Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 31.10.2019, 19:15 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Orli u kotouče ve středním pásmu, Lassila míří opět na střídačku.
     
    59:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Power play Znojmu vyšla. Třikrát pálil od modré Mrázek, až třetí rána prošla před Höneckla, kde se k volnému kotouči dostal DAVID BARTOŠ a rychlým blafákem překonává brankáře. Zdálo se, že posledním hráčem, který se dotkl kotouče, byl Bowles, ale branka je nakonec připsána Bartošovi. Asistence: Parker Bowles, Petr Mrázek.
     
    59:04
    Orli to nesehráli špatně, rychlá kombinace na jeden dotek skončila u Sovy, jeho ránu od modré ale pohotově lapil přesouvající se Höneckl.
     
    58:45
    Oddechový čas pro znojemskou střídačku, která to zkusí v šesti bez gólmana.
     
    55:53
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lassila – 2 min., podrážení). Trest odpyká Sova.
     
    55:37
    Jako nůž máslem projel Setzinger ze středního pásma až před Lassilu a jen jeho pohotový švih lapačkou zachránil Orly od čtvrté inkasované branky.
     
    47:03
    Höneckl zabrnkal na nervy domácích fanoušků poté, co mu vypadla nenápadná střela Berishy zpoza modré. Naštěstí pro domácí se odkutálela vedle branky.
     
    44:30
    Tohle už bylo zajímavější, Beránek vybojoval u zadního mantinelu puk a našel volného Bartoše před brankou, ovšem ten zamířil jen do náruče připraveného Höneckla.
     
    42:32
    Paráda v podání Teemu Lassily, který se po předchozím zákroku dokázal rychle přesunout a akrobaticky ramenem vyrazit dorážku Sebastiana Collberga!
     
    30:55
    Znojmo je v hlubokém útlumu, tečovaná střela od modré proskákala brankovištěm těsně mimo pravé tyče.
     
    29:25
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení a opět je to poměrně laciná branka. DANIEL OBERKOFLER si vybruslil od zadního mantinelu na pravý kruh a zřejmě hledal přihrávkou před brankou spoluhráče, tečovaný puk do protipohybu Lassily ale končí ve znojemské brance. Ve všech gólech domácích má prsty dvojice Oberkofler – Ograjenšek. Asistence: Ken Ograjenšek, Travis Oleksuk.
     
    27:21
    Graz právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu ve vlastní přesilovce vyrobil Sedlák, který před Lassilovou brankou přišel o puk a domácí okamžitě trestali. Oberkofler přihrál před branku, kde KEN OGRAJENŠEK z první nekompromisně zavěsil. Znojemský obránce obrací oči ke stropu haly a zklamaně odjíždí na střídačku. Asistence: Daniel Oberkofler.
     
    26:47
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Weihager – 2 min., hákování).
     
    23:41
    Domácí chybovali v rozehrávce, Znojemští rychle otočili hru a u pravé tyčky byl s pukem na holi volný Oščádal, jenže příliš dlouho váhal a z ostrého úhlu už pak nedokázal zakončit.
     
    21:25
    Graz právě vstřelil branku!
    O chvíli později už je to ale 1:1. Orli neuspěli při pokusu vyhodit kotouč z obranného pásma, na branku jej pohotově vypálil PHILIPP LINDNER a střela, možná ještě tečovaná, propadla Lassilovi pod lapačkou do sítě. Asistence: Daniel Oberkofler, Ken Ograjenšek.
     
    20:52
    Graz vlétl do třetiny s obrovským nasazením a mohlo být vyrovnáno. Oberkofler posunul kousek za modrou čárou puk do jízdy Ograjenšekovi, ten měl před sebou jen Lassilu, ale blafák do úspěšného konce nedotáhl.
     
    19:44
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Moderer – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 5 min., bitka).
     
    19:44
    Tak tohle je třetina Antonína Bořuty, ten se na konci dalšího povedeného střídání dostal do nefalšované bitky bez rukavic proti Kevinu Modererovi. Po vyrovnaném souboji končí oba hráči na ledě, kde je už roztrhávají čároví rozhodčí.
     
    13:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Hlouček znojemských fanoušků za Hönecklovou brankou se raduje, Znojmo jde do vedení z rychlého protútoku. Autorem branky je ANTONÍN BOŘUTA, jenž ve středním pásmu rozjel rychlou akci, Berisha z vrcholu pravého kruhu nebezpečně vystřelil, brankář jen vyrazil před sebe a dojíždějící znojemský bek uklidil volný puk do branky. Asistence: Aaron Berisha, Patrik Novák.
     
    10:53
    První formace Znojma zavřela soupeře v pásmu a vypracovala si dobrou možnost. Sedlák nabil Tanseymu na pravou stranu, jeho tvrdou ránu Höneckl jen vyrazil před sebe, kde si puk našel Svoboda, jenže do jeho dorážky vložil hůl jeden z clonících hráčů a zabránil cestě puku do odkryté klece.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 22. Lindner (Oberkofler, Ograjenšek), 28. Ograjenšek (Oberkofler), 30. Oberkofler (Ograjenšek, Oleksuk) – 14. Bořuta (Berisha, Novák), 60. Bartoš (Bowles, Mrázek)


    Moser Medical Graz 99ers: Höneckl (Nußbacher) – Johansson, Weihager, Lindner, Dodero, Kirchschläger, Hamilton, Egger – Setzinger, Hillding, Collberg – Oberkofler, Oleksuk, Ograjenšek – King, Moderer, Yellow Horn – Grafenthin, Kainz, Zusevics – Krainz.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Matuš, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, Češík, Gago – Berisha, Novák, Oščádal.

    Rozhodčí: Ofner, Trilar – Bedynek, Zgonc

    Diváci: 1499
    bahis siteleri