Německo – Kanada 2:16 (kon.) | USA – Rakousko 11:0 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Německo
2:16 (1:4, 0:7, 1:5)
Kanada
Neděle 27.12.2020, 00:00Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:49:28)
    Dylan Cozens si dnes připsal šest kanadských bodů.
     
    Střely na branku: 15 – 44
     
    Německo má za sebou dvě náročná utkání ve dvou dnech. Další duel čeká Němce v noci z pondělí na úterý, kdy se postaví proti Slovensku.
     
    Kanadu čeká další vystoupení za necelých dvacet čtyři hodin. V noci z neděle na pondělí změří Kanada síly se Slovenskem, které během prvního duelu překvapivě vyzrálo na Švýcary.
     
    Na kanadském vítězství se dnes podílelo hned deset různých střelců! Dylan Cozens dokonce vstřelil hattrick. Krebs, Newhook, Tomasino a Mercer pak přidali po dvou brankách.
     
    Nejlepší hráči

    Tim Stützle (GER)
    Dylan Cozens (CAN)
     
    Horečka sobotní noci je u konce! Kanada zvládla vstup na domácí šampionát na podtrženou jedničku a rozstřílela oslabené Německo vysoko 16:2! Je nutné zmínit, že koronavirem zkoušená sestava Německa hrála jen se čtrnácti hráči v poli. Německo navíc včera odehrálo duel s Finskem, který jej stál mnoho sil.
     
    Konec zápasu.
    59:42 Florian ELIAS - 2:16
     
    59:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    A nakonec přichází ještě jedna branka a snížení! Po vyhraném vhazování střílel John Peterka. Jeho pokus brankář vyrazil před sebe a dorážející FLORIAN ELIAS uklidil puk za jeho záda! Asistence: John Peterka.
     
    59:37
    Německo se ještě dočkalo velké šance! Tim Stützle si během přesilové hry našel prostor pro zakončení a střelou zápěstím orazítkoval tyčku!
     
    59:17
    Další ofsajd! Ani Enrico Henriquez-Morales neudržel levou brusli na modré čáře. Na hráčích Německa je vidět, že se těší do kabiny.
     
    59:06
    Další přesilovkovou akci Německa zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Tim Stützle.
     
    58:29
    Mario Zimmermann se hnal za nahozením do útočného pásma, jenže Thomas Harley byl u kotouče o chvíli dříve a po mantinelu jej poslal do bezpečí.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:50
    Kaedan Korczak dostává dvě minuty za vysokou hůl a Německo si ještě v závěru zahraje přesilovku.
     
    57:36
    Dylan Cozens předvedl parádní kličkovanou, po které se prosmýkl mezi kruhy, odkud vypálil zápěstím do protipohybu brankáře. Jonas Gähr tentokrát vytáhl fantastický zákrok lapačkou!
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Peterka (Elias), 60. Elias (Peterka) – 2. Guhle (Byfield, Pelletier), 8. Mercer, 15. Tomasino, 20. Krebs (McMichael, Cozens), 23. Mercer (Tomasino, Drysdale), 26. Suzuki (Mercer), 27. Newhook (Cozens), 31. Newhook (Cozens), 34. Tomasino (Barron, Mercer), 39. Cozens, 40. Krebs (Perfetti), 41. Cozens (McMichael, Perfetti), 45. Cozens (Newhook, Holloway), 46. Pelletier (Byram, Byfield), 47. Harley (Perfetti, Krebs), 49. McMichael


    Německo: Tiefensee (21. Gähr) – Münzenberger, Zimmermann, Gnyp (A), Glötzl, Raabe – Stützle (C), Elias, Peterka (A) – Chrobot, Dubé, Alberg – Volek, Henriquez-Morales, Schumacher.
    Kanada: Levi (41. Garand) – Byram (C), Drysdale, Harley, Schneider, Guhle, Barron, Korczak – Perfetti, McMichael (A), Krebs – Holloway, Newhook, Cozens (A) – Quinn, Byfield, Pelletier – Zary, Suzuki, Tomasino – Mercer.
    bahis siteleri