North wings Ústí – Akademici Plzeň 3:0 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – VUT Cavaliers Brno 3:5 (kon.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
VUT Cavaliers Brno
Středa 01.09.2021, 19:45 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport UNI CUP • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:02:39)
     
    Hokejisté VUT Cavaliers Brno se soupeři pomstili za porážku z prvního kola, pardubické Riders tentokráte porazili 5:3. Na vítězství hosté zadělali už v první třetině, v níž se dvakrát trefil Tomáš Zemánek, za domácí uspěl pouze Jan Stolín. Druhé dějství vyšlo celku z Moravy ještě lépe, náskok navýšili Ondřej Šišma a David Balát. Ve třetím dějství si hosté pohlídali vítězství, byť dva góly inkasovali, a to z holí Daniela Tomina a Jana Vacka, zatímco sami přidali už jen jeden gól, trefil se Jan Řezníček.

    Svěřenci kouče Pospíšila zapsali v rámci Tipsport UNI Cupu teprve druhé vítězství, první úspěch slavili proti BO Ostrava. Pardubičtí Riders zůstávají na jednom vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Hokejisté Cavaliers zkusili přidat šestou branku, ale neuspěli, Lukáš Bezděk po vystižení nahrávky vyhodil touš před všechny čáry na zakázané uvolnění.
    59:28 Jan VACEK - 3:5
     
    59:28
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Domácí v přesilovce alespoň zmírnili porážku. Střelu Hebka vyrazil Burian jenom před sebe, po zmatcích v předbrankovém prostoru nakonec uspěl JAN VACEK pokusem po ledě k pravé tyči. Asistence: Lukáš Hebek a Martin Maťátko.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:44
    Když už se tam domácí dostali, tak nepovoleným způsobem. Martin Maťátko převzal nahrávku v době, kdy už byl za modrou čárou. Ofsajd.
     
    58:22
    Pardubičtí hokejisté mohou alespoň zmírnit porážku. Tomu zatím nic nenasvědčuje, protože přetrvává problém usadit se v útočné třetině.
     
    57:23
    Se snahou to přehnal Filip Sabol. Protihráče dohrál dávno po odehrání puku, od rozhodčích po právu vyfasoval dvě minuty za napadení.
     
    57:11
    Aktivita hostujícího mužstva neutuchá. Z vrcholku levého kruhu vystřelil David Balát a Jiří Vaněk černou gumu pravým betonem vykopl za bránu.
     
    56:49
    Druhý zákrok pro domácího brankáře v krátkém časovém sledu. V tomto případě zasahoval výstrojí, a to proti projektilu z hole Křibského.
     
    56:20
    Ležérně jedoucího Vacka odstavil tělem od puku Malíř. V těžké pozici zvládl vyslat puk do brankoviště, kde celou situaci vyřešil Vaněk a jeho lapačka.
     
    55:47
    Poměrně dlouho váhal rovněž Antonín Běhal, ale nakonec si poradil tím obstojně, o chránič dotírajícího Maťátka poslal puk mimo hru.
     
    55:21
    Domácí hráči působí odevzdaným dojmem. S útokem si dávají dlouho na čas, přestože by měli spěchat. Tomin navíc rozehrál nepřesně.
     
    54:44
    Přečíslení tři na dva vyřešil Tomáš Zemánek nahrávkou za sebe Řezníčkovi. Tomu nevyšlo zpracování, proto ani nedošlo k zakončení.
     
    54:16
    Enteria arenou se rozlehl zvuk pravého betonu Marka Hrůzka, kterým hostující gólman vykopl křižnou střelu Tomáše Jirušky.
     
    53:30
    David Sedláček je zpět na ledové ploše, hosté si ve čtyřech poradili bez jediného problému. Prakticky tak definitivně zpečetili své vítězství.
     
    53:17
    Hostům teď velkou měrou pomohl i gólman Marek Huzlík. Za brankou zastavil vyhození Dymáka a po mantinelu nahrál spoluhráči Sabolovi.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Stolín (Vacek, Bezděk), 49. Tomin (Topolská, Pelcl), 60. Vacek (Hebek, Maťátko) – 13. Zemánek (Řezníček, Balát), 20. Zemánek (Řezníček, Běhal), 24. Šišma (Sedláček), 28. Balát (Běhal), 51. Řezníček (Balát, Běhal)


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (31. Vaněk) – Tomin, Vacek (C), Faltys, Lenoch, Voltner, Bezděk – Voldán, Vytlačil, Dymák, Stolín, Bureš, Kmoníček, Hebek, Jiruška, Topolská, Pelcl, Maťátko, Strnad.
    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (31. Burian) – Cekr, Sedláček, Sabol, Běhal, Malý, Lašák, Antal (C) – Zemánek, Hrstka, Balát, Šenk, Malíř, Uhlíř, Masar, Plitko, Křibský, Řezníček, Šišma.

    Rozhodčí: Čížek – Mikula, Landsmann

    Diváci: 65
    bahis siteleri