UK Kings Prague – Black Dogs Budweis 7:4 (kon.) | Engineers Prague – North wings Ústí 7:3 (kon.)
konec
UK Kings Prague
7:4 (4:1, 0:1, 3:2)
Black Dogs Budweis
Sobota 14.08.2021, 14:30Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu konec dnešního duelu, kde si nakonec pro zasloužené vítězství 7:4 dokráčeli domácí hokejisté. Ti rozhodli především v první třetině, kde si vypracovali klíčový čtyřgólový náskok, i když v závěru hosté snížili.

    Poté se už hrála spíše udržovačka a zaslouženě tak domácí zvítězili. Ode mě je to pro dnešek vše a u dalších onlajn přenosů na počtenou. (16:46:18)
     
    Konec zápasu.
     
    58:59
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Přeci jenom je tu 61 sekund před koncem snížení. Tejko vypálil směrem na Nováka, který si dnes není úplně jistý. Vyražený kotouč následně dopravil do sítě TADEÁŠ PINKAS.
    Asistence: Miroslav Tejko.
     
    58:09
    Do konce, teď můžeme říct už utkání, zbývají necelé dvě minuty. Domácí hrají v naprosté pohodě a v žádném případě s jejich vítězstvím už nic nehne.
     
    56:56
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Jenže chvilku po snížení přichází branka domácích s pořadovým číslem sedm. O tu se postaral pěknou tečí před hostujícím gólmanem FREDERIC HAKL.
     
    56:19
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hodně se štěstím hosté korigují výsledek. DAVID SVOBODA nabral rychlost podél levého mantinelu a vyzkoušel své štěstí. Stojícího gólmana trefil do levého betonu a puk zamířil za čáru.
     
    55:26
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Je definitivně hotovo. Od modré vypálil střelu do šibenice MATYÁŠ ŠÁNA a Ivo Svoboda se po ní pouze ohlédl.
     
    55:02
    Vypadá to, že České Budějovice už nemají sílu na to, aby se porvaly o zdramatizování zápasu. Chybí jim hlavně klid na hokejce.
     
    53:50
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A je zřejmě hotovo, jelikož Karlovka odskakuje opět na rozdíl tří branek. Nejprve domácí trefili po pěkné akci tyč, následně se dostal k dorážce FILIP ČMEJLA, který kotouč dorazil naprosto bez problémů.
     
    52:19
    České Budějovice se tlačí za brankou, která by znamenala snížení stavu na jeden gól. Zatím jim ale není přáno a čas se povážlivě krátí.
     
    50:45
    David Jindra ukázal, že má šikovné ruce. Od levého mantinelu se natlačil až před branku, objel gólmana, ale v tísni nedokázal zakončit přesně.
     
    50:00
    Do konce třetí třetiny chybí pouhých deset minut. Hokejisté z Českých Budějovic tak mají co dělat.
     
    48:33
    Vypadá to, že Black Dogs ze Škoda Icerink arény nechtějí odjet s porážkou a neustále se tlačí za snížením. Další pěknou ránu vypálil Tadeáš Pinkas.
     
    48:02
    Tentokrát se už Českobudějovičtí dostali ke střele z útočného pásma. Šutérem byl Vochozka, ale vyrážečka Nováka byla proti.
     
    47:08
    Hosté získali pásmo. Nahození ze střední třetiny z hole Davida Svobody ukryl Novák v klidu ve své výstroji.
     
    46:41
    Ve třetí třetině zatím není k vidění příliš pohledný hokej. Co ale je k vidění, to je spousta nepřesností a spousta akcí, které končí v podstatě dřív, než vůbec začnou.
     
    45:33
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    44:13
    Hosté se brání zatím s naprostým přehledem. Dokonce se dostali k zakončení, ale nepochopitelně se dostali do ofsajdu.
     
    43:33
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Grauer – 2 min., podrážení).

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 5. Hakl (Čmejla), 12. Havelka (Maydl, Glitta), 15. Maydl (Glitta), 15. Čmejla, 54. Čmejla, 56. Šána, 57. Hakl – 16. Svoboda D., 33. Prášek, 57. Svoboda D., 59. Pinkas (Tejko)


    UK Kings Prague: Baloun (Novák) – Šána, Lelek, Kopenec, Havelka, Vávra – Čmejla (C), Glitta, Rudolph – Halberštát, Síla, Hakl – Piovarči, Řezáč, Brázda – Volf, Rendla, Jindra – Maydl.
    Black Dogs Budweis: Svoboda I. (Dvořák) – Grauer, Kohút, Krtek, Bouška, Svoboda D., Kubeš – Fučík, Pinkas, Prášek – Kaisler, Šafář, Kronus – Rolínek, Koupal, Tejko – Welser, Vochozka, Šuhaj.
    bahis siteleri