Kanada – Rusko 1:0 (kon.) | Slovensko – Česko 0:6 (kon.) | Německo – Česko 0:0 (zruš.)
konec
Slovensko
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Česko
Čtvrtek 24.12.2020, 03:30Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a přeji buď dobrou noc nebo příjemné vstávání do tohoto svátečního dne. (06:06:36)
     
    Nejlepší hráči utkání
    Juraj Eliáš (Slovensko)
    Nick Malík (Česko)
     
    Česká reprezentace do dvaceti let zvládl generálku na světový šampionát na jedničku, protože rozstřílela Slováky 6:0! Češi rozhodli o své výhře hned v první třetině, kde využili skoro všechny své šance a získali tak tříbrankový náskok, který ve zbytku času v klidu kontrolovali a nakonec ho ještě třikrát navýšili. Na výhře se třemi asistencemi podílel Stanislav Svozil, asistencí a gólem se pak blýskli Teplý, Pytlík, Gut a Raška. Dnes se tedy dařilo, uvidíme, jak to bude vypadat v sobotním ostrém zápasu proti Švédsku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Raška – 5 min. + osobní trest do konce utkání, naražení zezadu).
     
    59:23
    Slováci se po delší době osvobodili, avšak soupeř se dopředu okamžitě vrací, takže Přikryl prozkoušel pozornost Latkóczyho, který tak ještě musel jednou zasahovat.
     
    58:47
    Naší mladíci potvrzují silnou početní výhodu i v samotném závěru zápasu, kde se dlouho drží v pásmu a se zakončením si dávají na čas.
     
    58:13
    Vyloučení v týmu Slovensko (Marko Stacha – 2 min., podrážení).
    57:14 Radek MUŽÍK - 0:6
     
    57:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi z delší přesilovky přece jen vytěžili aspoň o jeden gól, o který se pěknou individuální akcí postaral RADEK MUŽÍK, který se od tyče dostal až do pravého kruhu, odkud zcela překvapil Latkóczyho tvrdou ránou k levé tyči. Asistence: Michal Gut, Stanislav Svozil.
     
    56:57
    Další dalekonosná rána končí v rukavici slovenského brankáře, který přerušuje hru a bude se tedy před ním vhazovat.
     
    56:18
    Kombinaci našich hráčů po delší době ukončil střelou Pytlík, ale Latkóczy tentokrát neměl zakrytý výhled, takže stačil zareagovat.
     
    55:23
    Naší mladíci opět museli hledat cestu do útočného pásma, to se jim ale vůbec nepovedlo podle představ, protože se dopustili ofsajdu.
     
    55:04
    Slovensko už se osvobozuje, při bránění to ale už moc složité nemá, protože se utkání už spíše jenom dohrává.
     
    54:08
    Češi se zatím pevně v držení v útočném pásmu, kde před brankou Latkóczyho vytvořili pořádný zmatek, ale přes spoustu hráčů se zakončení nedostalo.
     
    53:40
    Česko dohraje skoro všechen zbývající čas v přesilovce, ke gólu se ale asi moc hnát nebude, protože ho rozhodně nějak obzvlášť nepotřebuje.
     
    53:22
    Vyloučení v týmu Slovensko (Samuel Kňažko – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Novák (Haš, Svozil), 15. Teplý (Vitouch), 20. Raška (Pytlík, Svozil), 40. Pytlík (Klikorka, Teplý), 45. Gut (Raška, Haš), 58. Mužík (Gut, Svozil)


    Slovensko: Hlavaj (34. Latkóczy) – Mudrák, Golian, Stacha, Kňažko, Nemec, Petrovický, Turan, Bečár – Mrázik, Jellúš, Faith – Chromiak, Myklukha, Slafkovský – Mešár, Sojka, Turanský – Kolenič, Eliáš, Kašlík.
    Česko: Malík (Pařík) – Kučeřík (A), Krutil, Svozil, Haš, Klikorka, Jiříček, Suhrada, Kubíček – Teplý, Myšák (C), Vitouch – Mužík, Pytlík, Přikryl – Raška, Gut, Novák – Koffer, Najman (A), Rychlovský – Beránek, Lang.
    bahis siteleri