Finsko – Česko 6:4 (kon.)
konec
Finsko
6:4 (1:0, 2:1, 3:3)
Česko
Středa 27.07.2022, 14:00 • Vierumäki Sport Institute, Vierumäki, Finsko • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost, to je ode mě vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (16:14:39)
     
    Je dobojováno. V dnešním duelu v přípravě před mistrovstvím světa hráčů do dvaceti let nestačil český národní tým na Finy, i když v závěru duel ještě zdramatizoval, nakonec prohrál 4:6. Zítra odletí hráči národního týmu zpět do vlasti a hned poté oznámí trenér Radim Rulík konečnou nominaci na světový šampionát v Kanadě.
     
    Konec zápasu.
    59:52 Kalle VÄISÄNEN - 6:4
     
    59:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Špatnou rozehrávku českého hráče zachytil KALLE VÄISÄNEN a střelou od modré čáry zakončil do zcela prázdné české klece a definitivně tak dává Finům vítěznou pojistku – 6:4. Bez asistence.
    59:33 Jiří KULICH - 5:4
     
    59:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to povedlo a Češi se dostávají Finům na kontakt jediné branky. Na pravou stranu dostal od Ivana přihrávku JIŘÍ KULICH a pohotovou ranou našel u bližší tyče skulinku – 5:4. Asistence: Ivan Ivan a Petr Hauser.
     
    59:15
    Zblízka střílel David Moravec, ale jeho pokus se dostal k brankáři Korhonenovi a ten ho vyrazil.
     
    58:40
    Česká dvacítka je stále v šesti hráčích a bez brankáře, snaží se v blízkosti finské branky využít přesilovou hru a dostat se tak svému soupeři na kontakt.
     
    58:14
    Česko si bere oddechový čas.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Kalle Väisänen – 2 min., krosček.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:18
    Bendář je na střídačce, Češi jsou v šesti.
    56:54 Tomáš URBAN - 5:3
     
    56:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ještě se přeci jen prosazují Češi. Skrumáž před finskou klecí potrestal TOMÁŠ URBAN a je to o dva góly – 5:3. Asistence: David Špaček a Daniel Herčík.
    56:06 Brad LAMBERT - 5:2
     
    56:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ovšem soupeř znovu svůj náskok navyšuje a tohle už bude pro českou dvacítku těžké. Zblízka dotlačil puk za záda Bednáře BRAD LAMBERT a zřejmě tak definitivně srazil soupeře – 5:2. Asistence: Ville Koivunen a Eemil Viro.
     
    54:49
    Nyní to bude ještě boj, Češi se budou snažit o kontaktní branku, aby se ještě vrátili zpět do zápasu. Nyní drží útočnou třetinu, vhazování po pravici Korhonena.
     
    53:43
    Oba týmy jsou v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Karvinen (Rafkin, Viro), 25. Puutio (Koponen, Kapanen), 34. Järventie (Jurmo, Kapanen), 42. Puutio (Niemelä, Määenpää), 57. Lambert (Koivunen, Viro), 60. Väisänen – 37. Kulich (Urban), 54. Jiříček (Kulich), 57. Urban (Špaček, Herčík), 60. Kulich (Ivan, Hauser)


    Finsko: Korhonen (Meriläinen) – Niemelä, Rajaniemi, Puutio, Jurmo, Rafkin, Viro, Ottavainen, Vilén – Kemell, Määttä, Järventie – Lambert, Helenius, Koivunen – Koponen, Mäenpää, Karvinen – Väisänen, Kapanen, Liukas
    Trenér: Antti Pennanen

    Česko: Bednář (Čajan) – Jiříček, D. Moravec, Špaček, Čech, Š. Němec, F. Němec – Ivan, Gut, Kulich – Chmelař, Szturc, Hauser – Kos, Šapovaliv, Ryšavý – Herčík, Urban, Gajda
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Ruuska, Luoma-Aho – Hautamäki, Sormunen
    bahis siteleri