Poprad – Michalovce 8:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | MAC Budapešť – Zvolen 5:2 (kon.)
Nitra – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | HC Slovan – Miskolc 2:3 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:4 (po pr.)
konec
HK Poprad
8:2 (1:1, 4:0, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 18.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poprad gólovo ovládol aj tretiu tretinu a zabezpečil si ôsme víťazstvo v sérii. V tretej tretine sa za domácich presadili Svitana, Takáč a Handlovský. Za hostí skorigoval konečnú porážku 8:2 Linet. Poprad teda dnes zdemoloval Michalovce, získal ôsme víťazstvo v rade a Handlovský zaznamenal hetrik. (20:20:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Hostia sú s pukom v útočnom pásme, no nedarí sa im už presadiť. Je jasné, že stretnutie sa už iba dohráva a víťazovi je už dávno rozhodnuté.
     
    58:47
    Poprad dal gól!
    Kamzíci napokon strieľajú aj ôsmy gól. Do samostatného úniku sa vysunul LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorého zakončenie si našlo cestičku pomedzi Surákove betóny a Handlovský v zápase skompletizoval hetrik!
    Bez asistencie.
     
    58:20
    Nebezpečne teraz strieľal od modrej čiary aj Igor Safaralejev. Jeho zakončenia od modrej čiary letelo priamo na zadný mantinel.
     
    57:51
    V momente skončenia Paukovčekovho trestu pálil od modrej čiary Lukáš Hvila. Jeho tvrdá delovka bola tečovaná a letela na zadný mantinel.
     
    57:16
    Michalovce budú hrať presilovku o dvoch hráčov. Po druhýkrát v tomto zápase. Dve minúty za seknutie dostáva Patrik Svitana.
     
    56:49
    Ventelä sa dokázal vyhnúť Svitanovi a mohol bezpečne rozohrať ďalšiu akciu spoza vlastného brankára Suráka.
     
    56:18
    Handlovský zastavil prihrávku súpera a pokračoval s pukom dopredu. Potom ho voľne posunul do obranného pásma hostí.
     
    55:51
    Presilovku budú hrať hokejisti Dukly Michalovce. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    55:22
    Domáca defenzíva takmer zabudla na Chalupu, ktorý sa už ukazoval pred bránkou Šimunovi. Prihrávku aj dostal, no nie presne na hokejku.
     
    54:47
    Linet prihrávkou hľadal a aj našiel Giľáka, ktorý sa dostal k strele spomedzi kruhov, lenže priestor bránky nedokázal trafiť.
     
    54:04
    Ulrych si teraz počkal na Galamboša a hitom v obrannom pásme ho poslal na ľad. Jednal absolútne čisto a bez faulu.
     
    53:28
    Ján Ťavoda si spracoval Paločkovu prihrávku za pravým kruhom a okamžite príklepom pálil. Jeho delovka letela na plexisklo za bránkou.
     
    52:54
    Karterudovi rozhodne nevyšlo vysunutie Jacobsa, ktorý korčuľoval za pukom, no odohrať hybridný icing nestihol. Pískalo sa teda zakázané uvoľnenie.
     
    52:23
    Erving nahadzoval puk zo stredného pásma a podarilo sa mu preveriť Suráka, ktorý betónom a hokejkou vyrážal puk na ochrannú sieť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 491 divákov.
     
    51:28
    Hvila si počkal na Vandasa a snažil sa mu zabrániť v rozvíjaní novej útočnej akcie. Aj sa mu to podarilo a čistým bodyčekom ho odstavil od puku.
     
    50:22
    Od modrej čiary chcel po prihrávke Hančáka páliť Ventelä, no jeho delovka bola nasmerovaná iba priamo do chráničov popradského hráča stojaceho pred ním.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Paločko (Bjalončík, Kundrik), 28. Takáč (Svitana, Ťavoda), 28. Karterud, 30. Handlovský (Preisinger, Vandas), 40. Handlovský (Preisinger), 41. Svitana (Zagrapan, Brejčák), 46. Takáč (Erving), 59. Handlovský – 9. Lalancette (Mašlonka, Dalhuisen), 48. Linet (Vorobjev, Hvila)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Magovac, Ťavoda, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (30. Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Vorobjev, Mesikämmen, Hančák (A), Kolba (C), Zekucia – Korhonen, Lalancette, Mašlonka – Hričina, Galamboš, Spilar (A) – Safaralejev, Linet, Giľák – Chalupa, Šimun, Hvila – Borov

    Rozhodčí: Kalina, Adamec – Krajčík, J. Konc ml.

    Diváci: 1 491
    bahis siteleri