Rusko – Finsko 3:2 (kon.) | Česko – Švédsko cz 2:3 (po pr.)
konec
Rusko
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Finsko
Čtvrtek 11.02.2021, 15:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:23:42)
     
    Dnešní program Beijer Hockey Games ještě nekončí. Od 19:00 se Švédové utkají s Českem.
     
    Střely na branku: 16 – 22
     
    Je konec! Rusko i na třetí pokus v letošní sezóně poráží Finsko. Sborná dnes vítězí 3:2. Mladý ruský kádr vstoupil do utkání velmi dobře. Už v první třetině se prosadili Minulin a Čechovič. V prostřední části pak dokázal snížit Innala. V úvodu třetí třetiny nezachytili Finové rychlou akci Ruska a Vladimir Butuzov udeřil z úniku. Innala poté sice přidal druhou branku, ale ta nemohla platit, jelikož byla posunutá branka. V závěru Finsko hrálo dlouho bez brankáře. Dvacet jedna sekund před koncem snížil Puustinen, ale na vyrovnání už Finové čas neměli.
     
    Konec zápasu.
    59:39 Juuso PUUSTINEN - 3:2
     
    59:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko ještě dramatizuje závěrečné sekundy dnešního souboje! Leino dostal přihrávku k brance, odkud poslal přihrávku na kruh a JUUSO PUUSTINEN procedil puk do branky! Asistence: Robert Leino, Jere Karjalainen.
     
    59:10
    Niko Ojamäki vybojoval puk na levé straně útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila vedle branky Ruska. Obrana ruského týmu hraje skvěle.
     
    58:20
    Na prudkou přihrávku na levou stranu si nabruslil Innala, jenže od hokejky mu kotouč uskočil mimo ledovou plochu. Finové si závěr komplikují sami.
     
    58:00
    Harri Säteri míří na střídačku a Finové se pokusí zdramatizovat závěr duelu v šesti bruslařích!
     
    57:37
    Maxim Sorkin se v obranném pásmu zmocnil odraženého kotouče a vyvezl jej do středního pásma. Rusové pokračují v trpělivé defenzivě. Finům už moc času nezbývá.
     
    57:05
    Leino zavezl puk do rohu útočného pásma, jenže proti přesile obránců v červeném kotouč dlouho neudržel. Finové raději prchají na střídačku.
     
    56:39
    Vladimir Butuzov bojoval o puk v rohu útočného pásma, jenže obránci v bílém mu nedali moc prostoru. Finové už mají puk ve své moci a spěchají vpřed.
     
    56:02
    Valtteri Kemiläinen dostal prostor na modré čáře, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, jenže následným nahozením poslal puk do boční sítě.
     
    55:23
    Další pokus Ruska o rychlý přechod do útoku zastavuje zakázané uvolnění. Sergej Zborovskij poslal vpřed příliš prudkou přihrávku. Hra se vrátí před Samonova.
     
    55:10
    Vili Saarijärvi dostal prostor v rohu útočného pásma, jenže na modrou čáru poslal příliš prudkou přihrávku a zahnal spoluhráče do středního pásma.
     
    54:29
    Rusko hraje v plném počtu.
     
    54:10
    Finsko se nyní není schopno dostal do útočného pásma. Ruské kvarteto skvěle pokrývá prostor kolem modré čáry. Vynikající defenziva ruských hokejistů.
     
    53:35
    Salo dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale Samonov ve spolupráci s obránci jeho ránu zastavil. Rusko se poté osvobodilo.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Minulin (Žafjarov, Čechovič), 17. Čechovič (Žafjarov, Zborovskij), 43. V. Butuzov (Kovalenko) – 34. Innala (Ojamäki), 60. Puustinen (R. Leino, J. Karjalainen)


    Rusko: Samonov (Tarasov) – Alexejev, Minulin, Pylenkov, Zborovskij, Kirsanov, Žuravljov, Misjul – Čechovič, Chusnutdinov, Žafjarov (C) – V. Butuzov, Kraskovskij (A), Korškov – Kravcov, Sorkin, Šmeljov – Grošev, Bardakov, Podkolzin (A) – Čibrikov, Kovalenko.
    Finsko: Säteri (Juvonen) – Saarijärvi, Sund, Kemiläinen, Salo, Nikkilä, Rindell, Koivisto (C), Vainio – Puustinen (A), Ruohomaa (A), M. Aaltonen – Ojamäki, Lundell, Innala – J. Karjalainen, R. Leino, Turunen – Nurmi, Björninen, Björkqvist – Tiivola.
    bahis siteleri