Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Úterý 11.02.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga - o pořadí v play-off • 26. kolo
Partner:
     
    50:19
    Závar i na opačné straně! V brankovišti Petráska se rázem octlo několik hráčů, brankář Přerova tak musel v nepřehledné situaci puk zalehnout! Někteří hráči hostů už se radovali z gólu, ten však svým rozhodnutím sudí neposvětili.
     
    49:50
    Další velká šance, kterou svým forčekingem vybojoval Süss! Ten donutil Pavláta u vlastní tyče chybovat a Kubeš na hranici brankoviště jen se štěstím pro hosty po odrazech od bruslí neuspěl!
     
    44:32
    Roman Pšurný z velké blízky sklepával padající kotouč bekhendem, ten prosvištěl jen těsně kolem Pavlátovy pravé tyče!
     
    42:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Roman Chlouba – 2 min., podrážení).
    42:13 Petr STLOUKAL - 3:1
     
    42:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    A rychle ji využívá! Za Petráskova záda zapadl puk po střele Stloukala, kterou úspěšně tečoval NICOLAS HLAVA, jenž tak snižuje skóre na 1:3 z pohledu Chomutova! Asistence: Petr Stloukal, Tomáš Pitule.
     
    41:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matouš Kratochvil – 2 min., hákování).
     
    41:30
    Přerovští byli nedaleko od čtvrté branky! Bratři Kratochvilovi rozjeli pěknou spolupráci, která skončila nastřelenou tyčí! Z dorážky se ještě snažil zahrozit Krisl.
     
    32:50
    Obrovská šance Jakuba Navrátila, na kterého zívala odkrytá brána!
     
    32:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 2 min., sekání).
    32:28 Radek ČÍP - 3:0
     
    32:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADEK ČÍP proměňuje trestné střílení a Zubrům tak zařizuje po polovině utkání tříbrankové vedení! Exekutor si přijel k Pavlátovi blíž a nakonec zvolil přízemní střelu mezi betony, se kterou uspěl! Přerov si navíc zahraje dvě minuty v další početní výhodě!
     
    32:28
    Chomutov se po delší době dostal na dostřel Petráskovi, vzápětí ale propadl, Radek Číp v signalizované výhodě ujel a ještě byl faulován! Zubři tak pojedou trestné střílení!
     
    30:41
    Zubři dál tvrdě ostřelují, Pavlát teď hosty podržel při dvou nebezpečných pokusech, při kterých se dokázal včas přemístit ze strany na stranu!
     
    28:36
    Chomutov sice puk po buly vyhodil, Hanáci se ale do útoku rychle vrátili a po přesné přihrávce vyslal do Pavlátovy masky jedovatou střelu Pšurný!
     
    28:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:27
    Číp našel z ostrého úhlu křižným pasem Hejcmana, ten se ale u odkryté klece neprosadil!
     
    23:57
    Sklenář nebezpečně tečoval střelu Štochla, puk ale letěl mimo a nakonec se obratem do úniku na opačnou stranu dostal Pšurný! Tváří v tvář Pavlátovi ale neuspěl!
     
    22:55
    Zubři byli v útočném pásmu hodně aktivní a Chomutov jen se štěstím neinkasoval potřetí! Matouš Kratochvil pálil z nevelké vzdáleností přízemní střelou, Pavlát ji ale vestoje dokázal zneškodnit!
     
    19:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., nedovolené bránění + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Filip Suchý.
    17:51 Šimon KRATOCHVIL - 2:0
     
    17:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    To se však nedalo říct o ŠIMONU KRATOCHVILOVI, který předvedl, že sílu v nohou má pořádnou a zvyšuje domácí náskok o druhu branku! Středem kluziště přebruslil posledního hráče soupeře a dostal se k zakončení, kdy prostřelil Pavláta mezi lapačkou a betonem! Asistence: Matouš Kratochvil.
     
    16:15
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., hrubost).
     
    14:21
    Zubři hrají směrem dopředu o poznání lehčeji než jejich sok! Číp hledal zpoza Pavlátovy klece volného Bergera, ten ale promáchl!
     
    12:30
    Havel hrubě chyboval a puk ve vlastním pásmu poslal na hokejku volnému Popelkovi, který měl na zakončení proti Pavlátovi dostatek času! Nakonec ale zvolil střelu, kterou chomutovského gólmana nepřekonal.
    01:21 Darek HEJCMAN - 1:0
     
    01:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rychle otevírají skóre z první vyslané střely! Forman zvládl v rohu vlastního pásma souboj o puk se Žovincem a domácí mohli otočit hru směrem k Pavlátovi. DAREK HEJCMAN nabral rychlost středem kluziště a přesnou střelou zápěstím propálil chomutovského gólmana! Asistence: Radek Číp.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Hejcman (Číp), 18. Š. Kratochvil (M. Kratochvil), 33. Číp (TS) – 43. Hlava (Stloukal, Pitule)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Forman, Kubeš, Bodák, Zbořil (A), Gazda, Běhal, Krisl (C) – T. Doležal (A), Pšurný, Navrátil – Berger, Hejcman, Číp – Popelka, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Süss, Moučka, F. Dvořák.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – R. Havel, Schaus, Žovinec, Rýgl, Lang, Štochl, Seemann – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica (C), Suchý, Chlouba – J. Sklenář, Kverka, Llewellyn – J. Svoboda, Šagát, Chrpa (A).

    Rozhodčí: Doležal, Kašík – Hanzlík, Polák
    thejrc.org