Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.)
konec
Tisková konference HC Dukla Jihlava

Čtvrtek 12.12.2019, 09:00Tiskové konference
     
    Konec
    S přáním hezkých Vánoc tisková konference končí. (09:14:59)
     
    Dotaz je i na Rebuy Stars, tedy na téma, které v poslední době hýbe nejen Jihlavou: "Nabídku jsme předali na město Jihlava, mohou nyní mít různé připomínky. Moje role tím skončila, více už nemůžu ohledně nabídky udělat. Předpokládá se nějaká obecná časová lhůta, zda zájem je nebo není," sděluje neutrálně Bedřich Ščerban.

    "Obecně si myslím, že je dobrá zpráva, že se objevují investoři, kteří jsou schopní nejen městu Jihlava finančně přispět," odpovídá jednatel klubu.
     
    Oficiální část tiskové konference skončila, nyní se mohou ptát novináři.
     
    Zranění: "Víme o tom, že i v jiných týmech jsou zranění hráče a je hodně těžké je sehnat. V tomto ohledu se snažíme. Přišel Jakub Illéš, oslovili jsme další hráče," říká jednatel Dukly Jihlava.
     
    Přeložení zápasu 26.12.: "Nabídli jsme našim fanouškům, partnerům a příznivcům mnoho vstupenek na juniorské mistrovství světa. Největším lákadlem byly zápasy o medaile a zápas 26.12., kdy se hrají utkání ČR – Rusko a Kanada – USA. Víme o tom, že jede z Jihlavy i autobus fanoušků. Nechtěli jsme, aby právě tito fanoušci přišli o zápas Dukla – Třebíč nebo se museli rozhodnout, zda pojedou na šampionát nebo půjdou na Duklu.
     
    Zranění: "Máme v tomto ohledu bohužel smůlu. Ze včerejška přišla nejnovější zpráva, že nám nějaký čas bude chybět Michal Poletín. Nebudu přesně specifikovat proč, je to zdravotní důvod," hlásí jednatel Dukly.
     
    Posílení kádru: "Přišel Kuba Illéš. Toho jste si všimli. Snažím se chovat zodpovědně. Neslíbím nic, co potom nesplním. Hráči mají 15. dne daného měsíce odměny. V tomto směru se Dukla chová velmi zodpovědně a patří mezi nejsolidnější kluby," říká Bedřich Ščerban.
     
    "Pokud se bavím čistě a jen o našich podepsaných smlouvách – bez svazových partnerů či partnerů soutěže – tak jsme na tom nejlépe v historii," podotýká Bedřich Ščerban.
     
    "Není žádným tajemstvím, že dlouhou dobu jsme tady měli kumulaci funkcí. Byl jsem jednatelem, obchodním zástupcem, skautem, nyní i věci ke stavbě nové Horácké areny. Proto přišel pan Kristek, aby mi v obchodních činnostech ulevil. Přišel proti i pan Vrábel, který se mnou pracoval na svazu u národních týmů. Zpětná vazba ohledně Tomáše Vrábela je velmi pozitivní. Ohledně partnerů – oslovili jsme přes 50 partnerů a přes 20 jsme jich dotáhli do úspěšného konce," prozrazuje jednatel klubu.
     
    "Přijali jsme změny, změnili jsme tréninkový proces a věřím, že se nám podaří tým nastartovat. Sezona ještě není u konce a tak to vnímáme," říká Bedřich Ščerban.
     
    Bedřich Ščerban: "Otázka hodnocení v první části sezony není příjemná, protože se nám nepovedla. Chyběly nám dva body, abychom se dostaly do první osmičky. Vidím tři klíčové zápasy, kde se ty body daly získat:
    Na Slavii a prohra 1:2, kde jsme byli lepším týmem, ale zradila nás koncovka.
    Doma s Benátkami, kdy jsme vedli 4:2 a prohráli jsme 4:5 na nájezdy
    Porážka v Kadani 1:2.

    Je to sport, občas favorit nečekaně prohraje. Ale považuji za velkou škodu, že jeden z těchto tří zápasů jsme nedotáhli do vítězného konce."
     
    Petr Palovčík v úvodu zmiňuje, čeho se bude tisková konference bude týkat.
     
    Zač
    Tisková konference byla zahájena.
     
    Témata tiskové konference:
    Hodnocení základní části Chance Ligy 2019/2020
    Cíle Dukly do nadstavbové části
    Kádr Dukly Jihlava před zahájením nadstavby
    Změny v realizačním složení A-týmu
    Potenciální partneři klubu

    Za klub HC Dukla Jihlava se tiskové konference zúčastní jednatel klubu Bedřich Ščerban.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u Tiskové konference HC Dukla Jihlava, která se uskuteční ve čtvrtek 12.12.2019 v 9:00 v Press Centru Horáckého zimního stadionu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.

    Tomáš Lysý

    bahis siteleri