Finsko U19 – Česko U20 1:4 (kon.)
konec
Finsko U19
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Česko U20
Pondělí 19.07.2021, 14:00 • Vierumäki Sport Institute • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Česka, které svého soupeře porazilo výsledkem 4:1. Ve třetí třetině jsme se dočkali dalších tří branek, přičemž se pokaždé prosadil český výběr. Nejprve rychlý protiútok dokázal využít Jan Myšák, načež tentýž hráč zkompletoval hattrick při přesilové hře Česka. Finsko ve třetí třetině tahalo za kratší konec provazu, do vyložených šancí se přes zodpovědnou českou obranu zrovna moc nedostávalo a navíc počtvrté inkasovalo při závěrečné hře bez brankáře. (16:08:52)
     
    Střely na branku: 20 – 37.
     
    Konec zápasu.
    59:13 Michael KRUTIL - 1:4
     
    59:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Ve vlastním obranném pásmu se ke kotouči dostal MICHAEL KRUTIL, který obloučkem dokázal uklidit puk do prázdné finské branky. Asistence: Matěj Pinkas.
     
    58:49
    Do prázdné branky mohl zakončovat Pajer, který ovšem trefil pouze hokejku protihráče.
     
    58:05
    Bednář první střelu dokázal vykopnout betonem, posléze zasahoval proti ráně z ostrého úhlu. Český brankář ovšem dokázal vytasit pravé rameno.
     
    57:21
    Finsko to zkouší v šesti!
     
    57:21
    Oddechový čas pro Finsko.
     
    57:15
    Korhonen vydoloval kotouč za brankou a na pomoc mu přispěchal také Ruusunen, který se ovšem nedokázal probojovat až do kloudné střelecké pozice.
     
    56:37
    Další přetlačovaná u levého hrazení dopadla lépe pro Finsko. Malinen poté posouval kotouč podél modré čáry, Ervasti to ovšem měl na dlouhou ruku.
     
    55:25
    Po delší době si s pukem zahrál brankář Bednář, který ho raději schoval do své lapačky. Bude se tak vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    54:03
    V útočném pásmu poté kroužila první formace, kterou doplnil i čtvrtý útok. Nakonec z toho bylo zakončení do výstroje, hra se rychle otočila.
     
    53:17
    Za vlastní branku se poté vracel Jiříček, kterému se povedlo přesně rozehrát. Následně to Ticháček zkoušel chytrou nabídkou, kterou spoluhráči nepochopili.
     
    52:37
    Česko znovu pořádně sevřelo svého soupeře a sledovali jsme tvrdou ránu od levého kruhu. Koláček ovšem svůj pokus poslal hodně vedle branky.
    51:21 Jan MYŠÁK - 1:3
     
    51:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český celek využívá další přesilovou hru! Jiříček se u modré čáry k zakončení nedostal, místo toho to na sebe vzal JAN MYŠÁK, který technickým zakončením poslal kotouč nad rameno. Český kapitán tak kompletuje hattrick! Asistence: David Jiříček.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu Finsko U19 (Aleksi Malinen – 2 min., držení).
     
    50:39
    Na dlouhou hokejku dokázal Pajer přeci jenom nahrát do předbrankového prostoru, kde měl příliš málo prostoru na zakončení Ivan.

    Jiří Cícha

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. Juusola (Väisänen) – 33. Myšák (Novák, Jiříček), 46. Myšák (Koláček), 52. Myšák (Jiříček), 60. Krutil (Pinkas)


    Finsko U19: Markkanen (Vuorio) – Juusola, Heimosalmi, Lehikoinen, Malinen, Suomi, Vilén (C), Leppänen, Ervasti – Miettinen, Sandvik (A), Väisänen – Korhonen, Järvelä, Matikka – Yliniemi, Päivärinta (A), Tammela, Ruusunen, Ketonen, Lohisalo
    Česko U20: Bednář (Postava) – Krutil (A), Svozil, Šedivý, Jiříček, Moravec, Hrádek, Ticháček, Pinkas – Myšák (C), Koláček, Novák – Konečný, Urban (A), Stehlík – Pajer, Ivan, Malát – Kos, Vrhel, Chlubna – Szturc
    bahis siteleri