Vancouver – New Jersey 1:2 (kon.) | Detroit – Vegas 3:2 (kon.) | Chicago – Toronto 5:4 (kon.)
Boston – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 2:6 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
Edmonton Oilers
Pondělí 11.11.2019, 03:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 3 střely, 15:03 na ledě

    Tři hvězdy utkání:

    1. Connor McDavid (EDM) 3+0
    2. Ryan Nugent-Hopkins (EDM) 2+0
    3. Leon Draisaitl (EDM) 0+4 (05:45:58)
     
    Anaheim sice častěji pálil na branku, jenže góly dával Edmonton. Hattrickem se zaskvěl Connor McDavid, dvě trefy si připsal Ryan Nugent-Hopkins a čtyři body za asistence nastřádal Leon Draisaitl.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Tak ještě jedno přerušení hry po ofsajdu Oilers.
     
    59:46
    Podruhé v krátkém sledu Anaheim vyhodil přes všechny čáry.
     
    59:11
    Hosté se samo vytěsnili z útočného pásma, navíc je jim odpískán ofsajd.
     
    58:58
    Edmonton rychle otočil hru, ovšem Ryan Nugent-Hopkins dotíral na Gibsona po nahození zbytečně, protože ten ukryl puk pod lapačku.
     
    58:43
    Oilers sice po buly drželi pásmo, jenže k ohrožení Gibsona se nedostali, takže domácí vyhodili přes všechny čáry.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Getzlaf – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    58:07
    Teď anaheimské vyhození směřovala přímo na Koskinena, který zasáhl, ale hru nepřerušil.
     
    57:45
    A další icing Ducks, po němž ještě došlo k dohadům sudího s domácí střídačkou, kdo má být na ledě. Nakonec se na něj musel vrátit Korbinian Holzer.
     
    57:38
    Rowneyho přihrávka opustila hokejku ještě před červenou čárou, takže je Anaheimu odpískáno zakázané uvolnění, protože nikdo další kotouč netečoval.
     
    57:09
    Darnell Nurse nahazoval od modré, jenže puk zastavil první bránící hráč, který stál v jeho trajektorii. Domácí se díky tomu osvobodili.
     
    56:58
    Michael Del Zotto ztlumil ránu Leona Draisaitla, takže Gibson bez problémů chytil puk lapačkou. Bude se vhazovat po levici domácího gólmana.
     
    55:41
    James Neal hledal z pravé strany před brankou Nugenta-Hopkinse, který také může pomýšlet na hattrick, ovšem tentokrát se s ním dobře vrátil Maxime Comtois, jenž si tak velmi dobře splnil obranné povinnosti.
     
    54:25
    Anaheim nyní dlouho marně hledal cestu z vlastního pásma, až se mu povedl přesunout těžiště hry před Koskinena, který však proti bombě Michaela Del Zotta zasahovat nemusel, neboť ta letěla od modré hodně mimo.
    53:25 Connor MCDAVID - 2:6
     
    53:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Gibson nejprve neudržel oblouček kapitána Edmontonu, po němž se nedostal k dorážce Chiasson, jenže Oilers nakonec přesilovku podruhé v utkání využili, když CONNOR McDAVID dostal přihrávku doleva a z první procedil puk skrz Gibsonovy betony do sítě, čímž zkompletoval pátý hattrick v dosavadní kariéře v NHL. Asistence: Oscar Klefbom a Leon Draisaitl.
     
    52:59
    Korbinian Holzer může být rád, že vyfasoval jen dvouminutový trest za hákování. V pokračujícím souboji totiž trefil soupeře rukavicí do obličeje.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 4. Rakell (Silfverberg, Henrique), 44. Jones (Steel) – 2. Nugent-Hopkins, 11. McDavid (Draisaitl, Kassian), 28. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Klefbom), 31. Kassian (P. Russell, Bear), 48. McDavid (Kassian, Draisaitl), 54. McDavid (Klefbom, Draisaitl)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Del Zotto, Fowler, Mahura, Gudbranson, Ja. Larsson, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell (A), Henrique, Silfverberg (A) – Comtois, Steel, Terry – Jones, D. Grant, Rowney.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bear, Klefbom (A), Persson, K. Russell, Benning – Draisaitl, McDavid (C), Kassian – Neal, Nugent-Hopkins (A), Chiasson – Khaira, Sheahan, J. Archibald – M. Granlund, Haas, P. Russell.

    Rozhodčí: Luxmore, St. Pierre – Gawryletz, Shewchyk
    bahis siteleri