NY Rangers – Washington 5:2 (kon.) | Florida – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – New Jersey 5:4 (2:0 po s.n.)
Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Montreal – Edmonton 4:0 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Nashville – Dallas 3:2 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 31.03.2021, 01:07 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:39:54)
     
    Tři hvězdy utkání:

    Není uvedeno v zápisu o utkání.
     
    Česká a slovenská stopa

    Jan Rutta (TBL) – 0+0, 0 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 8:16
    Ondřej Palát (TBL) – 0+0, -1 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 18:52
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Curtis McElhinney (TBL) – 18 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90%, odchytal 57:27
    Elvis Merzlikins (CBJ) – 37 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,4%, odchytal 59:05
     
    Střely na branku: 38 – 21
     
    Je konec! Tampa Bay poprvé v sezóně prohrála třetí zápas v řadě. Dnes na svém ledě nestačila na neoblíbený Columbus, se kterým prohrála 1:3. Ve třetí části se Tampa snažila vrátit zpátky do zápasu. Šanci dal domácím Mathieu Joseph, který obstaral snížení. Columbus poté při dalších šancích Tampy podržel fantastický Elvis Merzlikins. V závěru utkání se do prázdné branky prosadil Cam Atkinson.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Alex Killorn přihrál z rohu útočného pásma mezi kruhy, jenže zakončení Braydena Pointa skončilo mezi betony skvěle chytajícího Merzlikinse.
     
    59:10
    Tampa se znovu natlačila do útočného pásma, jenže nikdo v modrém se zatím nedostává do zakončení. Domácí brankář už je znovu na střídačce.
    58:29 Cam ATKINSON - 1:3
     
    58:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Columbus dokáže znovu zvítězit na ledě Tampy! Nick Foligno vybojoval puk v rohu útočného pásma a poslal puk před branku. Osamocený CAM ATKINSON už měl snadnou práci! Asistence: Nick Foligno.
     
    58:08
    Domácí v plném počtu.
     
    58:08
    Steven Stamkos dostal skrytou přihrávku na levý kruh, odkud ihned zakončoval do protipohybu brankáře, ale Elvis Merzlikins vytáhl parádní zákrok!
     
    58:00
    Domácí brankář je na střídačce a Tampa zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    57:37
    Sergačjov po pravém křídle projel do útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy neoslovil nikoho v modrém dresu. Tampa pokračuje v tlaku.
     
    57:02
    Cirelli získal puk na útočné modré čáře, jenže jej nahozením poslal jen k bruslím prvního ze soupeřů. Columbus se znovu osvobodil vyhozením.
     
    56:28
    Jenner získal volný puk v obranném pásmu a obloučkem jej vyhodil do pásma středního. Domácí Tampa se nyní nemůže udržet v útočném pásmu.
     
    56:06
    Po souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku domácí Tampy. Hráči v bílém se hecují. Je vidět, že Columbus chce na ledě Tampy uspět.
     
    55:26
    Hedman se snažil udržet puk v útočném pásmu, jenže kotouč mu přeskočil přes špičku čepele a opustil útočné pásmo. Columbus brání výborně.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 45. M. Joseph (L. Schenn, Borgman) – 31. Bjorkstrand (Werenski, Roslovic), 40. D. Savard (Texier, N. Foligno), 59. Atkinson (N. Foligno)


    Tampa Bay Lightning: McElhinney (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), L. Schenn, Sergačjov, C. Foote, Borgman – T. Johnson, B. Point, Palát – Stamkos (C), Cirelli, Killorn (A) – Coleman, Gourde, Goodrow – M. Joseph, Colton, Maroon.
    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Johnson) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Lehtonen – Laine, Stenlund, Domi – Atkinson, Roslovic, Bjorkstrand – N. Foligno (C), Texier, Jenner (A) – Foudy, Dalpe, Robinson.

    Rozhodčí: Luxmore, McCauley – Marquis, Daisy
    bahis siteleri