Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | N.Novgorod – Barys 0:4 (kon.) | Minsk – Soči 2:5 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
6:3 (2:1, 2:2, 2:0)
Admiral Vladivostok
Středa 18.12.2019, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Šimon Hrubec (KUN) 27 zásahů, 3 inkasované branky
    Martin Bakoš (VLD) 0+0, 3 střely, čas na ledě 15:43 (14:50:48)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 32:30.
    Zblokované střely – 11:12.
    Vyloučení – 8:7.
    Využití přesilovek 2/7 – 1/8.
    Vhazování – 33:24.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kunlunu, který svého soupeře porazil poměrem 6:3. V poslední periodě měl výrazně navrch právě domácí celek, který byl nesmírně nebezpečný, navíc dokázal přidat další dvě trefy. Admiralu se v závěrečném dějství zrovna moc nedařilo, navíc si musel dát pozor na rychlé protiútoky soupeře, které dnes byly smrtící.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Yip se navíc chystal k rychlému protiútoku, avšak ten ztroskotal na nepovedené finální nahrávce. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Hrubce Vicharev.
     
    58:05
    Admiral to nesehrál vůbec dobře. K vidění nebyla žádná nebezpečná střela, navíc tvrdý pokus z hole Lalondeho minul branku, Bakoš ještě stihl puk před modrou čárou.
     
    57:12
    Kunlunu se hned v úvodu oslabení povedlo vyhodit přes všechny čáry. Soupeř na nic nečekal, po chvíli se totiž dokázal usadit v nebezpečné vzdálenosti od branky.
     
    56:29
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Andrew Miller – 2 min., podrážení).
     
    56:19
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon Yip – 2 min., sekání).
     
    56:03
    Hrubec navíc pomohl s rozehrávkou, po které Smith-Pelly pouze nahazoval na branku. Jeho slabé zakončení nebylo přesné, hra se tak otáčí na opačnou stranu.
     
    55:04
    Murphy sice zapomněl puk za sebou, avšak i přesto měl čas na zorientování se. Admiral totiž odjel vystřídat, domácí tak měli klid na rozehrávku za brankou.
     
    54:41
    Vypadalo to na faul na domácího hráče, nicméně sudí nechal pokračovat. Do vyložené šance se tak dostal Konnov, který sám před Hrubcem netrefil branku.
     
    53:06
    Hra vysokou holí, kterou uviděl hlavní sudí. Navíc následuje poslední komerční přestávka tohoto zápasu, poté se hra přestěhuje do střední třetiny.
     
    52:10
    Vladivostoku se v závěrečné třetině prostě nedaří. Ljungh s vypětím všech sil alespoň protečoval do pásma, avšak Kunlun opět vyvezl kotouč do bezpečí.
     
    51:06
    Krasotkin si poradil s nepříjemnou střelou od červené čáry, posléze ale málem kapituloval. Hosté zapomněli na Fooa, jenž svůj pokus poslal do horní konstrukce.
     
    50:11
    Zodpovědně to před malým momentem provedl DeFazio, který se prokousal za červenou čárou, načež nahozením umožnil své formace opět vystřídat.
     
    49:20
    U pravého kruhu si o nahrávku řekl Foo, jenomže ani on si příliš neporozuměl s kotoučem. To nemuselo vadit, k tvrdému zakončení se totiž dostal Palola.
    48:38 Luke LOCKHART - 6:3
     
    48:38
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí navíc skórují při vlastním oslabení! Ani další útočný výpad hostů nebyl úspěšný, naopak to parádním způsobem provedl Smith-Pelly, který vyhozením našel na opačné modré čáře LUKA LOCKHARTA, jehož únik přinesl ránu přesně pod břevno.
    Asistence: Devante Smith-Pelly.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 11. Yip (Chelios, Miller), 19. Werek (T. Murphy, DeFazio), 25. T. Murphy, 36. Wong (Foo, Lockhart), 45. Lockhart (Foo), 49. Lockhart (Smith-Pelly) – 14. J. Petrov (V. Butuzov, Ugolnikov), 23. Lalonde (Ljungh, Vicharev), 38. Vicharev (Almqvist, Lalonde)


    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – Sproul, T. Murphy, Chelios, Bartley (A), G. Reinhart, D. Osipov – DeFazio, Miller (A), Yip (C) – Foo, Lockhart, Wong – Smith-Pelly, Magee, Skvorcovs – Palola, Werek, Hunt.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Veremčuk) – Lalonde, Almqvist, Ugolnikov, Miščenko, A. Osipov, Bobrjašov, Kozlovskij, Želdakov – Vicharev (A), Ljungh, Bakoš – V. Butuzov, J. Petrov, Pilipenko – K. Voronin, Mereskin (A), Glazačev (C) – Konnov, Drobin, Lisin.

    Rozhodčí: Frano, Ščenjov – Zacharenkov, Sivov
    bahis siteleri