HC UP Olomouc – UK Kings Prague 3:8 (kon.) | Black Dogs Budweis – VUT Cavaliers Brno 2:1 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
3:8 (1:2, 0:4, 2:2)
UK Kings Prague
Pondělí 27.09.2021, 17:00 • Zimní stadion města Uničova • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:23:15)
     
    Hokejisté UK Hockey Prague vstoupili do nové sezóny univerzitní ligy parádně, když zaskočili favorizovanou Olomouc a v Uničově ji porazili vysoko 8:3. Rozhodující údery nasázeli svěřenci kouče Hybnera soupeři ve druhé třetině, kdy za stavu 2:1 přidali čtyři góly, zatímco konkurent se neprosadil ani jednou. Třetí třetina se dohrávala spíše jen z povinnosti, oba celky v ní vstřelili po dvou gólech. Utkání mělo dva dvougólové střelce. Na domácí straně se dvakrát trefil Dominik Dubovčí, na hostující David Rudolph. Na polovině gólů hostujícího mužstva měl podíl Viktor Martínek, přičemž žádný sám nevstřelil, zapsal čtyři asistence.
     
    Konec zápasu.
    59:22 Dominik DUBOVČÍ - 3:8
     
    59:22
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    V poslední minutě utkání zmírnil debakl svým druhým gólem v zápase DOMINIK DUBOVČÍ. Na střed obdržel pas od Rimmela a Balouna propálil k pravé tyči. Asistence: Mikuláš Rimmel a Martin Žižlavský.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:56
    Devátému gólu ve své síti zabránil Lukáš Novotný výborným zákrokem. Správně očekával, že Čmejla v přečíslení vrátí puk Rubešovi, načež zakročil levým betonem.
     
    58:13
    Z levé strany se Benjamín Velas natlačil před bránu. Hitem jej rozhodil Lukáš Zmeškal, hostující forvard proto zakončil o kus vedle levé tyče.
     
    57:51
    Individuálně zkusil štěstí Dominik Cach. Středem proskočil mezi dvěma soupeři, ale na posledního třetího nevyzrál, Klinger mu šikovně vypíchl puk.
     
    57:24
    Za vlastní brankou podržel kotouč po několik vteřin Martin Dlabola. Nemusel nikam spěchat, protože forčekink soupeře neexistoval.
     
    56:43
    Dominik Hajšman viděl rozjetého Martina pěchu, nicméně jeho rychlostní schopnosti přecenil, kotouč poslal mimo jeho dosah.
     
    56:32
    Přesilovou hru hostující mužstvo nevyužilo, ale za současné situace této skutečnosti ani nemusí litovat. Stále totiž disponuje pohodlným náskokem.
     
    55:57
    Za tvrdým nástřelem Jakuba Kopence startoval Jan Bečka. V rychlostním souboji nezvládl stáhnout ztrátu na Veselského, ten vyhodil.
     
    55:25
    Hosté kombinují v útočném pásmu a usilují o devátý gól. Pokud by se jim ho povedlo vstřelit, tak by pak domácím reálně hrozil dvouciferný počet inkasovaných gólů.
     
    54:31
    Velké množství vyloučených hráčů rozšiřuje domácí obránce Tomáš Síkora. Jakožto poslední hráč si s Martínkem poradil, ale jen za cenu faulu, konkrétně podrážení.
     
    54:13
    Jakub Baloun skočil po volném puku, jenž poskakoval po brankovišti. Přikryl jej těsně před tím, než se Kuchař stihl zorientovat.
     
    53:59
    Kličkovaná Dominika Kuchaře neměla dlouhého trvání. Jednoho protihráče se sice útočník zbavil, ale druhý již byl nad jeho možnosti.
     
    53:31
    Lukáš Novotný zastavil vyhození po mantinelu, a protože měl dost času, tak se i podíval, načež černou gumu poslal k volnému Kropáčovi.
     
    52:14
    Vzájemnou potyčku mezi Liborem Janků a Janem Málkem vyřešila rozhodčí následovně, oběma aktérům udělila menší dvouminutový trest.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Pěcha, 47. Dubovčí (Rimmel, Kuchař), 60. Dubovčí (Rimmel, Žižlavský) – 6. Šimanský (Martínek), 20. Rudolph (Havelka, Martínek), 21. Volf (Havelka), 24. Havelka (Čmejla), 38. Kohout (Martínek), 40. Velas (Martínek), 47. Bečka (Čmejla, Rubeš), 49. Rudolph (Velas)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Veselský, Dubovčí, Pírek, Fojtášek, Janků, Síkora, Kuchař – Kropáč, Skopal, Žižlavský, Zmeškal, Sup, Pěcha, Cach, Palička, Formánek, Rimmel, Hajšman.
    UK Kings Prague: Baloun (Novák) – Piskač, Málek, Lelek, Kopenec, Havelka, Klinger, Dlabola – Martínek, Rubeš, Bečka, Rudolph, Martínek, Šimanský, Kohout, Čmejla, Volf, Jindra, Velas.

    Rozhodčí: Novotná – Novotný, Přecechtěl

    Diváci: 52
    bahis siteleri