North wings Ústí – Black Dogs Budweis 3:6 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 3:10 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:6 (1:1, 1:2, 1:3)
Black Dogs Budweis
Pondělí 23.08.2021, 16:00Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Viděli jsme zcela vyrovnané dvě dvacetiminutovky, ale ta poslední lépe vyzněla pro hostující Black Dogs Budweis, kteří si připisují první výhru v rámci Tipsport UNI CUPu a značně tak zamotávají tabulku divize západ. To je ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a zase někdy u hokeje na počtenou. (18:10:31)
     
    Konec zápasu.
    59:00 Jan JINDRA - 3:6
     
    59:00
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Po skončené početní nevýhodě se přeci jen ještě domácí prosadili. K dorážce se dostal JAN JINDRA, který procedil puk do hostující svatyně – 3:6! Asistence: Dan Bartoš a Martin Kuchař.
    57:56 Matěj DVOŘÁK - 2:6
     
    57:56
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a ještě bude pokračovat ta pětadvacetivteřinová. Po nahrávce se dostal k puku MATĚJ DVOŘÁK, který dostal puk za záda Šmehlíka a je jasné, kdo si dnes domů odnese tři body – 2:6! Asistence: Matyáš Welser a Jonáš Kronus.
     
    56:38
    Schylovalo se nám tu k férové bitce, ale rukavice zahodil pouze domácí hráč Šebesta, a tak dostal dvouminutový trest navrch. Hra bude pokračovat 3 na 5 z pohledu North Wings.
     
    56:21
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Prášek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Šebesta – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    56:01
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Sajdl.
    54:55 Dominik KAISLER - 2:5
     
    54:55
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    S domácími to nevypadá vůbec dobře, jelikož přichází další branka českobudějovických hráčů. Do střely se opřel DOMINIK KAISLER a propálil vše, co mu stálo v cestě. V dnešním utkání je to jeho druhá branka – 2:5! Asistence: Aleš Krtek.
     
    Dnešní utkání sleduje 112 diváků.
     
    54:48
    Období hitů se nám tu začíná rozrůstat, každý si chce sestřelit svého protihráče.
     
    52:47
    Po delší době si další úspěšný zákrok připsal Šmehlík, když Šuhaj Loupežník na něj vystřelil, jeho pokus letěl na vyrážečku vděčného gólmana.
     
    51:39
    Pavel Jarý hodil obloučkem puk na Ondřeje Pšeničku, ale ten měl obrovsky těžkou práci puk zpracovat, jelikož obránce Black Dogs byl u puku dříve, a dokonce si ho i skvěle pokryl tělem.
     
    49:50
    Ve zcela nestabilní poloze se dostal ke střele domácí Dan Bartoš, ale jeho střela nemířila přesně, což je logické, jelikož nebyl zrovna v nejlepší palebné pozici.
     
    49:12
    Obrovská šance na pátou branku hostů, když se před klec dostal jeden z hráčů Black Dogs, ale jeho pokus zlikvidoval do rohu hřiště Šmehlík, který ještě drží naděje na zisk bodů.
     
    47:40
    Jonáš Kronus si krásně vybruslil na střed útočného pásma, kde všichni očekávali střelu, ale tento útočník ještě hledal svého spoluhráče, kterého ale nenašel a u puku jsou žlutomodří.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 3. Sajdl (Harkabus, Polák), 36. Šebesta (Dytrych), 59. Jan Jindra (Bartoš, Kuchař) – 18. Vochozka (Hrůša, Sitter), 36. Vochozka (Sitter), 40. Prášek (Rolínek, Krtek), 44. Kaisler (Hrůša), 55. Kaisler (Krtek), 58. Dvořák (Welser, Kronus)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Šmehlík (Skokan) – Stuchlý, Balcar (C), P. Jarý, Štěpánek, Šimanovský, Straka, Šebesta – Sajdl, Janoušek, Harkabus – Bartoš, Polák (A), Brandner – T. Jarý, Gottfried, Kuchař (A) – Pšenička, Jindra, Dytrych
    Black Dogs Budweis: I. Svoboda – Krtek, Hrůša, Grauer, Bouška, D. Svoboda Kubeš – Kaisler, Šafář, Sitter – Prášek, Kronus, Dvořák – Koupal (C), Rolínek, Welser – Vochozka (A), Šuhaj (A)

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Sýkora
    bahis siteleri