    26:17
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Adam Klapka – 2 min., faul loktem).
     
    24:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Z tresné lavice vrátil Dajčara zpět na led RADEK DUDA. Ten využil dlouhé kombinace Benátek před brankou soupeře a vrací Benátky do hry! Asistence: Jiří Průžek a Marek Zachar.
     
    23:54
    I Benátečtí si vyzkouší přesilovku. Po chvilkovém tlaku Středočechů v útočném pásmu se odhodlal Tomáš Dajčar k nedovolenému sekání, za což dostal dvě minuty.
     
    22:47
    Tohle byla velká smůla pro Filipa Přikryla. Mladý kališnický forvard měl před sebou otevřený prostor u levé tyče, do níž se pokusil kotouč dopravit. Sám ale stál též hned vedle tyče a z otočky vystřelil puk příliš vysoko.
     
    20:17
    První šance Litoměřic v druhé třetině. Po výjezdu z vlastní obranné třetiny se vydal středem pole Josef Jícha a z mezikruží vypálil. Matěj Žajdlík ale tuto střelu dokázal pokrýt.
     
    18:36
    Po vyrovnání početních sil se dostal do velkého brejku Marek Zachar. Bleskově se vydal zcela sám až před Lukeše, který musel odhodit hokejku ve směru letu kotouče, aby jej odrazil od své branky.
     
    16:13
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jakub Žůrek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    15:10
    První vážnější šance Benáteckých v tomto utkání. Stíhán Michaelem Gasparem se vydal do útočného pásma Jakub Rychlovský. Tomu ovšem v klíčovém momentu nevyšla střela. Křižmo poslal puk až vedle vzdálenější tyče Lukešovy branky.
     
    10:49
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Radek Duda – 2 min., hákování).
     
    06:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je tu první gól dnešního utkání! Po elegantním samostatném nájezdu se o něj postaral DAVID VITOUCH. Stadion tak využívá svého dlouhého tlaku na Žajdlíkovu branku! Asistence: Martin Štohanzl a Filip Přikryl.
     
    03:24
    Tohle byla velká akce v podání Josefa Jíchy! Odražený kotouč o Žajdlíkovy betony převzal centr první litoměřické pětky a rychle jej poslal zpět na branku. Cestu kotouči se pokusil zkřížit Radek Duda, ten puk sice zbrzdil, přesto zabránit jeho dopadu na gólmana nedokázal.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Vitouch (Štohanzl, Přikryl), 32. Voženílek (M. Kadlec), 46. Jícha (M. Kadlec), 60. Voženílek – 25. R. Duda (Průžek, M. Zachar), 51. Wiencek (M. Zachar, R. Duda)


    HC Stadion Litoměřice: Š. Lukeš (A. Beran) – Marcel, Klejna, Gaspar, Kukla, Mlčák, Strejček, Dajčar – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – M. Beran, Střondala, Korkiakoski – Štohanzl, Přikryl, Kangas – Kropáček, M. Havelka, Vitouch.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Čajan) – Havlín, Bukač, Žůrek, Buchtela, Kunst, Aubrecht, Hampl – Průžek, M. Zachar, R. Duda – D. Špaček, Najman, Rychlovský – Šír, Chrtek, Jiruš – Wiencek, Šafařovský, Klapka.

    Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Šimánek, Hnát
    bahis siteleri