Česko – Slovensko 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Slovensko
Pátek 24.07.2020, 17:00 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    I v nájezdech byl úspěšnější tým Česka. Za slovenský výběr proměnili nájezdy Artur Turanský a Martin Chromiak. Za český tým Jan Myšák, Marcel Barinka a Pavel Novák. (19:27:48)
     
    Týmy si ještě po skončení utkání domluvili prodloužení tři na tři. V něm se přes množství šancí žádná branka nevstřelila. Probíhat budou ještě nájezdy.
     
    Přes to, že první polovina zápasu byla velmi vyrovnaná a navíc byl slovenský výběr ve vedení se z vítěství raduje tým Česka. A řekl bych, že zaslouženě, neboť svého soupeře zasypal častou střelbou a měl i nebezpečnější šance. Proměnit jich dokázal šest a s přehledem zvítězil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Raška nahodil kotouč před Hlavaje, kde znovu pohotově dorážel Pytlík. Byl velmi důrazný, což se nelíbilo obraně Slovenska. Hlavaj ale kotouč za záda nepustil.
     
    59:01
    Do předbrankové prostoru posílal přihrávku Turanský, volný tam totiž byl Petrovický. Skvěle se ale vrátil Myšák a puk zastavil.
     
    58:25
    Po nepřesné rozehrávce se bude vhazovat v obranném pásmu domácích.
     
    57:47
    Hra se nyní odehrává hlavně za brankou Hlavaje. Český tým velmi dobře napadá a nedovolí hostům rozehrát kloudnou útočnou akci.
     
    56:45
    Slovenský výběr se na chvilku usadil v útočném pásmu, ale Pařík tentokrát zasahovat nemusel. Český tým už navíc hraje jednoduše a stačí mu dostat puk z pásma.
    55:53 Jan MYŠÁK - 6:2
     
    55:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelu Adama Rašky z pravého kruhu vyrazil Hlavaj znovu jen před sebe. Velký důraz v předbrankovém prostoru prokázal JAN MYŠÁK, jenž procpal kotouč k bližší tyči a definitivně tak rozhodl o vítězství českého výběru. Asistence: Adam Raška, Karel Klikorka.
     
    55:05
    Z velkého úhlu zkusil štěstí Turanský, ale Pařík byl znovu připraven na zásah a vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    54:06
    Pařík teď podržel domácí výběr, u pravé tyče dvakrát zakončoval Lašák. Český brankář ale byl pohotový a nenechal zdramatizovat zápas.
    53:14 Pavel NOVÁK - 5:2
     
    53:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dá se říct, že je rozhodnuto! Střelu Myšáka dokázal Hlavaj vyrazit jenom k holi PAVLA NOVÁKA a ten se nemýlil a poslal kotouč do sítě Slovenska. Asistence: Karel Klikorka, Jan Myšák.
     
    53:07
    Toto byl jistý zásah Hlavaje. Ránu Haše od téměř modré čáry viděl, takže neměl problém schovat puk do výstroje.
     
    52:25
    Mužík dostal přihrávku mezi kruhy, odkud se pokusil vypálit. Byl ale dobře střežený obranou hostů a tak jeho rána skončila mimo.
     
    51:49
    Nejprve nahodil Kubíček kotouč na Hlavaje od modré čáry. Tento pokus slovenský brankář vyrazil a rázem mu tam přiletěl zpět znovu od Kubíčka. Hostující brankář měl problémy, ačkoliv dorážka letěla téměř z nulového úhlu.
     
    51:09
    Poizl se snažil využít zakrytého výhledu Hlavaje, nicméně jeho pokus skončil až za brankou. Český tým ale pokračuje v tlaku.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 5. Svozil (Pytlík), 32. Lang (Pytlík, Mužík), 38. Pytlík (Teplý, Myšák), 45. Raška, 54. Novák (Klikorka, Myšák), 56. Myšák (Raška, Klikorka) – 9. Petrovický (Valigura, Melcher), 24. Chromiak (Lašák, Beňo)


    Česko: Pařík (Malík) – Klikorka, Kučeřík, Svozil, Haš, Kremláček, Poizl, Suhrada, Kubíček – Lang, Teplý, Peterek, Novák, Barinka, Najman, Vitouch, Myšák, Pytlík, Raška, Koffer, Mužík
    Slovensko: Hlavaj (Rabčan) – Beňo, Mudrák, Petrovický, Fatul, Stacha, Turan, Golian, Gajdoš – Valigura, Melcher, Kašlík, Lašák, Jendek, Turanský, Chromiak, Jellúš, Slafkovský, Krajč, Čajkovič, Kolenič

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Komínek, Otáhal
    bahis siteleri